Esioslaw Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 hehe no właśnie ale wiesz co jest dziwne kleszcze się jakoś mnie nie trzymają bo nigdy nie miałem kleszcza a tyle chodzę po takich terenach lasach, trawskach. Zawszę staram się chronić części ciała, czapka na głowę obowiązkowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 no ja już jednego w tym roku "złowiłem" nad wisłą. w pępku się zagnieździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruh Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 no ja już jednego w tym roku "złowiłem" nad wisłą.w pępku się zagnieździł Rompacz ciesz się, że nie zagnieździł się tam gdzie z kur wiele lubią najbardziej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 no to chyba się pochwalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esioslaw Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 oo Kolego fotomontaż hehe, aż takie wielkie sandacze można złowić na Wiśle pod Krakowem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 heh no jednak będę się upierał że go złowiłem, a ten ziomek to ja ja do tej pory miewałem takie z przedziału 50-60cm i sporo niemiarowych. ten też pstryknął delikatnie, ale po zacięciu już delikatny nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 no to chyba się pochwalę...Obrazek No gościu jeśli faktycznie złowiłeś tego sandała w tym sezonie to pokazałeś nam że w Wiśle można jeszcze sandacza pięknego złowić. Czy to krakowski odcinek Wisły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Złowił złowił. A od kiedy to nie ma dużych sandaczy w krakowskiej Wiśle? . Ludzie znali tylko jedno miejsce na duże sandacze i tam jeździli dopóki się nie skończyły po prostu. Z braku czasu czy tam lenistwa, nie wnikam. Było łatwo, przyjemnie i blisko i nawet buda z piwem tam stoi... Jak tam już wybrali to przyszła moda na "Panie kiedyś to się ciągło sandacze, a teraz..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 no to chyba się pochwalę...Obrazek No gościu jeśli faktycznie złowiłeś tego sandała w tym sezonie to pokazałeś nam że w Wiśle można jeszcze sandacza pięknego złowić. Czy to krakowski odcinek Wisły?? Tak, to smok krakowski, dopiero co złowiony, pływa oczywiście dalej i mam nadzieję, że ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Rompacz, kapitalny sandacz! Wygląda, że dziewiędziesiąt centów rozmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 rompacz, ale bydle! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esioslaw Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Panowie:) Czym najlepiej na sandacza ? kopyto? obojętnie jaki kolor? Nie specjalizuję się w tych rybach, gdzie szukać? Łowie zazwyczaj na odcinku powyżej Nowego Brzeska do Uścia Raby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Piękny, graty ! też miałem takiego, a nawet dwa najwiekszy miał 102cm ale to było dwa tygodnie temu i nie mogłem sie pochwalić i sądząc po krzakach na zdjeciu to w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Gratulacje, piękny smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 rompacz, gratacje -piekna ryba. Guma czy kogut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 rompacz, ale smok ! mega szacun i gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 dzieki dzieki, az sie wstydzę ale on tam jeszcze jest, więc warto próbować może to naiwne co powiem, ale wypuszczajmy panowie sandały żeby potem takie smoczki się trafiały... pagori, kopyto 7cm, zassał całe głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Panowie, czy jest sens jechać nad Wisłę ze spinem przy tak wysokiej i brudnej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaplasiwa Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Pewnie. Zawsze przewietrzysz spina i siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Pewnie. Zawsze przewietrzysz spina i siebie Na spacer to mogę pójść na Błonia, pytając miałem na myśli, czy jest szansa by złowić coś nie przypadkowo Czy w takiej wodzie jakieś drapieżniki żerują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 warto jechac, tylko musisz miec miejsce gdzie woda stoi (np: miedzy glówkami) tam wszystkie ryby sie gromadzą, drapieżnik też i da się go złapac i to jeszcze prosciej niz przy czystej wodzie wczoraj miałem kilka sztuk sandałka, ale ledwo miara...bolenia też było widac jak w zalanych trawach ugania sie za drobnicą... p.s. każda woda jest dobra jak sie mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 PePe., woda jest trącona czy total kawa z mlekiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 wczoraj przed krk "dobrze trącona" widocznośc jakieś 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Przejeżdżałem wczoraj przez most Koszyce/Ispina - Wisła potężna i maksymalnie brudna, tak samo wyglądała w okolicach mostu "promu" Góka. Tak więc trzeba czekać na poprawę, choćby koloru/przejżystości wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 z tą pogoda to masakra jakaś !! ostatnia raz na rybach byłem na początku maja, potem poleciałem na dwutygodniowe wakacje. Wróciłem myślałem, że coś połowie na Wisełce a tu od połowy maja leje i leje. Dziś słońce było ale teraz oberwanie chmury, drogi zamieniły się w rzeki... chyba na Wisłę dopiero w lipcu pojadę jak będzie niżówka... Pozostaje tylko okoliczne żwirownie i po uganiać się za pistoletami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi