leon-zawodowiec Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Piekny Wąsal , gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 A jakie szczęście na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Piękna kijanka!!! Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 dzięki wielkie, postaram się machnąć coś jeszcze w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 a ja dzisiaj złowiłam najfajniejszą "rybę" gatunek - "nowa praca" Wybaczcie ale musiałam się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 a ja dzisiaj złowiłam najfajniejszą "rybę" gatunek - "nowa praca" Wybaczcie ale musiałam się pochwalić Nie na temat! Moderator! Gdzie jest moderator !?!?!? P.S Sobotni wypad nad Odrę - 1 ładny byczek + kilka odjazdów na trupka i również kilka na wątróbkę ale bez zacięcia P.S.2 trini, gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Nie na temat! Moderator! Gdzie jest moderator !?!?!? no tak jak potrzebna to jej nie ma P.S.2 trini, gratuluje dzięki Ale serio - cieszy bardziej niż ryba życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensas Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Cześć wybrałem się dzisiaj troszkę pomachać za boleniem. Nad wodą byłem od 17 do 20:30 ok godziny 19:45 mam mocne brania w okolicy warkocza, natychmiast zacinam po ok 25 minutach ryba jest już na brzegu. Sorki za jakoś, zdjęcie robione puszką po piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 sensas, ile miał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Gratki sensas, musisz mocniejsze piwko pić to ostrzejsze foty będą , a ja dzisiaj po 6 godzinkach na trzech okolicznych jeziorkach praktycznie o kiju, bo w sumie trafiło się z 15 małych płoteczek i 2 okonki po 15cm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Ja dziś wróciłem z 4 dniowej zasiadki na Radzynach Małych. Nastawiliśmy się w dzień na konkretniejszą białą rybę, głównie leszcz, jednak brała sama drobnica, a założenie bardziej selektywnej przynęty skutkowało brakiem brań. Na nockach polowaliśmy na węgorza i sandacza, jedno branie kumpel miał, ale rybka spięła się w trzcince. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Witam.Wtorek 4 września 2012r.Łowię na zbiorniku zaporowym na Warcie.Pogoda piękna, słaby zmienny wiaterek lekko marszczy wodę.Łowię jak zwykle odległościówką z zestawem 5gr. i haczykiem nr. 14. ok. 30 m. od brzegu.Efekt to 16szt. płoci 24 do 32cm.Łowiłem na robaki zaprawione dipem ochotowym. Od godz. 11 do 18. A to moje rybki: Uploaded with ImageShack.us i miejsce,w którym łowiłem: Parasol chronił mnie przed słońcem. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybcok1985 Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 2 godzinny wypad po pracy,pojechałem sprawdzić nowe przynęty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 a ja dzisiaj złowiłam najfajniejszą "rybę" gatunek - "nowa praca" Gratulacje U mnie wczoraj niesamowity odjazd (nawet jak na suma) i parę sekund po zacięciu pęka żyłka 0,34 Podejrzewam raka powieszonego na żyłce, bo siła włożona przeze mnie i rybę na pewno nie była adekwatna do zerwania takiej żyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inter Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Dzisiaj ( 7:30- 10:00 ) na Wkrze i 1dno branie Wczoraj wieczorem od 17:00- 20:00 3 leszczyki ( ok 20cm ) i 2wa zle zacięte .Wszystko pływa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Po ostatnich przygodach ze spinningiem wróciłem do feedera, efektem czego były 4 leszcze (czyli słabo, niestety...). Największy 43cm (nie chciał pozować, wstydliwy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Odra,Wrocław i moje wypociny. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=234771#234771 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Wczoraj byłem obczaić nową miejscówkę nad Wisłą gdyż stwierdziłem że na miejsce które jeżdżę cały sezon jest za duża presja wędkarzy. I opłacało się 3h wypad zaowocował boleniem 52cm Jutro jadę z samego rana pomachać a może coś się trafi C&R !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 7 Września 2012 Autor Share Napisano 7 Września 2012 loolekk, gratuluje bolenia, a i nie odbierz tego źle mógłbyś troche popracować nad estetyką zdjęć, bo bolek na piachu i kamieniach w panierce nie prezentuje się zbyc ciekawie, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 loolekk, gratuluje bolenia, a i nie odbierz tego źle mógłbyś troche popracować nad estetyką zdjęć, bo bolek na piachu i kamieniach w panierce nie prezentuje się zbyc ciekawie, pozdro Dobrze Dawidzie popracujemy nad tym ale samemu ciężko zrobić fajną fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 sensas, jaceen, loolekk, Gratulacje złowionych rybek DAWID, Zdjęcie loolekka nie jest jeszcze aż tak tragiczne, a przecież ryba nie występuje do żadnego castingu No i bywało wiele więcej gorszych zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 loolekk, w takim wypadku lepiej w ogóle zdjęcia nie robić lub zrobić gdy ryba jest w wodzie. Nie chodzi mi tu o estetykę, ale o to co może stać się z rybą. Masz dobre chęci, rybę wypuszczasz - brawo - tyle, że zmasakrowaną na piachu i kamieniach i z marnymi szansami na przeżycie. Czasami warto odpuścić fotkę dla dobra ryby... A bolenia gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 No u mnie ruszyło się coś zdecydowanie. Ostatnie pięć wyjść to łącznie 9 szczupaków. Poza jednym 25 cm to reszta w okolicy wymiaru, bądź ponad wymiar. Wprawdzie nic poza 60 cm nie wyszło, ale regularność brań zadowalająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 loolekk, w takim wypadku lepiej w ogóle zdjęcia nie robić lub zrobić gdy ryba jest w wodzie. Nie chodzi mi tu o estetykę, ale o to co może stać się z rybą. Masz dobre chęci, rybę wypuszczasz - brawo - tyle, że zmasakrowaną na piachu i kamieniach i z marnymi szansami na przeżycie. Czasami warto odpuścić fotkę dla dobra ryby...A bolenia gratuluję Złapiesz rybę -zle . Zmierzysz ją -też na forum udowodnią że żle mierzyłeś, jak zdjęcie zrobisz też żle bo w błocie lub piachu. A jak napiszesz że złapałeś a zdjęcia nie wstawiłeś to o zdjecie sie upominają. Przerabiane w moim przypadku klika razy. Lepiej w piachu czy w błocie zrobić zdjęcie by rybe szybko wypuścić gdy ktoś ma taki zamiar ,niż trzymać i pozować przed obiektywem tym samym izolując ją od jej naturalnego środowiska jakim jest woda. No ale chodzi o to żeby błyszczeć . Polecam pisać i nie wstawiać zdjęć ! A u mnie na rybach było słabo . Pierwszy dzień na krakowskiej Wiśle bez sandaczowego uderzenia.Wcześniej sie działo i ryby dopisywały , może nie rekordowymi wymiarami ale zabawa była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Dokładnie, ja też przestałem chwalić się rybami bo jeszcze mi wypomną, że źle trzymam albo się nie uczesałem do zdjęcia. We wtorek miałem 4 sandały takie pod 60cm i 3 bolki malutkie 40-60 cm, ale zdjęcia niestety nie wrzucę. Wszystko na krakowskiej Wiśle. Jak, gdzie i kiedy też nie napiszę, co zapewne wzbudzi podejrzenia, że wimaginowane, złapane pod kratami lub na prąd. Kto ma wiedzieć to wie. Ale jak tak to ma być to sorry :S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi