Michcio Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 dzięki wielkie, postaram się machnąć coś jeszcze w tym roku
trini Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 a ja dzisiaj złowiłam najfajniejszą "rybę" gatunek - "nowa praca" Wybaczcie ale musiałam się pochwalić
Marienty Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 a ja dzisiaj złowiłam najfajniejszą "rybę" gatunek - "nowa praca" Wybaczcie ale musiałam się pochwalić Nie na temat! Moderator! Gdzie jest moderator !?!?!? P.S Sobotni wypad nad Odrę - 1 ładny byczek + kilka odjazdów na trupka i również kilka na wątróbkę ale bez zacięcia P.S.2 trini, gratuluje
trini Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Nie na temat! Moderator! Gdzie jest moderator !?!?!? no tak jak potrzebna to jej nie ma P.S.2 trini, gratuluje dzięki Ale serio - cieszy bardziej niż ryba życia...
sensas Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Cześć wybrałem się dzisiaj troszkę pomachać za boleniem. Nad wodą byłem od 17 do 20:30 ok godziny 19:45 mam mocne brania w okolicy warkocza, natychmiast zacinam po ok 25 minutach ryba jest już na brzegu. Sorki za jakoś, zdjęcie robione puszką po piwie
kudłaty Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Gratki sensas, musisz mocniejsze piwko pić to ostrzejsze foty będą , a ja dzisiaj po 6 godzinkach na trzech okolicznych jeziorkach praktycznie o kiju, bo w sumie trafiło się z 15 małych płoteczek i 2 okonki po 15cm .
Robal Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Ja dziś wróciłem z 4 dniowej zasiadki na Radzynach Małych. Nastawiliśmy się w dzień na konkretniejszą białą rybę, głównie leszcz, jednak brała sama drobnica, a założenie bardziej selektywnej przynęty skutkowało brakiem brań. Na nockach polowaliśmy na węgorza i sandacza, jedno branie kumpel miał, ale rybka spięła się w trzcince. Pzdr
MATCH 2000 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Witam.Wtorek 4 września 2012r.Łowię na zbiorniku zaporowym na Warcie.Pogoda piękna, słaby zmienny wiaterek lekko marszczy wodę.Łowię jak zwykle odległościówką z zestawem 5gr. i haczykiem nr. 14. ok. 30 m. od brzegu.Efekt to 16szt. płoci 24 do 32cm.Łowiłem na robaki zaprawione dipem ochotowym. Od godz. 11 do 18. A to moje rybki: Uploaded with ImageShack.us i miejsce,w którym łowiłem: Parasol chronił mnie przed słońcem. Uploaded with ImageShack.us
rybcok1985 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 2 godzinny wypad po pracy,pojechałem sprawdzić nowe przynęty:
tomek1 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 a ja dzisiaj złowiłam najfajniejszą "rybę" gatunek - "nowa praca" Gratulacje U mnie wczoraj niesamowity odjazd (nawet jak na suma) i parę sekund po zacięciu pęka żyłka 0,34 Podejrzewam raka powieszonego na żyłce, bo siła włożona przeze mnie i rybę na pewno nie była adekwatna do zerwania takiej żyłki.
inter Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Dzisiaj ( 7:30- 10:00 ) na Wkrze i 1dno branie Wczoraj wieczorem od 17:00- 20:00 3 leszczyki ( ok 20cm ) i 2wa zle zacięte .Wszystko pływa.
pankowaty Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Po ostatnich przygodach ze spinningiem wróciłem do feedera, efektem czego były 4 leszcze (czyli słabo, niestety...). Największy 43cm (nie chciał pozować, wstydliwy).
jaceen Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Odra,Wrocław i moje wypociny. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=234771#234771
loolekk Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Wczoraj byłem obczaić nową miejscówkę nad Wisłą gdyż stwierdziłem że na miejsce które jeżdżę cały sezon jest za duża presja wędkarzy. I opłacało się 3h wypad zaowocował boleniem 52cm Jutro jadę z samego rana pomachać a może coś się trafi C&R !!!!!
DAWID Napisano 7 Września 2012 Autor Napisano 7 Września 2012 loolekk, gratuluje bolenia, a i nie odbierz tego źle mógłbyś troche popracować nad estetyką zdjęć, bo bolek na piachu i kamieniach w panierce nie prezentuje się zbyc ciekawie, pozdro
loolekk Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 loolekk, gratuluje bolenia, a i nie odbierz tego źle mógłbyś troche popracować nad estetyką zdjęć, bo bolek na piachu i kamieniach w panierce nie prezentuje się zbyc ciekawie, pozdro Dobrze Dawidzie popracujemy nad tym ale samemu ciężko zrobić fajną fote
pawciobra Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 sensas, jaceen, loolekk, Gratulacje złowionych rybek DAWID, Zdjęcie loolekka nie jest jeszcze aż tak tragiczne, a przecież ryba nie występuje do żadnego castingu No i bywało wiele więcej gorszych zdjęć
artech Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 loolekk, w takim wypadku lepiej w ogóle zdjęcia nie robić lub zrobić gdy ryba jest w wodzie. Nie chodzi mi tu o estetykę, ale o to co może stać się z rybą. Masz dobre chęci, rybę wypuszczasz - brawo - tyle, że zmasakrowaną na piachu i kamieniach i z marnymi szansami na przeżycie. Czasami warto odpuścić fotkę dla dobra ryby... A bolenia gratuluję
Bootleg Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 No u mnie ruszyło się coś zdecydowanie. Ostatnie pięć wyjść to łącznie 9 szczupaków. Poza jednym 25 cm to reszta w okolicy wymiaru, bądź ponad wymiar. Wprawdzie nic poza 60 cm nie wyszło, ale regularność brań zadowalająca.
pagori Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 loolekk, w takim wypadku lepiej w ogóle zdjęcia nie robić lub zrobić gdy ryba jest w wodzie. Nie chodzi mi tu o estetykę, ale o to co może stać się z rybą. Masz dobre chęci, rybę wypuszczasz - brawo - tyle, że zmasakrowaną na piachu i kamieniach i z marnymi szansami na przeżycie. Czasami warto odpuścić fotkę dla dobra ryby...A bolenia gratuluję Złapiesz rybę -zle . Zmierzysz ją -też na forum udowodnią że żle mierzyłeś, jak zdjęcie zrobisz też żle bo w błocie lub piachu. A jak napiszesz że złapałeś a zdjęcia nie wstawiłeś to o zdjecie sie upominają. Przerabiane w moim przypadku klika razy. Lepiej w piachu czy w błocie zrobić zdjęcie by rybe szybko wypuścić gdy ktoś ma taki zamiar ,niż trzymać i pozować przed obiektywem tym samym izolując ją od jej naturalnego środowiska jakim jest woda. No ale chodzi o to żeby błyszczeć . Polecam pisać i nie wstawiać zdjęć ! A u mnie na rybach było słabo . Pierwszy dzień na krakowskiej Wiśle bez sandaczowego uderzenia.Wcześniej sie działo i ryby dopisywały , może nie rekordowymi wymiarami ale zabawa była
Davly Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 Dokładnie, ja też przestałem chwalić się rybami bo jeszcze mi wypomną, że źle trzymam albo się nie uczesałem do zdjęcia. We wtorek miałem 4 sandały takie pod 60cm i 3 bolki malutkie 40-60 cm, ale zdjęcia niestety nie wrzucę. Wszystko na krakowskiej Wiśle. Jak, gdzie i kiedy też nie napiszę, co zapewne wzbudzi podejrzenia, że wimaginowane, złapane pod kratami lub na prąd. Kto ma wiedzieć to wie. Ale jak tak to ma być to sorry :S.
Rekomendowane odpowiedzi