sudo0007 Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Własnie wrocilismy z kumplem z ryb 3 krąpiaki 1 sandacz do godziny 3 zwineliśmy sie bo zaczeło padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozikk134 Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Wczoraj był chyba ostatni dzień letniej pogody i chyba ostatni raz wybrałem się na "wieczorowego" sandacza na wiślaną opaskę. Nie miałem w tym roku efektów, ale w końcu los się do mnie uśmiechnął i w ostatnim rzucie wziął całkiem ładny sandacz. Miał 60cm. Więc jednak w Wiśle są jeszcze jakieś ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Witam.Wtorek 11 września 2012 r. Łowię na tym samym zbiorniku,na którym byłem 23 sierpnia. Pogoda ładna,niestety ciśnienie szybko spada i może dlatego wynik słaby: 12 szt. płoci 20 do22 cm.Łowiłem jak zwykle odległościówką z zestawem 3 gr. i haczykiem nr. 16 na pinkę.Na nic innego brań nie było.Łowiłem od 11 do 18:30. A to moje rybki,sory za jakość fotki,ale ryby po wyjęciu z wody nie chcą pozować,są bardzo ruchliwe. Uploaded with ImageShack.us Tym razem kol. obserwator przyprowadził rodzinę,ale sam gdzieś się zawieruszył.Za chwilę szybko przepłynął,bardzo się śpieszył.Nie zdążyłem wyjąć aparat. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Boleń 60cm i szcupak 54cm, Warta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellson Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 u mnie takie coś wczoraj wpadło i to odziwo na trupka a dokładnie to na ogon płotki... Nastawiałem się na sandacz, węgorza a tu taka niespodzianka:) miał dokładnie 70 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udebuluzor Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Niski stan wody w rzekach daje spore możliwości obławiania tych cieków od środka czyli w woderach Ostatnie 2 tygodnie to trzy takie wypady w jednej z mazowieckich rzeczek i niezła skuteczność - zawsze się coś trafiało. Łącznie 7 szczupłych i masa okoni 15-23 cm. Szczupaki niestety albo pod miarę albo lekko ponad. Największy 54 złowiony dziś Wydaje mi się że większych tam nie ma ale obym się mylił. Szczupaki na 7cm kopytko, okonie przy wracaniu rzeką na paprocha. Dodatkowo spinka jaźia lub klenia ok 50 cm (na paprocha) Wszystko pływa dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 54 cm to bym mu nie dał ale najważniejsze że uciecha jest z złowienia szczupaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 szczupak28, Czemu nie? Dla mnie ma powyżej 45cm na pewno więc możliwe, że miał te 54cm. Topic. Widzę, że ostro połowiliście! Pozazdrościć tylko i pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udebuluzor Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 54 cm to bym mu nie dał ale najważniejsze że uciecha jest z złowienia szczupaka. na zdjęciu są 2 jeden 50 a drugi 54 ale który jest który to już nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Jak dla mnie stosunek dłoni do ryby jest w zupełności wystarczającym porównaniem i bynajmniej ja nie mam żadnych wątpliwości co do tego że prezentowane ryby na zdjęciach są wymiarowe a nie tak jak to miało miejsce swego czasu gdzie jeden z kolegów ewidentnie zamieścił fotki z krótkimi pistoletami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Panowie jest jesien, odstawcie karpioweczki i feedery w kat i zapraszam do spinningu dzisiaj w sumie kilka bran, 3 wyjete rybki 2 mikrusy 15-30cm i taka oto pani - przyneta zolty twister z brokatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 deejaybialy, Chełm ? Jakoś nie poznaje okolicy Ja dziś kilka pasiaczków niedużych na paprocha. Pod wieczór wyskoczyłem się przejść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 takim szczupaczkiem 54 cm wstyd mi by sie było pochwalic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 deejaybialy, Chełm ? Jakoś nie poznaje okolicy Ja dziś kilka pasiaczków niedużych na paprocha. Pod wieczór wyskoczyłem się przejść . Niestety niee jest to kanal wzdluz autostrady w Holandii Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 takim szczupaczkiem 54 cm wstyd mi by sie było pochwalic ! Bez sesnu, czemu wstyd? Wstyd to wyśmiewać wędkujących z mniejszym doświadczeniem czy podobne zachowania. Cieszyć się małym sukcesem.... to nie wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 takim szczupaczkiem 54 cm wstyd mi by sie było pochwalic ! Bez sesnu, czemu wstyd? Wstyd to wyśmiewać wędkujących z mniejszym doświadczeniem czy podobne zachowania. Cieszyć się małym sukcesem.... to nie wstyd Popieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 takim szczupaczkiem 54 cm wstyd mi by sie było pochwalic ! Bez sesnu, czemu wstyd? Wstyd to wyśmiewać wędkujących z mniejszym doświadczeniem czy podobne zachowania. Cieszyć się małym sukcesem.... to nie wstyd Ja tam dodaje zdjęcia z nie dużymi okonkami, do tego nie jestem amatorem a lubię udzielać się na forum i chwalić się rezultatami. Czasami z mniejszą rybą zdjęcie wychodzi ładniejsze niż z większą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barsliw Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Dziś Narew w Pogorzelcu i co? I nic!! Wielkie nic. Nic na gumy, nic na blachę i wreszcie nic na podobno niezawodne Salmo Slidery. Nawet skubnięcia. Co się dzieje?!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSS Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 wypad do Halinowa, od 11 do 15 zlapane 6 karpikow, co prawda maluchy ale zawsze. jeden wciagnal wedke na szczescie lowiacy obok zahaczyl swoja gruntowka i udalo sie wyciagnac bo zanurkowala daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozikk134 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Wczoraj z opadu na napływie główki jeden ładny okoń i sandacz 47cm. Rybki wypuszczone. Dziś jednak wybrałem się jeszcze raz wieczorem i miałem dwa pobicia. Właśnie wróciłem. Jeden sandacz wyjęty ale mały - 42cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udebuluzor Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Dzisiaj próba na sandacza do późna. Efekt? Wykręcone lusterko w Seacie przez jakieś łajzy Ryb zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 suhhar napisał: takim szczupaczkiem 54 cm wstyd mi by sie było pochwalic ! Sory ale to jest temat w którym na ogół wędkarze opisują swoje codzienne wyprawy a nie medalowe okazy- jest do tego oddzielny temat. mało kto łowi za każdym razem okazałe sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Witam.Piątek 14 września.Postanowiłem zrobić powtórkę,ale na innym łowisku.Łowiłem na odległościówkę,zestawem 3 gr. z haczykiem nr.16.Brały tylko na pinkę w kolorze czerwonym.Łowiłem od 12 do 18:30.Rezultat to 12 szt. płoci 24 do 30 cm. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Od 17 do 22.30 rzeka Pasłęka metoda feeder na dendrobena+pinka 8 leszczyków ze znajomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Największy mój Boleń w tym roku, złowiony dziś po 18, oczywiście na Wiśle Był jeszcze Szczupak 53cm Kolega złapał w oczku 15mx15m 4 spore okonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi