czaplasiwa Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Koledzy jeżeli bylibyście tak mili, kliknijcie na linka http://www.ebadania.pl/2d8a895847d4c5d9 i wypełnijcie ankietę na temat Waszego podejścia do C&R Ankieta ma cel czysto naukowy i jest anonimowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1981 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 A opublikujesz wyniki bo nie ma juz gdzie trollowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Profesjonalna ankieta!!! Poszło- pozostałych forumowiczów również zachęcam do wypełnienia tej ankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 wysłane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 no i gitara - szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 bardzo dobra ankieta - zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambuko11 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Poszło. Nieźle się napracowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Jedna wiecej, robi wrazenie. Czekam, nie ja jeden, na wyniki i wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bucekk Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Ankieta wypełniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 czaplasiwa napisał: Ankieta ma cel czysto naukowy A czy jest szansa na poznanie wyników tej ankiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Dobra ankieta, wypełnione. Podobnie jak poprzednicy, licze, że zamieścisz wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaplasiwa Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Jeżeli tylko poda je autor tej ankiety na którego prośbę ją tutaj zamieściłem to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 I ode mnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Poszło,tyko przy niektórych pytaniach powinna być możliwość zaznaczenia więcej niż jednej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravqq Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 też mam takie wrażenie, niemniej poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastek_1976 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Wysłałem. Czekam na wyniki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Również się przyłączyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Poszło, ciekawe jakie będą wyniki i czy adekwatne do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Poszło tyko przy niektórych pytaniach powinna być możliwość zaznaczenia więcej niż jednej odpowiedzi. Dokładnie, miałem poważny dylemat z jednym pytaniem gdyż kilka odpowiedzi było w moim wypadku prawidłowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Poszło. Interesuje mnie cel TYCH kolejnych badań? Na czyją prośbę są one przeprowadzane? Tak z ciekawości. Czekam czasów gdy PZW coś będzie chciało od wędkarzy prócz pieniędzy i spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 wernicjusz, pewnie jakaś praca dyplomowa, napewno nie PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi