czaplasiwa Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Koledzy jeżeli bylibyście tak mili, kliknijcie na linka http://www.ebadania.pl/2d8a895847d4c5d9 i wypełnijcie ankietę na temat Waszego podejścia do C&R Ankieta ma cel czysto naukowy i jest anonimowa.
Jacek1981 Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 A opublikujesz wyniki bo nie ma juz gdzie trollowac?
Winko Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Profesjonalna ankieta!!! Poszło- pozostałych forumowiczów również zachęcam do wypełnienia tej ankiety
zwykly_michal Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Jedna wiecej, robi wrazenie. Czekam, nie ja jeden, na wyniki i wnioski
Winko Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 czaplasiwa napisał: Ankieta ma cel czysto naukowy A czy jest szansa na poznanie wyników tej ankiety?
bumtarara Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Dobra ankieta, wypełnione. Podobnie jak poprzednicy, licze, że zamieścisz wyniki
czaplasiwa Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Jeżeli tylko poda je autor tej ankiety na którego prośbę ją tutaj zamieściłem to jak najbardziej.
kudłaty Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Poszło,tyko przy niektórych pytaniach powinna być możliwość zaznaczenia więcej niż jednej odpowiedzi.
zdrapek Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Poszło, ciekawe jakie będą wyniki i czy adekwatne do rzeczywistości
Arek0402 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Poszło tyko przy niektórych pytaniach powinna być możliwość zaznaczenia więcej niż jednej odpowiedzi. Dokładnie, miałem poważny dylemat z jednym pytaniem gdyż kilka odpowiedzi było w moim wypadku prawidłowych
wernicjusz Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Poszło. Interesuje mnie cel TYCH kolejnych badań? Na czyją prośbę są one przeprowadzane? Tak z ciekawości. Czekam czasów gdy PZW coś będzie chciało od wędkarzy prócz pieniędzy i spokoju.
DAWID Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 wernicjusz, pewnie jakaś praca dyplomowa, napewno nie PZW
Rekomendowane odpowiedzi