keri Napisano 6 Września 2006 Share Napisano 6 Września 2006 Jedziesz na ryby? Szukasz towarzysza wyprawy wędkarskiej? Nie masz auta a chcesz wybrać się na ryby lub masz wolne miejsce w samochodzie i chętnie kogoś weźmiesz ze sobą. Tu piszmy gdzie i kiedy wybieramy się na ryby i chcemy kogoś zabrać ze sobą lub spotkać się na łowisku. Może dzięki "Umawialni" lepiej się poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Witam ktos bywa na rybach w okolicach Torunia lub bedzie a chce sie umowic niech pisze na priv dogadamy wtedy szczegoly Co do samego pomyslu popieram Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Ja też sie polecam Wrocław i okolice W weekend jade na zalew Czernicki - także zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Ja też się polecam - Lubin (dolnośląskie) jak coś to jestem zawsze na GG do 16.00 P.S. może by tak ten wątek podwiesić do ważnych tematów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 To znaczy co masz na mysli przez ważne tematy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Adam- Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 To znaczy przykleić go na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 sie robi ... bo myślę, że się powszechnie przyjmie. A jak nie ... to się odklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 7 Września 2006 Autor Share Napisano 7 Września 2006 Cieszę się bardzo, że temat wzbudził wasze zainteresowanie. P.S. może by tak ten wątek podwiesić do ważnych tematów ? Łał fajnie by było. Aby tylko ten temat nie zginoł i spotkania haczykowców były jak najczęstsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 Płock i okolice Przez najblizsze 2 tyg mam urlop wiec moge sie dopasowac Auta brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Okolice Sieradza... Bardzo dużo wolnego czasu ... Samochód mam ... Pozdrawiam i czekam na wiad priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Okolice Trzciela. Małe miasteczko w w. lubuskim. Około 50km. od Zielonej Góry i około 80 od Poznania. Kto chce się wybrać niech napisze na priv. Rzeczka jest bogata w okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Siemanko - no nie wiem czy ten topic żyje? Warszawa i okolice (do 50km). W tym tygodniu. Jutro/pojutrze. Spinning. Ktokolwiek Mam samochód i całe dnie wolne. Dawajcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Października 2006 Share Napisano 18 Października 2006 całe dnie wolne kurcze a ja w szkole potem lekcje i koło 5 mogę sobie pójść na rybki Chyba, że mało zadane i do nauki mało Albo weekedy Sorki, że nie na temat. Trzciel i okolice. Mogę przywieść kogoś, kto jest oddalony o 30km - tata może przywieść. U mnie szczupole biją jak głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippos Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 Tomaszek nie mogę wysłać do ciebie widomości na priv. Nie wiem o co chodzi, może masz zapchaną skrzynkę. Wyślij mi na priv swój numer telefonu to się ustawimy na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 Tomaszek nie mogę wysłać do ciebie widomości na priv. Nie wiem o co chodzi, może masz zapchaną skrzynkę. Wyślij mi na priv swój numer telefonu to się ustawimy na jutro.No już się ustawiliśmy, a teraz dopiero przeglądam forum. Wiadomośc na priv wysłałeś do mnie 3 razy - ja ją sprawdzałem na telefonie i dlatego już się umówiliśmy a teraz na kompie przeglądam forum i widzę Twój post. Może tomik dojdzie dlaczego miałeś problemy z wysłaniem mimo że najwyraźniej ja te wszystkie wiadomości odebrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 1 Stycznia 2007 Share Napisano 1 Stycznia 2007 Chętnie wybiorę się z kimś na rybki, w Przemyślu lub okolicach. Dajcie tylko znać na priva to się jakoś dogadamy. Mam nadzieję że mój post nie pozostanie bez odezwu i wspólnie powędkujemy na naszych pięknych wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin79 Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Ja też sie polecam Wrocław i okolice W weekend jade na zalew Czernicki - także zapraszam. CZESC DUDI napisz jak bylo w czernicy zlapales cos,tez sie chce wybrac tylko zastanawiam sie czy jest sens nie wedkowalem w styczni chyba ze z lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaNeK Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 witam, szukam osób z zamościa zainteresowanych wspólnymi wypadami w okolice osób z lubelskiego do poklikania na gg porozmawiania o wodach w lubelskim gdzie warto pojechac itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chlopicki Napisano 9 Marca 2007 Share Napisano 9 Marca 2007 Witam.Chcialbym od tego sezonu pospiningowac. Jestem bardzo poczatkujacym wedkarzem,aczkolwiek nie mlodym facetem.Wydaje mi sie ze z teori jestem przygotowany niezle.Szukam osob ktore by mnie wprowadzily praktycznie w spining. Ze swojej strony oferuje czas i auto do wyjazdow.Bydgoszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Witam.Chcialbym od tego sezonu pospiningowac. Jestem bardzo poczatkujacym wedkarzem,aczkolwiek nie mlodym facetem.Wydaje mi sie ze z teori jestem przygotowany niezle.Szukam osob ktore by mnie wprowadzily praktycznie w spining. Ze swojej strony oferuje czas i auto do wyjazdow.Bydgoszcz. Witam W sumie masz niedaleko stosunkowo Jak sie pofatygujesz do Torunia nad Wiselke to mozemy polapac Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_pisz Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Siema Jestem nowy na tym forum,i myśle ze moze na tym forum bedzie ktoś z Pisza lub okolic.Gdyby ktoś nie wiedział to Pisz jest na mazurach .To jeśli jest jakis wedkarz to niech pisze chetnie razem powedkuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 siemka poszukuje osób które zaznajomiły by mnie z Wisełką o wawie i może innymi ciekawymi miejscami gdzie można tutaj powędkować.Interesuje mnie głównie feeder i spining z którym właśnie zaczynam przygodę. Jak coś pisać na pw lub gg Pozdroo i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotruś Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 szukamy jednego chętnego do kompletu na łodzi, na rejs po zatoce Gdańskiej na wraki, na dorsze . zapraszm na gadu i na meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmx Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Witam we Wrocławiu mieszkam od 3miesiecy jak ktos by chciał sie ze mna wybrac na spining i pokazać tutejsze łowiska byłoby fajnie. Posiadam samochód moge po kogoś podjechać. Jakby co to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 jak ktos by chciał sie ze mna wybrac na spining i pokazać tutejsze łowiska byłoby fajnie no moze i będzie a tymczasem zapraszamy tu http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5190&highlight=wsp%F3lne+w%EAdkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi