reallyman Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Dzisiaj Pogoria I z brzegu. Okoń 35 cm. Wrócił do wody dalej polować na drobnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Po prawie trzech latach posuchy, zaczynają mi lepiej gryźć sandacze. Trzeba się cieszyć z tego co Odra obdarza. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=238888#238888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Byłem dziś chwilę ze spinem na mojej rzece... chciałem ładnie zakończyć miesiąc a tu lipa.. rybki nie współpracowały. Ogólnie ostatnie dwa tygodnie nie zbyt szałowe, trafiły się pojedyncze szczupaczki w okolicach wymiaru. Powoli chyba trzeba będzie kończyć sezon. Chociaż jak pomyślę sobie, że w zeszłym roku w grudniu szczupak bił bardzo dobrze, to trochę odwlekam koniec sezonu. Zobaczymy co teraz przyniesie grudzień. W tamtym roku ostatniego szczupaka wyjąłem 21 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Pochodziłem dziś z muchóweczką za lipieniem, rybki współpracowały całkiem nieźle, poniżej zdjątko jednego z lipków, staram się wszystkie kardynałki odhaczać w wodzie, jednak ten zaplątał się o drugą nimfę i musiałem odhaczyć na brzegu. Dostałem też dzisiaj niezłego bonusika, na końcu wędeczki zameldował się piękny i waleczny dzikusek, nieźle dał mi popalić na delikatnym zestawie Wszystkie rybki wróciły do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Wypad na znane miejsce, niestety tylko 40min rzucania ale zdążyło sie coś uwiesić Ciekawa sytuacja, szczupak uderzył przy samym brzegu w zatrzymanego woblera wyłaniając się z 3-4m dziury dosłownie metr od brzegu, oczywiście wrócił do wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Eh.. DAWID, DAWID, jak ja Ci zazdroszczę tych lipieni Miałem ładną ochotę wybrać się ostatnio nad wodę, ale niestety jakiekolwiek opady w moich okolicach przekładają się na stan i kolor wody w której nie ma szans cokolwiek złowić. Woda tak mętna kawowo-mleczna i stan wody tak wysoki, że bez sensu byłoby robienie kilometrów za rybkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Szczecin,elewator dąbie,łowiłem godzinkę od 15.40.Drop,trok i zero brań.Jutro bedzie lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi