Booseib Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Rapa-man - a ladne jakies okonie polapales?? gratki...pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Rapa-man - a ladne jakies okonie polapales??gratki...pozdro:) w przedziale 25-30,fajna zabawa,ale nie uwierzysz jak brały,jutro jade,to nagram filmik z połowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Rapa- gdzie ta komercja? jakie opłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Skoroszów 10km za trzebnicą,byłem dzisiaj,zamarzł cały staw ps. złamałem swoją okume black rock spin na szczupaczku 50cm,co za scierwo 4razy była na rybach i 2 reklamacje,nie kupujcie tej wędki i nic z okumy drugi produkt który okazał się scierwem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Oj Karolku, a wcześniej piałeś z zachwytu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Rapa-man ja mam wędke już z 7 lat jakąś na targu kupiłem z kolowrotkiem za 30 zł nazywa się I Love bat 3.5 metra , mocna jak fiks i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Oj Karolku, a wcześniej piałeś z zachwytu...... Oj Andrzejku,to było wczesniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Skoroszów 10km za trzebnicą,byłem dzisiaj,zamarzł cały staw ps. złamałem swoją okume black rock spin na szczupaczku 50cm,co za scierwo 4razy była na rybach i 2 reklamacje,nie kupujcie tej wędki i nic z okumy drugi produkt który okazał się scierwem!!! Kolego Rapa-man musiałeś mieć wadliwy model - zapewniam Cie, że kijaszek Okuma Black Rock np. model do 30gram poradzi sobie z bardzo dużą rybą nawet powyżej 30kg, sam sie o tym przekonałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 nie wiem może,ale 2 poważne defekty w tak krótkim czasie...hm...troche nie halo,dla mnie ten kij to scierwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 Dzisiejszy poranny wypad uważam za udany; 57 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 Dzisiejszy poranny wypad uważam za udany; 57 cm Fajny Sandacz Fajny Chyba trzeba się z mobilizować i porzucać coś na Wiśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 Dzięki:)Sandacz złowiony podczas tzw. "syndromu ostatniego rzutu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2012 W końcu dzisiaj mogłem wybrać się znowu na rybki. Od godziny 11j spacerowałem sobie po rzece. Przepiękna zimowa aura zachęcała do spędzenia dzisiejszego dzionka na świeżym zimowym powietrzu. po drodze spotkałem się oko w oko z lisem któremu spłoszyłem obiad- dwa bażanty. Udało mi się również zaobserwować czaplę siwą. Temperatura dziś niestety ale była znacznie poniżej zera- średnio około -4, co spowodowało że rzeką płynęły kawałki lodu. Niestety ale w takich warunkach ciężko jest o jakikolwiek kontakt z rybą i też dzisiejszy wypad zakończył się o kiju , pierwszy raz w tym sezonie. Ale na szczęście to dopiero początek grudnia więc mam nadzieję że jeszcze w tym roku uda mi się połowić kleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 Nie ma co sie oszukiwac to juz koniec sezonu,nie nawidze tego okresu,za to ten sezon byl najlepszy w moim zyciu piekne bolenie klenie sumy brzany,a nawet troc,cos pieknego,czekam niecierpliwie na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 dario, gratulacje za wynik. W takich warunkach jakie panują, to przydałoby się, aby spełniał się częściej "syndrom pierwszego rzutu". Winko, jak Ty nie wkleisz zimowych kleni, to kto? Kusisz, oj kusisz! Może słupek podciągnie powyżej zera, bo mam ochotę sprawdzić co nad wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 dajce mi kilka dni, ocieplenie do zera to pokaże jakieś zimowe kluseczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Byłem dzisiaj na na rybkach,kanał ciepły gryfino-zachodniopomorskie,33 okonie 12-27.5 cm.wszystko na troczek i drop-shot.Opis jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 10.12.2012 Wrocław-Odra Może jeszcze pogoda pozwoli na wyprawy wędkarskie. Dzisiaj wykorzystałem z Boseibem lukę w przymrozkach i sprawdziliśmy, co w Odrze "piszczy". Ogólnie w łowieniu nie przeszkadzało nic. Kra szczątkowa, brzegi dostępne, klatki również można obławiać. Przed zmierzchem, chyba miałem jakieś lekkie przytrzymanie, a po chwili u kolegi wygiął się kij. Moja "kopara" zaczęła mi osuwać się na śnieg , bo kijek pięknie zaczął się wyginać w stronę tafli wody. Niestety, trwało to kilkanaście sekund. Wszelkie znaki na sprzęcie wskazywały na...? pzdr Michcio, dawaj te kluski, było na plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 bo kijek pięknie zaczął się wyginać w stronę tafli wody.Niestety, trwało to kilkanaście sekund. Wszelkie znaki na sprzęcie wskazywały na...? pzdr Jak pulsował to wiadomo, ale pora nieco za późna na wąsatego Jak jednostajnie to podczepiona tołpyga. Wiem od Mańka, że trochę ich tam macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Jak dla mnie to wąsik, one mnie lubią .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 graty Boseib za emocje z tego co widziałem to byliście z drugiej strony pierwszych barek , jak fest mróz nie dowali to w niedzielę jadę na przeprawę promową do brzegu dolnego. z pozdrowieniem Wasyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 10.12.2012 Wrocław-Odra Piękna sceneria i miejsce znajome Szkoda, że sandacze się nie pokazują graty Boseib za emocje z tego co widziałem to byliście z drugiej strony pierwszych barek , jak fest mróz nie dowali to w niedzielę jadę na przeprawę promową do brzegu dolnego. z pozdrowieniem Wasyl Piękniejszych główek niż tam to nie widziałem. Szkoda, że nie zawsze człowiek ma tyle czasu, żeby się tam wybrać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Jaceen dragon milenium,bosseib black rock? Nie myle sie:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Jaceen dragon milenium,bosseib black rock? Nie myle sie:)? Coś w ten deseń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozikk134 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Dziś krótki wypad nad jezioro. Pierwszy raz na lodzie. Nie jest gruby, ale około 7-8cm ma więc można już łowić. Okonki brały falami. Raz małe, raz większe, ale okazów niestety nie było. Złowiłem około 50 sztuk, ale większość wielkości około 10cm. Tylko kilkanaście miało około i nieco ponad 20cm. Jeden trochę większy. (Zdjęcie sprzeczne z regulaminem wstawiania zdjęć forum.Admin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi