laki Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Witam,jak z sandaczem ruszył się coś? Mam chęć na łódkę jechać ino nie wiem czy jest sens:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill26 Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 a tu dokumentacja z połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 3 Października 2013 Share Napisano 3 Października 2013 Panowie bierze rybka drapieżnik jak z biała rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Panowie bierze rybka drapieżnik jak z biała rybka Polski jezyka być trudna jezyka. kali ja cie nie rozumiem. Chcesz info. na temat brań, to pisz jak przystało na inteligentnego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 A co-kolega jeździ jak tylko rybka bierze ? Na pewniaka , bo inaczej szkoda czasu. Kolego - idź do marketu, tam zawsze rybka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Ruszył się coś drapieżnik? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 A co-kolega jeździ jak tylko rybka bierze ?Na pewniaka , bo inaczej szkoda czasu. Kolego - idź do marketu, tam zawsze rybka jest Staszek dla mnie rybka może kosztować nawet 100 zl kg nie kupie bo nie lubie ryb i proszę nie wylatuj mi tutaj z marketami (dziękuje) po to jest forum żeby zapytać a tak w nawiasie to dopiero wróciłem z ryb i straszna lipa ale nie z przeczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 No to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Staszek dla mnie rybka może kosztować nawet 100 zl kg nie kupie bo nie lubie ryb i proszę nie wylatuj mi tutaj z marketami (dziękuje) po to jest forum żeby zapytać a tak w nawiasie to dopiero wróciłem z ryb i straszna lipa ale nie z przeczyc To pochwal się, gdzie nie bierze. Używaj przecinków, bo się czytać tego nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 A co-kolega jeździ jak tylko rybka bierze ?Na pewniaka , bo inaczej szkoda czasu. Kolego - idź do marketu, tam zawsze rybka jest Staszek dla mnie rybka może kosztować nawet 100 zl kg nie kupie bo nie lubie ryb i proszę nie wylatuj mi tutaj z marketami (dziękuje) po to jest forum żeby zapytać a tak w nawiasie to dopiero wróciłem z ryb i straszna lipa ale nie z przeczyc Wpierw pytasz o drapieżnika i białą rybę, więc sądzę, że łowisz z gruntu. To pewnie łowisz na żywca lub trupka. To powiedz mi co robisz z sandaczem, który połknie żywca lub trupa . Wypuszczasz tak okaleczoną rybę bo piszesz, że nie lubisz ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Bercik widzę ze ty lubisz czepiać się postów, już raz mi sie tez głupio odpisałeś ale będzie riposta To ze nie lubię ryb to nie znaczy ze czasami wezmę jakaś rybkę i dam po rodzinie na spróbowanie a po drugie to rzadko żebym złapał sandacza bo nie mam czasu siedzieć nad woda jak co niektórzy bo pracuje. To ze nie lubię nie znaczy ze czasami nie zabiorę ale trzeba pomyśleć bez urazy :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Bercik widzę ze ty lubisz czepiać się postów, już raz mi sie tez głupio odpisałeś ale będzie riposta To ze nie lubię ryb to nie znaczy ze czasami wezmę jakaś rybkę i dam po rodzinie na spróbowanie a po drugie to rzadko żebym złapał sandacza bo nie mam czasu siedzieć nad woda jak co niektórzy bo pracuje. To ze nie lubię nie znaczy ze czasami nie zabiorę ale trzeba pomyśleć bez urazy :):) No kuźwa . Przez takich jak Ty w sumie nie ma ryb. Bo jak nie zjedzą sami to swoimi połowami pół rodziny obdzielą , całą wieś lub blok. jak już czytam że czasami wezmę i dam komuś to wiem z kim mam do czynienia . Nie zaprzeczaj nawet żeś wyjątek i tak nie uwierzę. kuźwa, jak już bierzesz rybę to sam zeżryj (tak jak ja) a nie rozdawaj. Bo za kilka lat nic nie złowisz . Rodzina niech zapierdziela do rybnego i tam w mięso się zaopatrzy . Kim Ty do cholery jesteś : dostawca mięsa !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 :D:D:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Panowie przypominam grzecznie, że to jest temat o Przeczycach, jak chcecie sobie pogadać co kto robi ze swoim połowem i dlaczego, to serdecznie zapraszam do tematu Łowisz , wypuszczasz czy zabierasz http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Staszek tylko trochę grzeczniej i nie obrażaj mnie bo mnie nie znasz ani mojej rodziny !!!!! Ciekaw cholera jestem ile ty ryb zabrałeś do domu a ile ja i wtedy bym ci napisał przez kogo nie ma ryb ehhh szkoda wogole się tutaj wypowiadać. Jest stare takie powiedzenie może go znasz a jak nie to ci przytoczę je NIE ROZMAWIAJ Z DEBILEM BO CIE SPROWADZI DO SWOJEGO POZIOMU I POKONA DOŚWIADCZENIEM, możesz się gniewać i nie ale twoja GŁUPIA wypowiedz mnie do tego zmusiła. Tyle w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Byłem dzisiaj na Przeczycach. Jak szybko przyjechałem tak szybko pojechałem. Gdzie się podziała woda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Masz rację- nie rozmawiaj z debilem, dlatego już się wycofuję z rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 really a co to się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Ubyło jakieś 3 m wody od brzegu. Teraz woda jest do połowy kolan. Łabędzie jak nurkowały to wystawało jeszcze im pół szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 No to widzę ładnie , wybieram sie może w poniedziałek wlasnie na przeczyce , może warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Będzie można kiedyś się spotkac i pogadać połapać razem a pracuje w czeladzi-będzinie więc prawie non stop tam jestem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Panowie, to może pod koniec października mały zlocik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Jak tylko termin przypasuje to jestem za . Co do wody, byłem chyba tydzień temu, była wysoka. Nisko było rok temu, kiedy rzadko wyspa była wyspą a często do drutów więcej mielizn niż wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Pewnie że można się spotkać i pogadać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Doszły mnie słuch iż zbiornik ma być zarybiany karpiem lada dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi