tomik Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Otrzymałem bardzo smutną wiadomość. Odszedł maniek, nasz forumowy kolega. Krzysztof Harpeniuk ( Maniek ) Uroczystości pogrzebowe rozpoczną się mszą św. w kościele Św. Agnieszki przy ulicy Śliwowej ( Na Maślicach ) w dniu 23.02.2013r. o godz. 9:00, po której nastąpi uroczyste odprowadzenie Zmarłego na miejsce wiecznego spoczynku na Cmentarz Parafialny w Maślicach ul. Rędzińska. Pogrążona w smutku Rodzina. Na forum od marca 2005, jeden z pierwszych i najbardziej aktywnych użytkowników, człowiek o ogromnej wiedzy wędkarskiej, którą przez lata się z nami dzielił, pomagał także moderować forum... jeszcze kilka dni temu aktywny w tematach na forum... Miałem okazję poznać Mańka osobiście, miałem okazję z Mańkiem wędkować. I mimo odległości jakie nas dzieliły i niewielu okazji na spotkanie, miałem nadzieję, że będzie jeszcze możliwość spotkać się, pogadać, powędkować. Wielka szkoda, żal, zdecydowanie za wcześnie odszedł Szczere wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Nie chce mi się wierzyć.Toż to SZOK Kondolencje dla rodziny w przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Nie chce mi się wierzyć.Toż to SZOK Mi też,ale takie brutalne jest właśnie życie. Wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Jeszcze kilka dni temu zastanawiał się gdzie wędkować w związku z pracami na Odrze. Los jest bardzo dziwny... Miałem okazje z nim wędkować jak i korzystać z rad. Wspaniały wędkarz i człowiek. Kondolencje dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Wyrazy współczucia dla rodziny. Wielka szkoda. Wielki wędkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Serdeczne wyrazy współczucia rodzinie oraz wszystkim bliskim naszego kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 A miał mi zdradzić tajniki wedkowania za karpiem na rzece. Nie dał rady... . Wyrazy współczucia dla rodziny. Klasa gość. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Żal... Kondolencje dla Rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 A więc potwierdziło się... Kilka razy mieliśmy okazję się spotkać, nie raz przez telefon zdawaliśmy sobie relacje z nad wody, wiele godzin wspólnie spędzonych na forum, mnóstwo cennych informacji czerpanych z Jego postów... Trudno w to uwierzyć... Żegnaj kolego................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Wyrazy współczucia dla rodziny.Nie miałem okazji poznać Go osobiście ale pisałem z Nim na privie i nigdy nie odmówił udzielenia dobrej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Maniuś łów tam dalej te wielkie karpie i amury .... Wyrazy współczucia dla rodziny. Ku...... jakoś nie mogę w to uwierzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Spoczywaj w pokoju Maniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Żegnaj Mańku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Ten moment, kiedy dowiadujesz się o śmierci kumpla który nauczył cię tak wiele o rybach... I drugi kiedy uświadamiasz sobie, że zloty już nie będą takie same... Szok, żal, niedowierzanie... No bo jak to? Żegnaj Mańku, nigdy nie zapomnę tego czego mnie nauczyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Spoczywaj w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Zastanawiam się gdzie się przenieś czy w górę czy w dół Wrocka na te dwa trzy lata. Przeniósł się zdecydowanie w górę i raczej na zawsze. Miej nas w opiece Maniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasu_pl Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Witam, Jestem siostrzeńcem Mańka. Bardzo dziękujemy za wsparcie. Wiem, jak wujek wiele czasu poświęcał na forum i ilu ma tu znajomych i przyjaciół. Dlatego też jak tylko zostanie ustalona data pogrzebu, to zamieszczę informację na forum. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Spoczywaj w pokoju!!! Mój największy autorytet z tego forum - na zawsze. Czy ktoś wie co sie stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Jeszcze niedawno pisał o karpiach z Odry Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Człowiek skarbnica wiedzy. Dzielił się wiedzą na temat różnych gatunków ryb, zarówno białorybu, karpi jak i drapieżników. Ich nęcenia i połowu. Z wielką cierpliwością potrafił wyjaśnić tak że wszystko stawało się jasne. Wielka szkoda Niech mu ziemia lekką będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Odszedł wielki wędkarski autorytet dla wielu forumowych braci, niesamowity miłośnik przyrody i pasjonata wędkarstwa.... będzie go brakowało w naszej społeczności. Wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 [*][*][*] Był skarbnicą wiedzy w temacie gruntowego łowienia w rzece i nie tylko, szkoda... Spoczywaj w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Az mnie się w głowie zakręciło . Spoczywaj w pokoju. Wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi