maniek Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Chodzi mi o to, że przy rzucie na wprost, ustawienie wędek na godzinę 14:30 daje mi kąt na tyle rozwarty, by z powodzeniem widzieć brania.Jeśli to wygodne ustawienie dla ciebie,to tak łów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stary Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Na wodach stających tak wędkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Na wodach stających tak wędkuje Tylko dlaczego nie zacinasz jak Ci bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stary Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Tylko dlaczego nie zacinasz jak Ci bierze Zacięło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Często na youtube widzę, że początkujący wędkarze mają problemy z własciwym wykorzystaniem drgającej szczytówki, dlatego nakręciłem film w którym opowiadam o podstawach tej metody. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszkaron Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Witam, mam pytanie, czy wy też oklejacie tak koszyczek zanętą na rzece jak w tym filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi