malyhary Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 na dziećkach w tym czasie dla mnie jest totalna lipa nawet"żyletki" nie biorą katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Wybrałem się w piątek na popołudniowe spiningowanie z łodzi i jeden sumik ok 70 cm na wobka, oczywiście pływa dalej w dziećkach i w niedziele byłem od 5 do 10 rano, szczupak 99 cm 6,5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Gratulacje markosmerk też byłem w niedzielę ale na żywca i jedna na spławik za białą rybką jedynie białoryb jako tako brał choć szału nie było 2 leszcze ok 50 cm i kilka ładnych płoci 30+ , a szczupaka ani śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 witam chce wybrać się na dziećkowice i proszę mi doradzić od której strony najlepiej zasiąść na leszcze , karpia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 wodniczenko, ludzie siedzą z każdej strony każdy ma jakies swoje miejscówki tyle ze od strony przempszy potrzebna jest dodatkowa wkładka.Bez kilkudniowego nęcenia ciezko jest połapać większych leszczy 50+ o karpiu nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 i to właśnie jest cały urok Dziećkowic jak nie będziesz tydzień nęcić to ch*** złapiesz jedyne za drapieżnikiem warto się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 no ale lepiej pojechać sprawdzić niż siedzieć w domu a może podejdzie jakiś głomodor thx za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Dokładnie każda chwila nad woda lepsza niż przed telewizorem.ale ciężko cokolwiek przyzwoitego złowić same maluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Nocka z tygodniowym nęceniem i efekt przechodzący wszelkie oczekiwania na 3 osoby 10 szkieletorów. Takie początki gruntu ale postępy jak dla mnie w tej dziedzinie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 a po ile cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Największy mój 43cm zarazem najmniejszy, u mnie nic więcej nie padło wiele brań spartoliłem. Największe dwa 60 cm i 64cm nie moje pozostałe w granicach 45-55cm pozostali też trochę brań spaprali ale tak to jest jak się mnie poucza a nie pilnuje swoich wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 a na wywózkę ? , i od ktorej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Od strony Przemszy-hełmek tam szybko robi się głęboko więc wywózka niebyła konieczna. Zanęcane w poniedziałek, środę, piątek,z rana ok 30litrów kuku gotowane z cukrem waniliowym. Ja łowiłem na dwie wędki made in china razem z kołowrotkiem 49zł na jednej nawinięta plecionka na drugiej żełka30mm przypony z żyłki 25mm haczyki 6 i 8 (pozostali to karpiarze i sprzęt profesjonalny). Przynęta białe robaki, czerwone robaki, pinka, kulki proteinowe tutifruti, kuku, makaron, ryż, konopie, ciasto z serem brania na kuku i kanapki z kuku. Zanęta tajemnica znajomych nie poznałem do końca składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Przemszy-hełmek Chełmek szkieletorów. co to jest?nie spotkałem sie jeszcze z tym określeniem.W tym roku na dzieckach pojawiło sie sporo leszczyków w rozmiarze +- 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Szkieletor , żyleta = leszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 witam i coś sie dzieje na dzieckach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Coś się tam dzieje wczoraj kumpel złowił szczupaka 99 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Piękny szczupiec, ja nie byłem już dwa tygodnie, silnik mi się wysypał a na wiosłach ciężko mi się zebrać ale na ten weekend trzeba będzie uderzyć, przetestować nowy nabytek Lowrance Mark 5X Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Piękny ale na nim wrażenia nie robi to już jego 3 w tym sezonie wcześniejsze to 112 i 104 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Tak informacyjnie gdyby ktoś się wybierał na rybki Zgodnie z uchwałą Prezydium ZO z dnia 25.08. br. w czasie trwania ogólnopolskich zawodów spinningowych "Puchar Katowic" w dniach 24 i 25.09.2011. w godzinach 7-15 zbiorniki Przeczyce i Dziećkowice są zamknięte do wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 witam. Orientuje się ktoś z kolegów czy po zawodach które kończą się o 15 jest szansa na wypożyczenie łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Tak łodzie będą po zawodach normalnie wydawane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 witam jak tam panowie rybku ucichły byłem to leszczyki nic konkretnego czyzby sezon dobiegał konca ? wie ktos kiedy odbywa sie zarybienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Właśnie podobno na jesień zawsze wpuszczają tam 6t karpia, prawda to? Bo już jesień ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 dzis byłem i bez konkretów same szczupaczki po 40cm jedna na 5 łodzi wyciagneła 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi