cat Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 witam gdzie można coś połowić z brzegu i spokojnie odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 do Wafel na wobka około 6 rano Wczoraj też byłem popołudniu i pełno okoników na małego wobka, na dużego nic. W niedziele widziałem szczupca ponad 90 centów. Chłopaki złowili na żywca nad ranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Widziałem tego szczupaka jak spłynęli i jeszcze sum im poszedł. W tygodniu chcę spróbować pospiningować na Pogori 1 z łodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 kto w niedziele wybiera się na drapieżnika ewentualnie na białą rybkę z łódki i szuka kompana niech pisze na gg 9102248 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 hey jak tam z łódki ? ciagna coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Dzisiaj przymnie gościu wyciągnął 1,5 metrowego suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 z łódki? na spining? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Dokładnie, a właściwie na trolling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 W sobotę też koleś złowił 120 cm suma , a ja z kumplem szczupaczka 65 cm i tylko jednego lechora 62 cm połowy oczywiście z łodzi 17-23 . Tydzień wcześnie nocka 2 leszcze na DS i 4 wzdręgi i 3 okonie na spławik coś marnie z białorybem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Macie sprawdzony sposób i przynętę na okonia z brzegu chodzi o spinning? Jakieś podpowiedzi gumy, woblery, blachy, kolory, rodzaje boczny trok jakie obciążenia, jgi na jakich główkach, wszystko co może pomóc? Informacja co i jakie sposoby się nie sprawdzają też będzie przydatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. W sobotę i niedzielę (18-19.08.2012) zbiornik Dziećkowice jest zamknięty dla połowów z środków pływających. Powodem są dwu dniowe zawody okręgowe. Piszę jakby ktoś się wybierał tak jak ja chciałem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 ok dzięki za informacje bo się wybierałem tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam.W sobotę i niedzielę (18-19.08.2012) zbiornik Dziećkowice jest zamknięty dla połowów z środków pływających. Powodem są dwu dniowe zawody okręgowe. Piszę jakby ktoś się wybierał tak jak ja chciałem:( Na stronie pzw ani słowa o tym, jesteś pewien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 to jest pewne info o zawodach mieszkam blisko zbiornika do 15 podobno ma być zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Jestem pewien. Dzwoniłem na przystań i dostałem taką informację. Nawet na swoich łódkach będą musieli spłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 jak tam połowy na dzieckowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 no chętnie bym się dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o białą rybkę to nie mam pojęcia,a drapieżnik to w tamtym tygodniu ładne Okonie się trafiały nawet pod +30 się trafiały,Szczupak słabo jak się trafił to niemiarowy,a w tym tygodniu słabiutko kilka drobnych Okonków,metoda to wszystko na spina,tak tylko wędkuję.W następnym tygodniu odpuszczam szykuję się na tygodniówkę nad J.Czorsztyńskie,może Dziećkowice okażą się łaskawsze na jesień i puzną jesień do pierwszych przymrozków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Na zawodach podobno wyciągnęli tylko dwa miarowe szczupaki, reszta to drobne okonki, zawodników było 70-ciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gróby Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Szanowni koledzy może zajdzie sie ktoś życzliwy i poradzi. A mianowicie jestem dość młodym wędkarzem 1 rocznym złowiłem juz parę rybek. I planuje złowic suma mojego pierwszego ( nie licząc kilkudziesięciu karłowatych na Pacowych :] ) Możecie poradzić w którym miejscu na Dziećkach sie zasadzić na co warto łapać i o której oczywiście. Wszystkie porady bedą dla mnie bardzo cenne. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Szanowni koledzy może zajdzie sie ktoś życzliwy i poradzi.A mianowicie jestem dość młodym wędkarzem 1 rocznym złowiłem juz parę rybek. I planuje złowic suma mojego pierwszego ( nie licząc kilkudziesięciu karłowatych na Pacowych :] ) Możecie poradzić w którym miejscu na Dziećkach sie zasadzić na co warto łapać i o której oczywiście. Wszystkie porady bedą dla mnie bardzo cenne. Dziękuje Ostatnie 2 sumy wpadły na spining w rejonie '' bulgot '' - '' telewizor'' 120 cm i 150 cm Ja łowię w tej wodzie od dziecka czyli jakieś 27 lat i jeszcze nie miałem kontaktu z sumem co prawda nigdy typowo na suma się nie nastawiałem a te złowione w ostatnim czasie śmię twierdzić że to przypadek . Ale życzę ci powodzenia i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Bufi Te sumy to nie przypadek od ok 12 lat woda jest zarybiana sumem 3-4 lata temu miałem okazje podziwiać spławianie się sumów widziałem to tylko 2 razy w życiu . Byłem przekonany że to karpie się spławiają ale jak miałem 3 brania i 3 wyjęte podrostki w przeciągu 15 min to już wiedziałem co to jest za ryba , widok spławiana był jednorazowy mogę spokojnie powiedzieć że było ok 100 szt na powierzchni i to bardzo delikatny szacunek ilości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
west Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 100 spławiających się sumów ? a gdzie to takie widowisko miałeś okazję oglądac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 100 spławiających się sumów ? a gdzie to takie widowisko miałeś okazję oglądac? Na Dziećkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01lukas Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Witam Co słychać na Dziećkach , nadal rybka nie współpracuje, czy jest jakaś poprawa ? Chciałbym się wybrać ale po ostatnich doświadczeniach na kanale dwory ( zasiadka na białą rybę ) to tracę nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi