bufi78 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 W wekend masa plażowiczów w tygodniu miejsce się znajdzie ale z rybą marnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 ale z rybą marnie . Trzeci z rzędu wyjazd pod takim hasłem, widział ktoś tam jeszcze jakiegoś drapieżnika ? Wyjątkowo mętna woda w tym roku, ledwo na metr widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Robek nie zawsze się łowi jeśli ludzie nic by tam nie łowili to by nie siedzieli a w sobotę ponad godzinę szukałem miejsca na nockę ale opłaciło się ok 19.00 szczupaczek 67 cm i w nocy 2 węgorze niestety o 5.00 musieliśmy się zwinąć bo kolejne w tym roku zawody i zbiornik zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja tam łowię bo lubię miejsce a nie dlatego, że mięcha sporo wyciągnę, wypadałoby jednak coś złowić a tam bardzo słabo i nie tylko dla mnie. Wyniki zawodów mówią coś o rybności zbiornika. Można znaleźć gdzieś dane o zarybieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie też szukałem tych danych ale nigdzie nie znalazłem wiem że w tamtym roku 2 razy zarybiali szupakiem raz miarowym przed MP o sandaczu nie słyszałem , a co do zawodów to Dziećki nie odbiegają od Przeczyc i Poraju przeglądałem wyniki z MP 2012 bardzo podobne wyniki niestety Szwecji nie będziemy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 jak na dziećkach biorą coś rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Bierze tylko drobny okoń i czasem pistolet. Woda ciągle z zawiesiną, robi się taka jak na Przeczycach. No i chyba zarybianie karpiem zamiast drapieżnikiem daje efekty - koło Bulgotu widziałem ostatnio dwa leszczyki pływające pod wierzchem, pewnie tasiemiec dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 ehhhh masakra .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Niestety dziećki będą zarybiane karpiem bo większość wędkarzy na Śląsku to karpiarze i tak jak na przeczycach i na dziećkach będzie karp zamiast rodzimych gatunków w końcu wyprze wszystko z wody zrobi się syf że i on nie będzie mógł w niej przeżyć to wtedy będą go kupować i rozdawać a wędkarstwo będzie polegać na trafieniu w m miejsce gdzie rozdają. Ot taki mój wywód na temat wędkarstwa na śląsku. Jak w tym roku z łodziami ile kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Łodzie W tygodniu ryczałt 12,- za 12 godzin Piątek-Niedziela 3,50 za godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Niestety dziećki będą zarybiane karpiem bo większość wędkarzy na Śląsku to karpiarze i tak jak na przeczycach i na dziećkach będzie karp zamiast rodzimych gatunków w końcu wyprze wszystko z wody zrobi się syf że i on nie będzie mógł w niej przeżyć to wtedy będą go kupować i rozdawać a wędkarstwo będzie polegać na trafieniu w m miejsce gdzie rozdają.Ot taki mój wywód na temat wędkarstwa na śląsku. Jak w tym roku z łodziami ile kosztują. Tak bedzie zasyfia tak zbiornik ,ze dojdzie do tego,ze zamkna zbiornik dla wedkarzy bo jak kazdy wie jest to zbiornik wody pitnej i wszyscy beda oburzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Łodzie Dzięki. Tak bedzie zasyfia tak zbiornik ,ze dojdzie do tego,ze zamkna zbiornik dla wedkarzy bo jak kazdy wie jest to zbiornik wody pitnej i wszyscy beda oburzeni Nie przesadzaj nie zamkną karp to też ryba. A zbiornik się starzeje więc będzie coraz bardziej zielony. Mieli ogradzać ale ostatnio słyszałem w TV że nie będą bo brak funduszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Łodzie Dzięki. Tak bedzie zasyfia tak zbiornik ,ze dojdzie do tego,ze zamkna zbiornik dla wedkarzy bo jak kazdy wie jest to zbiornik wody pitnej i wszyscy beda oburzeni Nie przesadzaj nie zamkną karp to też ryba. A zbiornik się starzeje więc będzie coraz bardziej zielony. Mieli ogradzać ale ostatnio słyszałem w TV że nie będą bo brak funduszy. NIe chodzi mi tu o karpia ,ale o wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Łodzie Dzięki. Tak bedzie zasyfia tak zbiornik ,ze dojdzie do tego,ze zamkna zbiornik dla wedkarzy bo jak kazdy wie jest to zbiornik wody pitnej i wszyscy beda oburzeni Nie przesadzaj nie zamkną karp to też ryba. A zbiornik się starzeje więc będzie coraz bardziej zielony. Mieli ogradzać ale ostatnio słyszałem w TV że nie będą bo brak funduszy. NIe chodzi mi tu o karpia ,ale o wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 wybiera się ktoś w niedziele na spina bo może bym się przyłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 "W związku ze spinningowymi klubowymi Mistrzostwami Polski zamyka się do wędkowania w dniach 27-29.09.br. w godzinach 700 – 1500 zb.: Kozłowa Góra, Dziećkowice i Paprocany." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 chyba dobrze patrze na wyniki zawodów i na dziećkach padł w ciągu trzech dni zawodów jeden szczupak 52 cm ))) o sandaczu nawet nie wspominam. http://www.gpximp.pzw.org.pl/cms/9379/klubowe_mistrzostwa_polski_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Okoni za to sporo nakluli, niby zawody na zywej rybie a przy trzcinach sporo trupkow plywalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Co tam się dzieje na tych Dziećkach. Ryb nie ma czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Łowił ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 właśnie napiszcie czy coś można połapać jeszcze tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 nikt nie łowi na dziećkach? bierze tam coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 nikt nie pisze bo ciagna szczupaki sandacze i karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Dobrze Dawid prawi tylko zapomniał dodać o węgorzach i płociach przy pompowni na szczęście karp szybko rozszedł się po zalewie i nie było takiej masakry jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 dobra miejscowa tam jest na wegorza bufi to prawda , ostatnio bylem szczupaczek 72cm w nocy wegorz 68cm i plocie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi