adam.f Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 ..tak od strony rybaczówki:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 adam.f, przy tak zimnych nocach to odważnie,chociaz jak braly albo flakon byl to inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam.f Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 no akurat z piątku na sobote było przyjemnie i dosyc ciepło:-)))po 23 było ok 10 stopni. a czy od strony chełmku mozna z brzegu normalnie łowic mam na mysli strone od przemszy, kiedys słyszałem ze tam trzeba miec zezwolenie inne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Trzeba mieć pozwolenia Macie jakieś info - kiedy będzie otwarcie rybaczówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 tak trzeba zezwolenia a narazie o rybaczowce nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam.f Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 aha a gdzie to zezwolenie sie załatwia i jakie są koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 zezwolenie chyba jest za darmo tylko trzeba zostawic karte w rybaczówce a jeszcze zamknieta.ale niewiem jak tam z dojazdem od strony chełmku bo tam ogrodzenie jest.mi moze w tym tyg moze uda sie wyskoczyc rozpoczac sezon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 aha a gdzie to zezwolenie sie załatwia i jakie są koszty? podejdz sobie do skarbnika w swoim kole i zapytaj o wkładke jest ona bezplatna na caly rok,z tego co wiem to kazde kolo dostaje dana ilosc tych wkladek ja rok rocznie musze o nia walczyc,jesli sie nie powiedzie to w rybaczowce Ci dadza w zamian za karte wedkarska ktora Ci zwroca jak oddasz wkladke,chore ale nic na to nie poradzisz... ale niewiem jak tam z dojazdem od strony chełmku bo tam ogrodzenie jest dojazd jest spoko pierwsza brama jest zazwyczaj otwarta a jak nie to mur sie nieco dalej konczy.Zibi od strony Chełmka a nie Chełmku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 0 brań 0 ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 dzisiaj kolejny wypad i znowu echo:(niestety, pozostali wędkarze też na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 sorki Chełmka:)mam nadzieje ze na dzieckach cos sie ruszy w przyszłym tyg zamierzam sie wybrac z rana po nocce z gruntem mam nadzieje ze nie wróce o nadziejach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 byłem dzis zobaczyc nad zalew z gruntem 1 wedka na kulke proteinowa druga na czerwonego robaka byłem od 14 do 16 kontakt z ryba był tylko szkoda ze nie z taka na która sie nastawiałem na czerwonego wział mi szczupaczek 45cm hehe oczywiscie wrócił do wody:) (zdjęcie sprzeczne z regulaminem wstawiania zdjęć na forum haczyk.pl. Admin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 skubany:) ja dzisiaj byłem od 17 do 21 i znowu nic niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam.f Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam, jaz piatku na sobote byłem na nocce. przed 21 branie na pinke i o dziwo karpik:-) Póżniej do rana nic tylko delikatne skubniecia. Sezon na dzieckach rozpoczęty! Rybaczówke otwieraja 15 kwietnia(tak mi mowili pod rybaczówka)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balluk Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 rybaczowka juz otwarta ,karpie biora od zachodniej strony ,okoni mnóstwo ale nie biorą [ Komentarz dodany przez: madi: 17-04-11, 22:44 ] Post edytowany. Zamiast wulgaryzmów lepiej chyba używać polskich słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 witam. Pływał już ktoś z kolegów w tym roku po zbiorniku. Jaki jest koszt wypożyczenia łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 tofi156, osobiscie nie wyporzyczałem łódki w tym roku ale widziałem ze juz pływaja,w zeszłym roku było 8 zł za 12 godzin podejrzewam ze jesli zdrożało to nieznacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Znalazłem informacje ze rybaczówka jest czynna cała dobę. Orientuje się ktoś z kolegów czy jak przyjadę kolo 5 rano w ciągu tygodnia lub przez weekend to wypożyczę łódź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Zawsze 24h na dobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 No i koszt wypożyczenia łódki w weekendy jest trochę droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1212 Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam serdecznie - już od kilku lat majówkę rozpoczynam na Dziećkowicach - zawsze troszkę pospinninguje, a później zarzuce pickerki - mam pytanie - czy już rybka sie ruszyła?? Ja zawsze łowię od strony lasu - macie może już jakieś efekty w tych rejonach jeśli chodzi o płoć i leszcza oraz najważniejsze - już kiedyś o to pytałem - jak z nęceniem - czytałem, ze nie wolno nęcić zanętą sypką - czyli jaką wolno??POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 już kiedyś o to pytałem - jak z nęceniem - czytałem, ze nie wolno nęcić zanętą sypką - czyli jaką wolno??POzdrawiam Jak byłem płacić składki w kole to właśnie był ten temat poruszany i zarząd koła wydał opinie taką że to nie jest przepis PZW więc straż wędkarska się nie czepia tego i nikt nas za to nie ukaże jest to przepis wodociągów więc niech oni sobie go respektują. Powiedzieli mi jeszcze że jeśli ktoś mnie złapie to i tak sprawa będzie w sądzie koleżeńskim koła a oni mi nic nie zrobią bo nie mogą ich obowiązują przepisy PZW a nie wodociągów to samo się tyczy wywożenia. Jeśli wodociągi chcą żeby te przepisy były respektowane to muszą zwrócić się z nimi do PZW żeby je wprowadził a nie sami sobie wydawać zakazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoczal Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Witam wszystkich mam silnik elektryczny do łódki +akumulator . Poszukuje kompana do łowienia na Dziećkowicach z łodzi bo samemu to nudno i zawsze można się czegoś nauczyć od drugiego wędkarza. Transport z Katowic zapewniony, dobra znajomość zbiornika mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 jak co to pisz ja mam blisko a tez sie wybieram na dzieckitrza by szczupaka wyciagnac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoczal Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Koszt wypożyczenia łodzi na 12 godz. 12zł natomiast weekend już na 12 godz.nie wypożycza tylko na godziny i 1 godz 3zł wy też tak płacicie oczywiście dla wędkaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi