shogun_zag Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Tak, tak, John, rozumie Twe intencje Dzielny wojak Szwejk mawiał ... Pani Hawrankowa miała trzy nocniki. Porcelanowy, srebrny i złoty, a jak co do czego przyszło, to zesrała sie na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Dlatego pepików nie lubie. John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Słodko było ale się skończyło :twisted:za dużo słodyczy może zemdlić a wtedy trzeba się................ . Swoją drogą to zastanawiałem się, jak to jest, że na tym forum jest tak spokojnie, nie to co na innych - pieniacze i etatowi szydercy pojawiają się minimum raz w tygodniu. A i zwykli użytkownicy nie wytrzymują czasami i coś tam wypalą i zaraz dym jak cholera. A tu nie, nieporozumienia duszone w zarodku, może wyjaśniane kulturalnie na privi spokuj, luzik No ale jak się zaczęło to na całego Z niektórymi się w tym temacie zgadzam z niektórymi nie, nie będę teraz tu cytował, wytykał i polemizował co by dymu większego jeszcze nie robić, ale dwie wypowiedzi zirytowały mnie okrutnie, ponieważ chamstwa nie toleruję a za chamskie uważam obrażanie innych użytkowników forum i nieważne co się wcześniej wniosło na forum tego robić się nie powinno, jak jesteś nerwus to może po napisaniu postu jeszcze raz go przeczytaj i zastanów się czy to napewno chcesz powiedzieć. Mam tylko nadzieję, że gdy ta zadyma się zakończy wrócimy do tego co było. Niektórym zalecał bym także trochę więcej asertywności, bo zamiast napisać "jesteś głupi" można "to co napisałeś było niemądre" - prawie to samo, ale prawie robi wieeeeelką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 bo jestem przekonany ze w niektorych dziedzinach jestem znacznie lepszy od Ciebie Panowie i Panie.. czasem mnie nosi dlatego przepraszam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 16 Lutego 2007 Autor Share Napisano 16 Lutego 2007 Cieszę się, że emocje opadły i proponuje abyśmy się skoncentrowali na pozostałych tematach i do tego niewracali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pike Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Gdzie twój honor samuraju Tekst nie pasuje do tytułu. Dalej (ta "literatura"!) jest jeszcze gorzej. Nie ma za bardzo co analizować, bo to jest bez sensu. Japonia to dla mnie taki niezrównoważony kraj To jest jeszcze gorsze. To tak, jakby napisać, że Anglia jest niezrównoważonym krajem, bo mam w rękach nasz kodeks drogowy, gdzie jest napisane, że obowiązuje ruch prawostronny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Tekst nie pasuje do tytułu. Dalej (ta "literatura"!) jest jeszcze gorzej. Nie ma za bardzo co analizować, bo to jest bez sensu. Wymyśl swój. Lepszy, ciekawszy, mądrzejszy itp. (niepotrzebne skreślić ) i zaproś kolegów do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Pike po pierwsze nie jestem twoim uczniem moja praca nie została przedstawiona do twojej oceny. Nie podlega też twojej analizie jesli chodzi o treść sama w sobie. Przedstawiłem pewne zdarzenie i to ono jest analizowane.. Koledzy sie wypowiadaja itd. Jeśli masz problem i cierpi tutaj twój zasób wiedzy,poprostu uwazasz ze pewne teksty sa ponizej twych oczekiwań,znajdż sobie forum literackie. Ponieważ ze czuje sie obrazony zgłaszam to do administracji. Twój przekaz w tym i w paru innych tematach był jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Miało byc 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 kurna bogdan39, mnie też te jego erudyzmy po ciele spłynąły, zaczął na "haczyku" od wiedzy którą interesuje się moja cera, ale ja bym wolał aby ten jego wykwit wiedzy którą ja nie posiadam, przełożył się na temat wędkarstwa no ale czymś w nowym gronie trzeba zabłysnąć ps. jest 15min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Pike to pewnie nauczyciel - moze nawet akademicki - bo zbyt wielu latach w zawodzie tak sié ludziá robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Poprostu sie wymadrza a prawda jest taka ze połowa nie wie oczym on pisze bez obrazy dla tej połowy. Nie chce mi sie jego tekstów czytac bo pisze pierdoły. Rozpisuje sie a ja widze tylko popisy nic pozatym ja u siebie na forum tez miałem takiego mondralińskiego dostał krótka piłke i po ptakach. Napewno nie pozwole na to by byle kto mnie obrazał. Bo niestety taka była jego intencja. Ale mnie wk.. .panie Pike Sa charaktery i charakterki ja osobiscie nigdy bym sobie nie pozwolił na takie cos. Do bliskiego kolegi a co dopiero do obcego. Ma tupet chłopczyk. Ale fajnie jest siedzieć w ciepłym domku patrzec w ekran i poczuc sie panem życia i śmierci co moze nie na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 ja u siebie na forumE no nie wiedziałe ,boguś daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 no po flaszce wsparcie przyszło szybko dzienki koledzy. Manius jeszcze mnie posądzą o wroga działalnosć na forum wiecie jest nowy regulamin. No nie dokonca moje ale blizsze okreslenie nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 bogdan39, nie bój żaby najwyżej dostaniesz zakaz pisania wtedy więcej czasu spędzisz nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 i ja też się Bogdanowi nie dziwię... natomiast zdziwię się, jeśli będą wyciągnięte jakieś konsekwencje, bo uważam, że i świętemu by się po takim tekście krew zagotowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Los mój w wasze rece . Jesli zostane ukarany to poprosze o ostatnie słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 eee... Boguś, nie będzie źle, swój chłop jesteś - nie damy ruszyć chociaż w sumie, my szaraczki co my możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Zebrał się tu jakis klub czerwonokreskowców No dawaj Pike jakąś celną ripostę - tylko bez chamstwa Napisz co wykładasz tym studentom filozofii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Zebrał się tu jakis klub czerwonokreskowców No dawaj Pike jakąś celną ripostę - tylko bez chamstwa Napisz co wykładasz tym studentom filozofii he, he, już dawno mnie twój światopogląd intrygował, ale Tomaszek, jak się nie ma co sie lubi, to sie lubi co się ma, więc nie ogniskuj tego jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 więc nie ogniskuj tego jeszcze bardziej Otóż to Apeluję o spokój, się te kreski mogą zacząć wydłużać jak tak dalej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 peluję o spokój, się te kreski mogą zacząć wydłużać jak tak dalej pójdzie tomek1, czy to będzie tak jak z Pinokiem, bo jeżeli tak to sram ten nochol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 tomek1, czy to będzie tak jak z Pinokiem, bo jeżeli tak to sram ten nochol To się okaże Myślę, że należy dać się wypowiedzieć honorowo Pike'owi i powoli kończyć ten temat bo prowadzi nas w ślepą uliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 sorry, klient waś pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi