Aseel Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel z czego zrobiłeś jego ,, dupe" ?Pozdrawiam Slider z balsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel właśnie myślałem jak to dokleić... możesz mi powiedzieć jakim klejem to dokleiłeś, że jest tak równo zrobione? Dopasowałeś tak fajnie kawałek balsy, czy dobry klej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Dopasowywałem kawałek balsy i przyklejałem na jakiś super glu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Pokaże Wam chrabąszczyka którego wykonałem jakieś 3 lata temu, ale jest to ogromnie pracochłonne i trzeba mieć sokoli wzrok, czego mi dzisiaj brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 roman gawlas powoli idę w stronę coraz to nowszych modeli i popróbuję mam nadzieje podobnych modeli. ŻUK REWELACJA! Z czego zrobiłeś nóżki?! Czyżby gumki recepturki?! Jak tak to tyle czasu się utrzymały?! Ja mam takie weny - mam w głowie żuka to robię takiego o jakim myślę - mam w głowie żabkę to ją robię - teraz w głowie mam żabki i raczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Romanie to na prawdę ŚWIETNE wykonanie, na prawdę klasa mmm rapala nie chciała Cię zatrudnic - moze warto przesłać im portfolio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Roman to już mistrzostwo Gratuluję dokładności, cierpliwości i umiejetności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 roman gawlas mogę wiedzieć, czy do takich żuczków używasz farby podkładowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 roman gawlas a złowiles cos na tego własnej roboty żuczka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Ktoś pytał o trzonek z pilnika ?? Wuala [scroll]Ciekawa stronka ! ! ! [/scroll] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 czy do takich żuczków używasz farby podkładowej? Koniecznie, tylko rzadkiej aby weszła w rowki a ich nie zalała, używam zwykłego podkładu akrylowego x 2. a złowiles cos na tego własnej roboty żuczka ??? No nie chciałbym tyle razy dostać w gębę , a tak z powagą to jest u nas taki kanał gdzie kleniska olewają wszystko i wszystkich i dla nich wymyślałem swoje robale, no ale ryby mają swoje zasady i nie zawsze chcą robić to na co My mamy ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spin Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Roman jeżeli dobrze pamiętam to kombinowałeś coś z wobkami z pianki. Jakiej pianki używasz jeżeli to nie sekret ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Lemiux super Muszę spróbował coś takiego, tylko mniejszego - a z rączką od pilnika chodziło o to, by z niej strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 a z rączką od pilnika chodziło o to, by z niej strugać No jak rozbierzesz swój pilnik to Ciekawe czym bedziesz strugał GL & HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 a z rączką od pilnika chodziło o to, by z niej strugać No jak rozbierzesz swój pilnik to Ciekawe czym bedziesz strugał Ukochanego pilnika nigdy w życiu Ale poszperam może znajdzie się jakiś stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 a z rączką od pilnika chodziło o to, by z niej strugać No jak rozbierzesz swój pilnik to Ciekawe czym bedziesz strugał Ukochanego pilnika nigdy w życiu Ale poszperam może znajdzie się jakiś stary Wyczaiłem że z drewnianego trzonka z noża da się zrobić woblerka, trzeba go tylko troche przeszlifować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 wobkami z pianki. Jakiej pianki używasz Na forum nie mam żadnych tajemnic o których by wszyscy co chcą o tym nie wiedzieli-otóż jest to izopianol 50/110 z firmy purinova z Tarnowa (dokładne dane na prv) a z rączką od pilnika chodziło o to, by z niej strugać Powiedzcie mi jedno -dlaczego tak sobie komplikujecie życie, na dobrą sprawę woblera można zrobić z każdego materiału który posiada pływalność(chociaż nie koniecznie) tylko czy włożona praca w takiego wobka będzie adekwatna do jego walorów i skuteczności, jeśli się okaże że jest to niewypał Dużo łatwiej jest znaleźć kawałek lipy czy olchy niż kaleczyć sobie ręce przy tak twardych klockach od wszelkiego rodzaju rączek i innych dupereli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 roman gawlas oczywiście, że łatwiej - i tak doradziliśmy w pierwszych stronach tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorS Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Żeby było ciekawiej wrzucę kilka z tego sezonu zimowego no i moi faworyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 gregorS piękne są Na prawdę super. Może napiszesz coś więcej o pracy, długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorS Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Testy wodne wkrótce Praca ma być drobna ale agresywna - jak będzie zobaczymy. Na razi kończę wobki bo nad wodę wyjdę dopiero w lutym . Do tego czasu muszę jeszcze kilka wobków do wykończenia. Po za tym co tu pisać ryby ocenia moje staranie. Na razie cieszą moje oczy bo żywot dobrego wobka jest krótki i czasami nie dożywa drugiego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 i czasami nie dożywa drugiego sezonu. U mnie jak żyją pół sezonu to jest dobrze Mówię o zrywaniu przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorS Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 i czasami nie dożywa drugiego sezonu. U mnie jak żyją pół sezonu to jest dobrze Mówię o zrywaniu przynęt Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konktenbit Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 GregorS czym robisz napisy na wobkach, bo ja opisałem sie pisakiem do płyt CD i wszstko pod Domaluxem popłyneło na podłogę ? Czy może napis robisz na samym końcu i nie lakierujesz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 gregorS, widze ze kolejnu talent sie nam objawił tak trzymaj i powodzenia w struganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi