Bartlom02 Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 12 minut temu, bacyk napisał: Jacek, na barana wezmę, to w japonkach pokonasz wszystkich. Korek izolacją sie owinie, płótnem ściernym 250 nazwę sie zetrze i napisze: "urvis" i już bedzie gittara. A nie przypadkiem Orvis? Chyba że nie załapałem czegoś XD 1 Cytuj
jaceen Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 Jak Jacolan wystartuje, to pierwszy stanę w kolejkę do rejestracji. W końcu byłaby okazja go pogrążyć Ale wieści się rozchodzą, że Ślęza go wykończyła. Ot, tak kończą krótkodystansowcy;) Ja łowię na "urvisy":) 2 Cytuj
tom@ha Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 Bo stare lisy łowią na urvisy, a inni swe ego poprawiają kijami Ego.. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Booryss Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 2 godziny temu, jaceen napisał: Będę uparty. Nie!!! :))) Jak ja bym wyglądał z wędką z Caperlana z wytartym korkiem i gumowcami ze Stomilu? :))) A w nocy, to co innego;) Jak się sprzętem przejmujesz to co Ci pożyczyć Orvis Redington Vision z czym czy Ci będzie do twarzy?? startuj a w sprzęt Cię wyposażymy Cytuj
gryzon Napisano 28 Lipca 2017 Napisano 28 Lipca 2017 13 godzin temu, jaceen napisał: Będę uparty. Nie!!! :))) Jak ja bym wyglądał z wędką z Caperlana z wytartym korkiem i gumowcami ze Stomilu? :))) A w nocy, to co innego;) idź i ja się pojawię:) chętnie zobaczę jak co po nie którym utrzesz nosa:) Cytuj
Ventus Napisano 28 Lipca 2017 Napisano 28 Lipca 2017 Przyjdźcie na zawody okręgowe. Współorganizatorem tej imprezy jestem ja. To ma być zabawa, a nie wyścig szczurów. Każdy będzie miał szansę wygrać. Im nas będzie więcej tym tym lepiej, a może ktoś z nas zostanie Mistrzem Okręgu . Nagród nie gwarantuję, puchary tak Cytuj
Booryss Napisano 28 Lipca 2017 Napisano 28 Lipca 2017 6 godzin temu, Ventus napisał: Przyjdźcie na zawody okręgowe. Współorganizatorem tej imprezy jestem ja. To ma być zabawa, a nie wyścig szczurów. Każdy będzie miał szansę wygrać. Im nas będzie więcej tym tym lepiej, a może ktoś z nas zostanie Mistrzem Okręgu . Nagród nie gwarantuję, puchary tak Niestety Krzysztof nie da rady, większość z nas ma w nosie Wrocław i wyemigrowało do innych okręgów. Czyli nie możemy bradz udziału w zawodach okręgowych? Chyba że nas wciagniesz na listę? 😋 1 Cytuj
oldBolo Napisano 29 Lipca 2017 Napisano 29 Lipca 2017 wczoraj rekord muchowania (a raczej żukowania bo do muszki pierwsze startowały ukleje) na Odrze (skromy ale własny) - 8 kleni w popołudnie . Kiedyś mi się wydawało że ryby powinny lepiej brać późnym wieczorem ale po raz kolejny obserwuję że rzeka cichnie około 20-21szej (czyli lepiej biorą popołudniu niż późnym wieczorem). Też tak macie? Cytuj
Booryss Napisano 29 Lipca 2017 Napisano 29 Lipca 2017 6 godzin temu, oldBolo napisał: wczoraj rekord muchowania (a raczej żukowania bo do muszki pierwsze startowały ukleje) na Odrze (skromy ale własny) - 8 kleni w popołudnie . Kiedyś mi się wydawało że ryby powinny lepiej brać późnym wieczorem ale po raz kolejny obserwuję że rzeka cichnie około 20-21szej (czyli lepiej biorą popołudniu niż późnym wieczorem). Też tak macie? Po 21 SUMY się aktywują a reszta się chowa hahaha Cytuj
Booryss Napisano 29 Lipca 2017 Napisano 29 Lipca 2017 I znów troszkę dalej od Wrocławia 😀 Pozwolenie już jest Baza znaleziona cały tydzień poluje na pstrągi 😜 Zobaczymy co z tego wyjdzie Okolica super kilka miejsc już namierzyłem rano zaczynam łowić 4 Cytuj
bacyk Napisano 29 Lipca 2017 Napisano 29 Lipca 2017 Ehhh, ja na otarcie łez jade na Bobra, poszukac ostatnich lipieni, ktore schowaly sie przed pzw i nie daly sie zabic za material genetyczny. 1 Cytuj
jacolan Napisano 29 Lipca 2017 Napisano 29 Lipca 2017 O Thursday, July 27, 2017 o 22:33, jaceen napisał: Jak Jacolan wystaradzę, to pierwszy stanę w kolejkę do rejestracji. W koń cu byłaby okazja go pogrążyć Ale wieści się rozchodzą, że Ślęza go wykończyła. Ot, tak kończą krótkodystansowcy;) Ja łowię na "urvisy":) No niestety. Nie dam Ci tej satysfakcji. Jedyny sznur z jakim sobie w miarę radzę to sznur w bucie:) Ślęza wykańcza mi konkurencję:) jak patrzę na listę startową:) Pss......jaroslav super foto-relacje:) Kogo dzisiaj ryba przewróciła? Zabawny widok:):):)Ale graty za pasiaki na suchara:) Cytuj
Booryss Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Trzeci dzień postanowień, wstanę o 4 i pójdę połowić i nic z tego 😜 W ciągu dnia próbuję sił przy ujściu Białki Tatrzańskiej do zalewu Rzeka bomba widoki extra, wyniki słabe kilka małych rybek jest 😋 Woda obrzydliwie czysta wręcz mineralna znacznie utrudnia łowienie. Mam nadzieję że przez kolejnych kilka dni znajdę sposób na te większe ryby😀 4 Cytuj
jacolan Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Panowie od much wczoraj rano na powodziowym znalazłem etui z muchami. Chętnie oddam:) 1 Cytuj
Booryss Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Wsraw zdjecie Tomacha stracil tam pudło Cytuj
jaceen Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Nie pokazuj pudełka na publicznym:) Zawody się zbliżają, po co ułatwiać;) 1 Cytuj
tom@ha Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Booryss napisał: Wsraw zdjecie Tomacha stracil tam pudło Grześ, nie siej zamętu. To nie moje. Wszystkie pudełka z insektami mam w komplecie (chyba) Jeśli się nikt nie zgłosi, muchi będą ewentualnie do rozdania na corocznym spotkaniu przy kuflu. 1 Cytuj
Booryss Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 3 godziny temu, jaceen napisał: Nie pokazuj pudełka na publicznym:) Zawody się zbliżają, po co ułatwiać;) Jacen przecież stajesz na pudle więc co za różnica 😜 Cytuj
bacyk Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 34 minut temu, Booryss napisał: Jacen przecież stajesz na pudle więc co za różnica 😜 Miałem napisac, że sprawa 1miejsca jest juz ustalona. Reszta to kwestia loterii. Cytuj
bacyk Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 A Ty Borysu, zakładaj sombrero i szoruj nad tą Białkę, bo już w ogole strace wiare, że gdziekolwiek tam jest muszkarski raj. Cytuj
GuCeK Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, bacyk napisał: A Ty Borysu, zakładaj sombrero i szoruj nad tą Białkę, bo już w ogole strace wiare, że gdziekolwiek tam jest muszkarski raj. Niebawem zaczniemy eksplorować Chorwację, Słowenię czy sąsiednie Czechy gdzie mentalność, świadomość i postrzeganie wędkarstwa jako dobra wspólnego to zupełnie inny wymiar BTW - może jeszcze w tym roku wybierzemy się na czeskie knedle, piwo i pstrągi ? 2 Cytuj
bacyk Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Czechy nablizej i najłatwiej (pozwolenie dzienne) na spidlerovym młynie ale tam w oponach od traktora sie łowi, a ja tego sposobu nie rozumiem. Zbieram teraz sily i czas na jesiennego lipienia z Sanu, bo na jesiennego lipienia Bobru nie ma co liczyc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi