Bartlom02 Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 12 minut temu, bacyk napisał: Jacek, na barana wezmę, to w japonkach pokonasz wszystkich. Korek izolacją sie owinie, płótnem ściernym 250 nazwę sie zetrze i napisze: "urvis" i już bedzie gittara. A nie przypadkiem Orvis? Chyba że nie załapałem czegoś XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Jak Jacolan wystartuje, to pierwszy stanę w kolejkę do rejestracji. W końcu byłaby okazja go pogrążyć Ale wieści się rozchodzą, że Ślęza go wykończyła. Ot, tak kończą krótkodystansowcy;) Ja łowię na "urvisy":) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Bo stare lisy łowią na urvisy, a inni swe ego poprawiają kijami Ego.. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 2 godziny temu, jaceen napisał: Będę uparty. Nie!!! :))) Jak ja bym wyglądał z wędką z Caperlana z wytartym korkiem i gumowcami ze Stomilu? :))) A w nocy, to co innego;) Jak się sprzętem przejmujesz to co Ci pożyczyć Orvis Redington Vision z czym czy Ci będzie do twarzy?? startuj a w sprzęt Cię wyposażymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 13 godzin temu, jaceen napisał: Będę uparty. Nie!!! :))) Jak ja bym wyglądał z wędką z Caperlana z wytartym korkiem i gumowcami ze Stomilu? :))) A w nocy, to co innego;) idź i ja się pojawię:) chętnie zobaczę jak co po nie którym utrzesz nosa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 Przyjdźcie na zawody okręgowe. Współorganizatorem tej imprezy jestem ja. To ma być zabawa, a nie wyścig szczurów. Każdy będzie miał szansę wygrać. Im nas będzie więcej tym tym lepiej, a może ktoś z nas zostanie Mistrzem Okręgu . Nagród nie gwarantuję, puchary tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 6 godzin temu, Ventus napisał: Przyjdźcie na zawody okręgowe. Współorganizatorem tej imprezy jestem ja. To ma być zabawa, a nie wyścig szczurów. Każdy będzie miał szansę wygrać. Im nas będzie więcej tym tym lepiej, a może ktoś z nas zostanie Mistrzem Okręgu . Nagród nie gwarantuję, puchary tak Niestety Krzysztof nie da rady, większość z nas ma w nosie Wrocław i wyemigrowało do innych okręgów. Czyli nie możemy bradz udziału w zawodach okręgowych? Chyba że nas wciagniesz na listę? 😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 ja w tym czasie jestem na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 wczoraj rekord muchowania (a raczej żukowania bo do muszki pierwsze startowały ukleje) na Odrze (skromy ale własny) - 8 kleni w popołudnie . Kiedyś mi się wydawało że ryby powinny lepiej brać późnym wieczorem ale po raz kolejny obserwuję że rzeka cichnie około 20-21szej (czyli lepiej biorą popołudniu niż późnym wieczorem). Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 6 godzin temu, oldBolo napisał: wczoraj rekord muchowania (a raczej żukowania bo do muszki pierwsze startowały ukleje) na Odrze (skromy ale własny) - 8 kleni w popołudnie . Kiedyś mi się wydawało że ryby powinny lepiej brać późnym wieczorem ale po raz kolejny obserwuję że rzeka cichnie około 20-21szej (czyli lepiej biorą popołudniu niż późnym wieczorem). Też tak macie? Po 21 SUMY się aktywują a reszta się chowa hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 I znów troszkę dalej od Wrocławia 😀 Pozwolenie już jest Baza znaleziona cały tydzień poluje na pstrągi 😜 Zobaczymy co z tego wyjdzie Okolica super kilka miejsc już namierzyłem rano zaczynam łowić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 ile kosztowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 120 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Ehhh, ja na otarcie łez jade na Bobra, poszukac ostatnich lipieni, ktore schowaly sie przed pzw i nie daly sie zabic za material genetyczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 O Thursday, July 27, 2017 o 22:33, jaceen napisał: Jak Jacolan wystaradzę, to pierwszy stanę w kolejkę do rejestracji. W koń cu byłaby okazja go pogrążyć Ale wieści się rozchodzą, że Ślęza go wykończyła. Ot, tak kończą krótkodystansowcy;) Ja łowię na "urvisy":) No niestety. Nie dam Ci tej satysfakcji. Jedyny sznur z jakim sobie w miarę radzę to sznur w bucie:) Ślęza wykańcza mi konkurencję:) jak patrzę na listę startową:) Pss......jaroslav super foto-relacje:) Kogo dzisiaj ryba przewróciła? Zabawny widok:):):)Ale graty za pasiaki na suchara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Trzeci dzień postanowień, wstanę o 4 i pójdę połowić i nic z tego 😜 W ciągu dnia próbuję sił przy ujściu Białki Tatrzańskiej do zalewu Rzeka bomba widoki extra, wyniki słabe kilka małych rybek jest 😋 Woda obrzydliwie czysta wręcz mineralna znacznie utrudnia łowienie. Mam nadzieję że przez kolejnych kilka dni znajdę sposób na te większe ryby😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Panowie od much wczoraj rano na powodziowym znalazłem etui z muchami. Chętnie oddam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Wsraw zdjecie Tomacha stracil tam pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Nie pokazuj pudełka na publicznym:) Zawody się zbliżają, po co ułatwiać;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Booryss napisał: Wsraw zdjecie Tomacha stracil tam pudło Grześ, nie siej zamętu. To nie moje. Wszystkie pudełka z insektami mam w komplecie (chyba) Jeśli się nikt nie zgłosi, muchi będą ewentualnie do rozdania na corocznym spotkaniu przy kuflu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 3 godziny temu, jaceen napisał: Nie pokazuj pudełka na publicznym:) Zawody się zbliżają, po co ułatwiać;) Jacen przecież stajesz na pudle więc co za różnica 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 34 minut temu, Booryss napisał: Jacen przecież stajesz na pudle więc co za różnica 😜 Miałem napisac, że sprawa 1miejsca jest juz ustalona. Reszta to kwestia loterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 A Ty Borysu, zakładaj sombrero i szoruj nad tą Białkę, bo już w ogole strace wiare, że gdziekolwiek tam jest muszkarski raj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, bacyk napisał: A Ty Borysu, zakładaj sombrero i szoruj nad tą Białkę, bo już w ogole strace wiare, że gdziekolwiek tam jest muszkarski raj. Niebawem zaczniemy eksplorować Chorwację, Słowenię czy sąsiednie Czechy gdzie mentalność, świadomość i postrzeganie wędkarstwa jako dobra wspólnego to zupełnie inny wymiar BTW - może jeszcze w tym roku wybierzemy się na czeskie knedle, piwo i pstrągi ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Czechy nablizej i najłatwiej (pozwolenie dzienne) na spidlerovym młynie ale tam w oponach od traktora sie łowi, a ja tego sposobu nie rozumiem. Zbieram teraz sily i czas na jesiennego lipienia z Sanu, bo na jesiennego lipienia Bobru nie ma co liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi