jaceen Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Wow! Niektórzy jezdza po x km i chodzą latami a Jacen łowi na dolnym śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Gratulacje piękna rybka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Piękna ryba. Troć wędrowna, ale srebrna moje marzenie Jest duża szansa że spełnię je w końcu. Za dwa tygodnie, jadę jej szukać na Borholmie Gratulacje jaceen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Wczoraj ponownie wyskoczyłem na rybki na rzekę. Po przybyciu na miejsce lekka konsternacja, poziom wody dwukrotnie wyższy. W zeszlym tygodniu metr głębokości i uciąg na 1,5g, a teraz 2 metry wody i 4g spławiki nie dawały rady. Jako że cięższych nie miałem uzbroiłem pickera. Okazało się to dobrą decyzją, przez 3 godzinną sesję złowiłem 15 płoci i 5 sporych leszczy. Do koszczyczka dawałem płociową zanętę z gliną, pinką i konopiami. Największe płocie w okolicach 30cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Krótka zabawa z okonkami na moim łowisku. Współpracowały dość słabo, ale coś udało się wydłubać, niebawem powinny ruszyć się te większe Gryzły na Furyo 7,5cm C&R ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 O 3.03.2016o01:00, jaceen napisał: gratuluje:) super wynik:) Borys co ty na to:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Pierwszy tegoroczny wypad na pobliskie jezioro i efektów zero, zamiarem było pobawienie się z drobnica i przetestowanie nowego bata. Zanęta pracowała idealnie było widać, że drobnica się kotłuje w miejscu nęcenia ale efektów na kiju totalny brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi88 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Witam. Dzisiejszy wypad na ryby jako pierwszy w tym sezonie zakończył się również zerowymi efektami, ale miałem okazje przetestować przypony i zestawy na tyczkę i bata które wczoraj w wolnej chwili zrobiłem. Następny wypad w kolejny wekkend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Z wczoraj 42 cm na pocieszenie bo ten dzień mógł skończyć się na prawdę świetnie... ale nie zawsze się wygrywa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Wczoraj znów mnie wyniosło na ryby, miejscówka ta sama co przedtem czyli Wieprz w okolicy Izbicy. Łapaliśmy we 4 osoby. Rybki ładnie współpracowały. Niestety największa ryby jaka mi siadała na wędce rozgięła hak. I niestety szczupak kilka razy uderzał w nasze rybki na haczykach co kończyło się ocięciem zestawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Godzinę temu, Gofer napisał: Z wczoraj 42 cm na pocieszenie bo ten dzień mógł skończyć się na prawdę świetnie... ale nie zawsze się wygrywa. Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Wczoraj pierwsze zawody w tym roku. Zaczęliśmy się organizować koło 6:00, około 6:10 zaczęło padać... I tak padało do 12tej. Zawody od 8:30 do 14:30, ja pierwszą rybę zlowilem o 14:07 ogólnie zlowilem dwie płocie na oko 33-35 cm. Rybki nie żerowały niestety. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 O 4.03.2016o20:03, gryzon napisał: gratuluje:) super wynik:) Borys co ty na to:)) No tylko pogratulować, nie zazdroszczę, nwaet nie staram się Jacenowi dorównać za cieńki w uszach jestem Świetne rybki panowie wiosna nadchodzi dużymi krokami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 35 minut temu, pankowaty napisał: Wczoraj pierwsze zawody w tym roku. Zaczęliśmy się organizować koło 6:00, około 6:10 zaczęło padać... I tak padało do 12tej. Zawody od 8:30 do 14:30, ja pierwszą rybę zlowilem o 14:07 ogólnie zlowilem dwie płocie na oko 33-35 cm. Rybki nie żerowały niestety. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka W weekend stwierdziłem to samo- sobota wieczór i niedziela po południu- kompletny brak aktywności ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 11 godzin temu, Booryss napisał: No tylko pogratulować, nie zazdroszczę, nwaet nie staram się Jacenowi dorównać za cieńki w uszach jestem no niestety ale ja tez w porównaniu do Jacena jestem Świeżakiem:) ale poczekaj będziemy w tym roku za nim łazić tez się czegoś nauczymy:) 11 godzin temu, Booryss napisał: Świetne rybki panowie wiosna nadchodzi dużymi krokami wiosna kiedy to będzie już się nie mogę doczekać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Byłem na rybach dwa dni temu, niestety nic nie brało, jedyne co to mały jazgarek. Fakt faktem byłem tylko godzinę i o 13 ale nie mogę zaliczyć tego dnia do "łownego" za jakiś czas lecę powtórzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Ja zaliczyłem sobotę w poszukiwaniu płoci ze spławikiem. Niestety zła pogoda i wiatr trochę pokrzyżowały moje plany co do miejscówki, a na rezerwowym miejscu rybka nie współpracowała. Tylko 2 płocie przez 4 godziny przy 4 braniach w sumie. Ale co się człowiek dotlenił to jego Brania tylko na jedną pinkę i przy maksymalnie odchudzonym zestawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 W niedzielę wybrałem się z synem na swoją płociową miejscówkę,pogoda fatalna ale coś się działo,syn miał kilka brań ja miałem dwie grube plotki ,jedna spięła się przy podbieraku a druga chwilę po zacięciu,na koniec udało się wyholować jedną 25-27cm i uciekliśmy do domu.Dzisiaj posiedzę do wieczora i zrobię powtórkę jutro rano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Wczoraj kolejny wypad na Jazia - 3 miejscówki w każdej po około 0,5h z jedną wędką i grochem - 2 sztuki złapałem niestety małe - po ok 30 cm. Dzisiaj wyczytałem w gazecie lokalnej - padł rekord PL karpia na rybnickim - 34,5 kg!! i 107 cm - potwór :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 3 godziny temu, mikwed1 napisał: Wczoraj kolejny wypad na Jazia - 3 miejscówki w każdej po około 0,5h z jedną wędką i grochem - 2 sztuki złapałem niestety małe - po ok 30 cm. Dzisiaj wyczytałem w gazecie lokalnej - padł rekord PL karpia na rybnickim - 34,5 kg!! i 107 cm - potwór :). Co to za gazeta? Nie słyszałem o tym karpiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Nowiny - rybnicka gazeta, pokazywali tego karpia już w Teleexpresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 tomek1 Tu jest trochę info: http://www.tvn24.pl/katowice,51/rybnik-wylowil-karpia-wazacego-34-5-kg-to-rekord-polski,625263.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi