lechur1 Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano odwiedziłem płociową miejscowkę i nie miałem nawet brania,po 15 podszedłem spróbować jeszcze raz i w końcu brały, złowiłem 15 płotek i wzdręgę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Fajne płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Lechur1, fajny wynik. Mam wrażenie, że co roku na wiosnę na tej miejscówce się mijamy. Próbowałeś może przy ujściu łowić? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Wczorajszy wypad nad rzekę. Pod koniec wędkowania moje pinki pobrał taki wariat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 22 minut temu, pankowaty napisał: Lechur1, fajny wynik. Mam wrażenie, że co roku na wiosnę na tej miejscówce się mijamy. Próbowałeś może przy ujściu łowić? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Tam tylko ze spinem latam,ale w tym roku po tarle leszczy chcę tam ponęcić kuku i zapolować na łopaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 2 godziny temu, pawciobra napisał: Pod koniec wędkowania moje pinki pobrał taki wariat Piękny lech, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 pawciobra, kapitalny leszcz w pięknej barwie. Była 6 z przodu ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 nie powiem, bo nie wiem. W tym roku nie biorę udziału w GP więc nie bawiłem się w mierzenie oraz ważenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 14 minut temu, pawciobra napisał: nie powiem, bo nie wiem. W tym roku nie biorę udziału w GP więc nie bawiłem się w mierzenie oraz ważenie Dlaczego odpuszczasz GP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Gratki Panowie, ja wczoraj zaliczyłem popołudniowy wypad nad Wartę w poszukiwaniu białej ryby i jestem zadowolony. Na spławiczek brały płotki, największe po ok. 25cm, z gruntu przywalił leszczyk 34cm i kilka płoci i krąpi. Zabawa przednia. Siedziałem od 15 aż do zmroku. Łowiłem na kuku i pinkę, a najlepiej brały jak na haczyku było i to i to. pZdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Dzisiaj krótki wypad i zero brań, tylko palce mi wyprostowało z zimna,jutro powtórka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Lechur1, ja też byłem i też zero brań. Przeniosłem się na barki 1, było nieznacznie lepiej, jeden okoń na brzegu. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 O 11.03.2016o17:10, pawciobra napisał: nie powiem, bo nie wiem. W tym roku nie biorę udziału w GP więc nie bawiłem się w mierzenie oraz ważenie A to czemu? Fajne rybki łowisz i jak widać w GP2015 zamieszałeś dość mocno. Konkurs chyba wymaga uczestników a nie zawsze dane jest nam wygrywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Pstrągi powoli nabierają masy, pojawiają się też już powoli żaby. 40-41 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 56 minut temu, Gofer napisał: Pstrągi powoli nabierają masy, pojawiają się też już powoli żaby. 40-41 cm. Dajesz czadu! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Powiem trochę jak Małysz;) Koncentruje się tylko na tym by raz w tygodniu wyskoczyć na ryby na trzy-cztery godziny i mam z tego duuuzo radosci:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Dzisiaj znów na zero,na szczęście łowiłem z kuzynem,który zabrał browarki i jakoś czas leciał, jedyne ryby jakie widzieliśmy to szczupaki,które się bzykały obok mojego stanowiska. Gofer gratuluję kropek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 O 11.03.2016o17:25, tomek1 napisał: Dlaczego odpuszczasz GP? Często miarki ze sobą nie mam, bo raz na ryby się wybiorę z plecakiem, a raz z torbą i często zapominam ją przełożyć. Z poprzednich GP wiem, że takie zgłaszanie ryb bez miarki, było kłopotliwe w weryfikowaniu dla Robala, więc stwierdziłem, że sobie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taluno Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 a nie możesz po prostu 2 miarek mieć? jedną do plecaka drugą do torby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narinx Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 to nawet logiczne rozwiązanie. sam mam kilka podobnych zestawów żeby nic nie zapominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Środa - 2h nad wodą - 3 brania, bez ryby, Czwartek - 3h nad wodą - 2 brania i Jazik 30 cm, dzisiaj 2h - płotka 28 cm + Jazik 30 cm, - coś mnie omijają większe ryby. Polowałem na Jazie z Grochem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Dzisiaj, po całym tygodniu na zero,udało mi się złowić trzy płocie,jedna uciekła z haczykiem.Ryby brały dosłownie 15minut.Większej zabrakło 2cm do 40. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Ależ płocie! zaczyna się ruch w interesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi