grzechul3 Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 czy ktos wie jaka woda? czysci sie juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoruus Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Dziś w niedzielę woda podwyzszona koloru kawy z mlekiem. Poszedłem mimo to na 3 godziny bo czlowiek czekal na wyjscie na ryby caly tydzień. Efekt tylko jeden kontakt, pstrąg pokazał boczek i spiał się po 2 sekundach od ataku. W rzece kilka zatorów butelkowych i innego śmiecia, spotkalem nawet plywajacy kineskop :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Widzę ze znowu cywile zaśmiecili rzekę - trzeba będzie znowu się pofatygować od Zesławic w górę i ogarnąć rzekę yoruus dzięki za info na temat stanu wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Panowie jak woda od Zesłąwic w górę? Łowił może ktoś ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoruus Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Przyłączam się do pytania Nightwalkera, wie ktoś jak aktualnie wygląda Dłubnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Jako ze nie było odpowiedzi sam sprawdziłem. Tak wygląda w okolicach Raciborowic. Zdjęcie z wczoraj: Dzis wyglądała podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoruus Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Jak w górnym biegu też tak będzie to chyba sobie odpuszczę niedzielne wyjście. Dzieki na info Nightwalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Dobra woda jak zacznie sie jutro klarować będzie szał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekR Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Woda powyżej Zesławic dalej w kolorze kawy z mlekiem. Na wysokości Michałowic woda jest już czyściejsza i można próbować łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoruus Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 To dziwne, bo na wysokości Iwanowic kawa z mlekiem, tylko na plyciznach widać że się powoli rzeka klaruje. Ryby w tych warunkach też nie dopisały, krótki wypad na rzekę (1,5 h) i tylko jeden kontakt, rybka spięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Też byłem w Iwanowicach bo to moje okolice ale nie było sensu wędkować , bo woda nie nadajaca się do łowienia. A szkoda bo zakupiłem fajne przynęty Czekamy dalej ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 W sobote byłem na dłubni w okolicach Maszkowa. Wędkować sie dało , złapałem cztery największy ok 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Ja byłem w piątek. Po wczorańszej burzy pewnie znów woda brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Owszem, powyżej ZZ jest brązowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Dłubnia kakao Wisła lekko trącona po dzisiejszych opadach trzeba niestety odpuścić kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Wie ktoś jak wygląda Dłubnia po nocnych opadach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechul3 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 iwanowice- Bardzo brudna. ciekawe jak inne rzeki ale pewnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Coś się może od wczoraj przeczyściło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 co dziennie pada więc szybko woda nie dojdzie do ładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Ja byłem dziś w Michałowicach na chwilę ale dalej kawa z mlekiem, do tego utworzyła sie tam spora zapora z butelek. No i zero kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Ta woda to błogosławieństwo dla tych pstrążków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechul3 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 iwanowice czysciutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Ta woda to błogosławieństwo dla tych pstrążków.... to prawda Od srody ma się pogoda poprawiać , więc mysle że jak woda się oczyści to trzeba z kolegą popatrzeć co tam w wodzie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Czy po wczorajszych ulewach woda znowu kawa z mlekiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Wczoraj tj. 1VI jadąc w kierunku Krakowa kolor wody nie zachwycał - po południu lało wiec.... trzeba będzie jeszcze poczekać i patrząc na pogodę na najbliższy tydzień - dłuuuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi