Damian21 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 po nalozeniu wszystkich kolorow wypiluje rowki wkleje ster i na to domalux, tak jest hyba dosc wygodnie zeby go niezapaćkać farbami i mysle ze bedzie szczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiu93 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 No to może i ja coś pokarze Oto kleniowo - jaziowe wobki. Nie wiem czy będą skuteczne bo to "prototyp" ale sądząc po ich pracy powinno być ok: Obrazek Obrazek Piękne te twoje wobki, czym malowane:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 stasiu93, farbami w sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek300 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Oto moje stare cykady Obciążenie wykonane w prosty sposób za pomocą lutownicy do elektroniki i cyny z kalafonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Janek300, w jaki sposób dałes obciążenie i czy jest to cyna czy tylko mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek300 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Janek300, w jaki sposób dałes obciążenie i czy jest to cyna czy tylko mi sie wydaje Napawałem cynę. Na początku nie bardzo chciała przywrzeć do blachy, ale jak już złapało to dalej szło dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 oto pierwsze owoce mojej pracy, co prawda korpusy to gotowce z pianki, ale jak na poczatek mysle ze nawet niezle wyszly w wannie dosc ladnie pracuja ale na pewno czeka je sporo zabawy z ustawianiem nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Witam a oto moje ostatnie dzieła na klenia i jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konktenbit Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Andrzej 18, hurtownie zakładasz Łowiłeś już na nie,czy czekają wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 No no Andrzej 18, bardzo ładne wobki podobne do Waldkowych. Musisz się zabrać z marewelem na wiosne na klenie do mnie nad Wisłę to przetestujesz woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Tomek1988, już się nie mogę doczekać a tak a propo 10 z dołu jest właśnie zrobionych dla Marewela w ubiegłym sezonie zawsze coś mi wypadało żeby was odwiedzić z nim( ale w tym sezonie na pewno przyjadę z nim), a w niedziele będziemy je sprawdzać jak chodzą i dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 konktenbit, no niestety nie miałem okazji nimi łowić , ale czekam aż lód puści na wieprzu i będę już chodził za jaziem i kleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Tomek1988, już się nie mogę doczekać a tak a propo 10 z dołu jest właśnie zrobionych dla Marewela w ubiegłym sezonie zawsze coś mi wypadało żeby was odwiedzić z nim( ale w tym sezonie na pewno przyjadę z nim), a w niedziele będziemy je sprawdzać jak chodzą i dzięki za zaproszenie o widze że mamy nowego towarzysza naszych wypraw na basonie też z chęcią przetestuje na nich pare z tych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Cały czas doskonalę warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Cały czas doskonalę warsztatO " złoty" strażak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Nowa ekipa kleniowych killerów Jeszcze tuning nóżek i do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Spoko robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 O " złoty" strażak Miało nie być tego czarnego paska, ale krawędź troche się rozlała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Miało nie być tego czarnego paska, ale krawędź troche się rozlałaAle to ładnie wyszło ,fajnie by było jak byś jeszcze złotko hym "zryflowal " nie wiem jak to fachowo się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Ale to ładnie wyszło ,fajnie by było jak byś jeszcze złotko hym "zryflowal " nie wiem jak to fachowo się nazywa. To złotko to zwykła folia aluminiowa do kanapek. Też myślałem nad "zryflowaniem" ale muszę jeszcze trochę podszlifować umiejętności. Jeszcze kilka woblerów i pewnie do tego dojdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 dzienciol, fajne robaczki. A jaka jest ich długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 dzienciol, fajne robaczki. A jaka jest ich długość hmmm przecież leży koło nich moneta złotówka więc można około sie domyślić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Długość od 2,5 - 3,5 cm , ale mam jeszcze modele 2cm i 4cm. Jednak na klenia stosuje te większe i przeważnie powierzchniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 DAWID, nie zauważyłem tej monety a poza tym pytanie było do kolegi dzienciol, więc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 więc co?? jeśli masz pytanie tylko np. do kolegi dzięcioła pisze się na priv a nie na ogólnym forum żeby się pózniej nie dziwić ze ktoś innym moze odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi