DAWID Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Co sądzicie? o kołowrotku nie moge ci nic powiedziec bo nie miałem takiego no ale z wyglądy fajny taki niebieski a jęsli chodzi o wędke TD napewno bedziesz zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Jaki model wziąłeś tego TD? uważaj żeby Ci nie pękł, te ze stojaków nie mają lekko, mój z krokodyla pękł przy 3 przelotce od góry zaraz po kupnie, w domu przy lekkim teście jakie ma ugięcie pod żyłką do 10 lutego ma być spowrotem nie wiem co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr20 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Pro Selection. Ugięcie sprawdzałem w sklepie. Sprzedawca trzymał za szczytówkę, a a ciągnęłem kij do góry. Homegeon uważasz, że wystarczy na okonia i klenie z Nysy i odry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 mi wczoraj pszyszedl DT 275/3-12 starszy typ rekojesci raczej na wody stojace.. bo 1-7 to mi sie troche lichy wydaje : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orwon Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Homegeon, straszysz ludzi Pierwsze co zrobiłem z TD po powrocie do domu to założyłem kołowrotek z plecionką 10lb, przywiązałem do nogi od stołu i heja. Zobaczymy kiedy zatrzeszczy. Na szczęście nic nie zatrzeszczało. Na testy nad wodą przyjdzie mi jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 orwon, może trochę,ale to niespecjalnie w moim przypadku dobrze ( ?) dobrze, że to się stało w domu a nie nad wodą oddaloną o 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orwon Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Homegeon, W TD zaopatrzyłem się po namowach znajomych wędkarzy, jak i moich wędkarskich przyjaciół. Miałem także okazje łowić ich wędkami. Nie usłyszałem od nich słowa krytyki na temat tej serii wędzisk. No może poza niezbyt szczęśliwym umieszczeniem pierścieni wyważających w niektórych modelach. Miejmy nadzieję że Twoja przygoda z TD będzie jedną z nielicznych tego typu. Życzę pozytywnego rozpatrzenia reklamacji i czekam na wieści jak kijek spisuje się nad wodą. A żeby nie robić offa. Dzisiaj stałem się posiadaczem zestawu do kręcenia muszek. ( imadełko, bobinka, finisher i inne duperele) zamówione na taimen i mające służyć mi do wyrobu puchowców, kogutów, chwostów do kotwiczek itp ( nie muszek). Będzie to moja pierwsza przygoda z lurebuldingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Żonie bat 4 m shimano TC - BX 10 - 400 cw. 5 - 10 g plus kilka spławików do niego. Od dzisiaj mam bata na żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 kołowrotek dragon manta FD 625i tyle ze jescze nie przyszedł. zakupiony na allegro w fishing-marcie tyle ze sobie doliczyli juz 4 zl wiecej niz na stronie :< a i przesylki tez nieco zawyzone 10,50 EKONOMICZNA, przy czym wiekrzosc sprzedawcow wysyla kolowrotki PRIORYTETEM za dychę no ale co tam w sumie 6,5zl na zdrowie im wyjdzie.. jak przyjdzie to napisze mzoe cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Od dzisiaj mam bata na żonę Gorzej jak żona złoi ci skórę na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Gorzej jak żona złoi ci skórę na rybach maniek, niech łoi, leje i wygrywa oby miało to przełożenie na mój święty spokój nad wodą i wyprawy bez balastu za to z kumplami lub w samotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 kocur wiedze ze zona nie jest tu zalogowana:>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 szotornik, nie ma szans Dzisiaj dokupiłem trabucco T-force specjal pro feeder. Ciekawe jak wypadnie w wiosennych testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Ciekawe jak wypadnie w wiosennych testach na żonie oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Tomek1988, nie da rady bo to 150 m więc smycz za długa będzie Planuję ją do match'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Ja dziś(właściwie w poniedziałek) robiłem pierwsze zakupki w wędkarskim ,udałem ok 300zł zakupiłam torbę (duuuużą)na ramię ,ale ma też szelki do noszenia na plecach zanęte 2kg stila HPB i jakąś płociową,pellet1kg truskawki Traper i 1 kg halibut Dynamite baits,kulki też dynamita 15mm SQUID&OCTOPUS 1kg i Terry Hearn Boiles też 15mm 0,5kg(ciekawe jak sie sprawdzą),kukurydza 0,5kg z trapera,1000m żyłki ultimate(podobno dobra) 0,28mm i fluokarbon0,32 z colmika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 ds-fan, siema gdzie kupowałeś kulki dynamita i po ile jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 W Bielsku białej w carpmixie w sumie przepłaciłem bo Terry Hearn Boiles płaciłem 50zł a w necie w m6 widziałem za 29zł a Squid & Octopus kupiłem za 19zł 0,5kg tyż drogo.pellet też przepłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Berkley NIGHTCRAWLER GULP zobaczymy co to warte, i rekawiczki rapala titanium pro wear, bardzo wygodne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 ile te rekawiczki podawajcie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Uhhh, zaszalałem dzisiaj... Niedługo mam urodziny, więc zrobiłem sobie prezent - spinning Daiwa Infinity-Q 2,70 m 7-28 g. Miało być coś tańszego, ale jak go wziąłem do ręki, tak tylko z ciekawości, to było już pozamiatane - kołowrotek Spro RedArc 10400 - 150 m plecionki Power Pro - 5 woblerków Siek-M i kilka wahadłówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 300 lbs plecionka PowerPro do 4 kg i barley 0,04! na klenia ciekawe czy to naprawde taka srednica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_Christo Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 I ja zaczynam wydawać kaskę w nowym roku. Kupiłem duży chlebak Lux Shakespeare, pudełko Kongera na gumki i obrotówki, koszyczki zanętowe i rurki antysplątaniowe. Więcej nie zdążyłem, bo już późno się zrobiło i „szef” zamykał sklep żeby na mecz zdążyć. Ale jutro sobie odbiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 spinning Daiwa Infinity-Q 2,70 m 7-28 g. Miało być coś tańszego, ale jak go wziąłem do ręki, tak tylko z ciekawości, to było już pozamiatane Coś mają magicznego te spiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 No i po pierwszych tegorocznych zakupach feeder kongera 390/150 kołowrotek browninga Xtreme feeder dwie podporki, haczyki ownera, koszyki, rurki...troche kasy poleciało,a jeszcze w planach jest kilka brakujących drobiazgow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi