Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tak przy okazji zapytam, ile waży?

Damian21, dokładnie będe mogł powiedzieć jak go zważe :wink: macajac w sklepie jego waga mi pasowała i pasuje, jest na pewno lżejszy od kongera aviatora 3.9 150cw.

Tak na marginesie to RT zainteresował mnie m.in. przez Twoj test Speicmena :smile:

przynęty na klenia   Dragon
  • 2 weeks later...
Napisano

Nie uwieżycie jaką okazję wytropiłem :mrgreen:

Dziś sprzedałem pare drobiazgów, 200 zł wirtualnie w kieszeni. Otwieram Allegro, chciałem zobaczyć ile dokładnie muszę dozbierać do mojego wymażonego feedera, którego zakup zaplanowałem na grudzień.

Patrzę, ceny od 280 do 320 a tu raptem 195 zł :shock: :shock: .

Otwieram, Team Dragon MaXima Feeder 4.20m 20-80g za 195 zł nowy od SS z 9500 pkt!

Czytam opis, wędka nowa, gwarancja, nie wieżę, jeszcze raz czytam a jednak prawda i szybko kupiłem.

Jest jescze jedna LINK

Ludzie, cud :grin:

Napisano

Zbrojenie przed sezonem lekko przyśpieszone ---> anaconda zrobiła mi miła niespodzianke, 25% rabatu : )

Efekt to wszystko do zestawów koncowych od lead cora po klipsy, podzik i stiff rig wallet :wink:

Napisano

Ja kupiłem trochę nowych gum Dragona- Fatty i Lunatic. Rewelacja. Łowię nimi od kilku tygodni i nie żebym złowił bóg wie co- największy szczupak 75 cm i 2.7kg na Lunatica 12.5cm - ale na dobrze mi znanych dwóch łowiskach na inne przynęty - ulubione wahadłówki, Slidera, obrotówki Blue Fox, Mannsy i Relaxy - nie mogę złowić prawie nic. Polecam na szczupaka i sandacza. Kilka tygodni temu poleciłbym Lunatica 15 i 12.5cm, teraz - 10cm.

Umieszczę zdjęcie sprzed dwóch dni a potem usunę, bo szkoda zaśmiecać fotosika takimi ledwowymiarowymi, ale chcę pokazać, że jakieś zainteresowanie nimi nawet w najgorszą bryndzę jest:

c7ef98ebb932ca1em.jpg

Napisano
Mystery Camou Spinn 2.70m 10-35g

Artone, byłeś już nad wodą z tą wędką, możesz o niej coś powiedzieć? Pytam, bo mam znajomego, młodego chłopaka, który prosi mnie, bym polecił mu jakiś kij w zbliżonej cenie, a ja nie mam bladego pojęcia, który mu polecić.

Napisano

Wiel, to napisz w odpowiednim temacie do czego to ma być, ja bym młodego nie zniechęcał od razu tak ciężkim kijem jak mystery, zobacz chociażby kongera tiger cross max seria ma sporo modeli więc coś wybierzesz.

Napisano
Ja kupiłem trochę nowych gum Dragona- Fatty i Lunatic. Rewelacja. Łowię nimi od kilku tygodni i nie żebym złowił bóg wie co- największy szczupak 75 cm i 2.7kg na Lunatica 12.5cm - ale na dobrze mi znanych dwóch łowiskach na inne przynęty - ulubione wahadłówki, Slidera, obrotówki Blue Fox, Mannsy i Relaxy - nie mogę złowić prawie nic. Polecam na szczupaka i sandacza. Kilka tygodni temu poleciłbym Lunatica 15 i 12.5cm, teraz - 10cm.

Umieszczę zdjęcie sprzed dwóch dni a potem usunę, bo szkoda zaśmiecać fotosika takimi ledwowymiarowymi, ale chcę pokazać, że jakieś zainteresowanie nimi nawet w najgorszą bryndzę jest:

ja tez kupilem nowe gumy fatte i Lunatic i powiem ze sa swietnie glownie 10 cm 8.5 cm w 4 kolorach. Dzisiaj lowilem nimi 30 minut i mialem 1 branie szczupaka i 1 zacialem 59 cm na 8.5 cm + zacieta ploc 35 cm o kregosłup ;(. Ogolnie swietne są :D

Napisano

Na koniec sezonu na drapiezniki sprawilem sobie prezent w postaci spinningu Shimano Beast Master BX 270MH 14-40 oraz kolowrotka tej samej firmy Twin Power 4000. Mam nadzieje, ze bedzie to moj szczesliwy zestaw :mrgreen: