DawidSokołowski Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Coś dla szczupaka - pod niedzielny wypad na Wersminię. I coś dla mnie - do poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Moja Hirameki odeszła do krainy wiecznych łowów pod koniec wakacji, jako że była na gwarancji złożyłem reklamację w sklepie. Uszkodzenie mechaniczne , ale jak powiedział sprzedawca, firma Mikado bardzo przyjaźnie podchodzi do klienta więc takie było i zakończenie. Albo wymiana na nową wędkę albo zwrot pieniędzy. Okazało się że w magazynach firmy nie ma tego kijka więc nastąpił zwrot kasy. Żeby w mojej stajni była równowaga sprzętowa pojawił się taki "poeta angielski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 kurna Essox ubiegł mnie w temacie 😉, zakup około wędkarski , temat to ostrzałka do noży , wczoraj kupiłem w Decathlon na dziale myśliwskim ostrzałkę , mały gadżet ale polecam , wszystkie noże w kuchni ostre , jest też możliwość ostrzenia noży ceramicznych ( nie mam takich tak że nie sprawdziłem) koszt to okolo 25 zl. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 26 Października 2018 Share Napisano 26 Października 2018 jak na mnie " grubo " 😉 zobaczymy w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 27 Października 2018 Share Napisano 27 Października 2018 Kołowrotek Robinson Player 406 , po tym jak moje catana i nexave odmówiły współpracy po 13 latach służby ( co tydzień praktycznie nad wodą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 9 Listopada 2018 Share Napisano 9 Listopada 2018 Dla głodnych drapieżników czeka coś smacznego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 9 Listopada 2018 Share Napisano 9 Listopada 2018 No i ja ostatnio trochę zaszalałem 😎 kupiłem ponton Kolibri 260 , ciuchy na lód Imax ARX , wędeczkę Rod Thomson Ice Profesional , no i w przygotowaniu jest jeszcze nowa pierzchnia lżejsza na pierwszy lód , trzeba pospawać itd. mój obecny lodołamacz ma wagę 5kg i na pierwszym lodzie może pociągnąć jak kotwica więc nowa pika będzie ważyła ze 2kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Listopada 2018 Share Napisano 9 Listopada 2018 7 godzin temu, Booseib napisał: Dla głodnych drapieżników czeka coś smacznego.. Booseib, te śledzie, to strugał anonim? Może coś więcej?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 13 godzin temu, jaceen napisał: Booseib, te śledzie, to strugał anonim? Może coś więcej?;) Woblery z Kaszub, kolegi z Jerkbait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Efekt domina. Jak dojdzie nowa wędka to za chwilę i kołowrotek się pojawi. Miało być przekładanie z wędki na wędkę w miarę potrzeby ale człowiek robi się wygodny i po co przekładać jak każda wędka może mieć swój kręcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 27 Listopada 2018 Share Napisano 27 Listopada 2018 Też wychodzę z tego samego założenia że każda wędka powinna mieć swój kręcioł Ostatnie moje zakupy to kilka cannibalków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kachna Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 Witam, z góry przepraszam, że zawraca głowę , ale potrzebuję pomocy ! Poszukuję dobrego prezentu dla taty Wpadłam na pomysł zakupy wędki wiem tyle, że łowi na spławik i spinning :) znalazłam owy model na allegro : SPINNING GREY STREAM 2,40m 4-17g od firmy JAXON lub wędka spinning JAXON ARCADIA 2,7m 5-25g . Czy, któryś z Panów mógłby mi podpowiedzieć , czy to dobra opcja lub polecić dobry sprzęt ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 Po pierwsze nie kupowałbym grey streama przez allegro. Jednak jest to sprzęt ze sporym zróżnicowaniem jakościowym i warto wędkę obejrzeć przed zakupem. Jaxon jest niemal wszędzie, nawet w bricko marche, więc nie powinno być problemu ze znalezieniem w okolicy. Po drugie kupno wędki na prezent to trudniejsza sprawa niż się wydaje. Musisz znać plany wędkarskie taty - na co chce łowić, czego mu brakuje itp. Polecić sprzęt można dopiero, gdy wiemy czemu ma służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 wędka Mistrall Siro feeder 3,60m wędka Flagman Sherman Pro Feeder Medium 3,30m wędka Jaxon Silver Shadow Distance Ground 3.60m Wędka Mistrall torella pilk travel 3,00m 80-240gK Kołowrotek DAIWA NINJA LT -4000-C Kołowrotek ROBINSON SILURO 607FD Kołowrotek Okuma Custom Black CB-60 siatka TUBERTINI RIVER PRO 400cm i mase drobnych pierdółek z aliexpressu i jestem gotowy na ten sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Może nie tyle co kupiłem, ale zostałem urodzinowo obdarowany przez małżonkę Para wędek Trabucco precision RPL barbel & carp feeder. 3,60m c.w. Do 150g. Uzbrojone w kołowrotki Drennan series7 9-40 z wolnym biegiem. Moje delikatne feederki ograniczały mnie na Odrze, teraz powinno być przyjemnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Godzinę temu, RSM napisał: Może nie tyle co kupiłem, ale zostałem urodzinowo obdarowany przez małżonkę Para wędek Trabucco precision RPL barbel & carp feeder. 3,60m c.w. Do 150g. Uzbrojone w kołowrotki Drennan series7 9-40 z wolnym biegiem. Moje delikatne feederki ograniczały mnie na Odrze, teraz powinno być przyjemnie. Taka żona to skarb 😍 no chyba że ma to na celu pozbycia się męża z domu 🤣 A u mnie żony brak więc sam sobie kupiłem Garbolino Bomb Picker 2,40m aby łowić delikatnie z pod krzaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 8 Czerwca 2019 Share Napisano 8 Czerwca 2019 Dzisiaj będąc w francuskim sklepie ze sprzętem sportowym 😜 nie omieszkałem odwiedzić działu wędkarskiego , no normalnie prawie się popłakałem że wzrószenia 😟 wróciły wspomnienia że szczenięcych lat , cała gama wahadłówek - algi , kalewy , gnomy , nie omieszkałem kupić dwa takie 4 gr. cacka ps. muszę przekopać piwnicę i znaleźć pudełko z zapomnianymi wahadłówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Kupiłem podobne jak nie takie same przez allegro na wiosnę . Jak na wahadełko lekutkie i można prawie lizać powierzchnię przy wolnym prowadzeniu. Na jednym wyjściu w kwietniu trochę porzucałem ale wtedy nic nie pukało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 17 Czerwca 2019 Share Napisano 17 Czerwca 2019 Chociaż po jednej rybce dajcie i będzie dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Czerwca 2019 Share Napisano 17 Czerwca 2019 Co to kurna rodzina Adamsów ?😈👹🕸️🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Różne rzeczy widziałem, wobki w kształcie penisów, kaczki i inne wynalazki, ale woblera Batmana to nigdy 😂😂😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Za miesiąc urlop więc czas na zbrojenie , z myślą o podlaskich krasnopiórach i okoniach taki zestaw se wymyśliłem , zdjęcia kija Shimano forcemaster trout aera 1,98 cm. cw. do 3.5 gr. + młynek daiwa ninja 2000 nie wstawiam zdjęcia bo muszę sprzęt przemycić do do domu inaczej żona by mi łeb ucięła jak by zobaczyła ile za to dałem 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Nie wiem czy coś zmieniło się w technologii tej plecionki ale używałem ją na początku zeszłego roku i rwała się jak nitka. Może też trafiłem na wadliwą 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 6 minut temu, Marex napisał: Nie wiem czy coś zmieniło się w technologii tej plecionki ale używałem ją na początku zeszłego roku i rwała się jak nitka. Może też trafiłem na wadliwą 🤔 Jutro testy , to dam znać jak ta pletka się zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Większa wersja 3D Cicady 4,8 cm i coś, czym się zachłysnąłem, gdy zobaczyłem.🤩 Szukałem gumowych żab na trudniejsze odcinki rzek. Przypadkowo na jednym z wędkarskich filmów zauważyłem dość dziwną przynętę. Kilka dni trwało, zanim dostałem pomoc, gdzie, co i jak. Teraz mam przy sobie i po wyjęciu z pudełka jestem pod wrażeniem. Mięciutkie to, elastyczne, w niczym nie przypomina twardawych gumowych żab. Nic tylko zasysać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi