ESSOX Napisano 26 Listopada 2024 Napisano 26 Listopada 2024 23 godziny temu, Marienty napisał: Jerkami łowię w 99% na stojącej wodzie. Tak właśnie myślałem, że posiadasz takie jerki. Napisałeś o ich pracy a efekty jakieś miałeś? Nie miałem nawet brania na ten typ. Ale jakoś szczególnie nimi nie łowiłem. W tym roku żaden jerk u mnie nie dostał szansy łowienia Doszło trochę maleństw do kolekcji bo to bardziej mnie kręci niż duże przynęty Malutkie agrafki do najmniejszych przynęt, ale chyba będzie z tym problem bo pomimo tego że nie mam jakiś grubych paluchów to otwarcie i zamknięcie agrafki zajęło mi z 5 minut Te większe tanty są 35 mm mniejsze 25 mm te już typowo pod białoryb jak i reszta tych małych silikonków. Te żółte z silnym aromatem kukurydzianym . Mormyszki 0.25g , koraliki wolframowe 4mm do zrobienia główek. 1 2 Cytuj
suchi Napisano 22 Grudnia 2024 Napisano 22 Grudnia 2024 Zakupy z myślą już o przyszłym sezonie. Myślę że salmiaki spodobają się okoniom i kleniom. 3 Cytuj
jaceen Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia W dniu 22.12.2024 o 15:07, suchi napisał: Zakupy z myślą już o przyszłym sezonie. Też zakupy z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Wobler, który uratował mi koniec sezonu. Napisałem do producenta i poprosiłem o odtworzenie serii. I o dziwo udało się wzorowo. Te mają minimalnie dłuższe stery, ale poradzę sobie. Szczytówka pójdzie troszeczkę w górę i będzie dobrze (75 mm/F). 1 3 Cytuj
Płatek88 Napisano 7 Lutego Napisano 7 Lutego Udało się powiększyć rodzinkę boleniowych i sumowych woblerów. Sezon coraz bliżej więc trzeba się zbroić. 🙂 Polecam zwłaszcza te dwa na dole. 😎 1 2 Cytuj
wasyl1968 Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego Na rybach też trzeba wyglądać 😜 kolega jakiś czas temu zamówił kurtkę na Temu , jak przyszłą to bardzo se chwalił , to i ja zamówiłem, wczoraj doszła, jestem mile zaskoczony tym że rozmiar ok , jakość wykonania ok , dużo kieszeni i fajny wygląd tak że można popylać na codzień , do tego dobrałem 3 gr. wahadłówki bo minimalne zamówienie z darmową przesyłką to około 45 zł, teraz tak kurtka kosztowała tyle co paczka papierosów niecałe 20 zł jestem w szoku , nie że reklamuje ale polecam bo może komuś się przyda , kurtka za psie pieniądze i na ryby ( i nie tylko ) się nadaje ps. ta cena jest dla nowych klientów, pozdrawiam Wasyl 2 Cytuj
Zbynek1111 Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego Też zamówiłem kilka nowych rzeczy na teraz i kilka z myślą o lecie. 2 Cytuj
ESSOX Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca Kupiłem podpórkę w stylu chińskim Pod pickerka docelowo ale bolonke 6 metrową albo bacik też pewnie utrzyma bo część teleskopowa do przodu na 240 cm się wysuwa. 1 Cytuj
wasyl1968 Napisano Sobota o 10:05 Napisano Sobota o 10:05 Dzisiaj zakupy na "grubo" 😜 ale tylko finansowo 🤬 1 Cytuj
andrutone Napisano Sobota o 12:41 Napisano Sobota o 12:41 Jakiś sprzedawca ma mega bajerę 😉 Ale kto bogatemu zabroni... Cytuj
ESSOX Napisano Sobota o 16:14 Napisano Sobota o 16:14 6 godzin temu, wasyl1968 napisał: Dzisiaj zakupy na "grubo" 😜 ale tylko finansowo 🤬 Te wahadełka to już przegięcie na maxa. W tej cenie to ja mam co najmniej po 10 sztuk z Alli. Jakość i wygląd identyczny. Cytuj
wasyl1968 Napisano Niedziela o 16:01 Napisano Niedziela o 16:01 Od dłuższego czasu miałem zamiar kupić ten młynek pod wrocławskie " wąsy " 😜 nadarzyła się okazja , kolega kupił z myślą o Norwegii, ale okazał się za mały, tak że mi się trafiło i to w dobrej cenie ( 450 zł) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi