Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiec:

18 Lipca wyjeżdzam na 10 dni na Mazury i nie wsiadłbym do samochodu bez uprzedniego przygotowania :cool:

1. JAXON CRYSTALIS FEEDER 3,3m 30-70G do tego kołowrotek Jaxon Topas TP 400

2 Konger VEGA TRAVEL 3,3m cw. do30gr i Jaxon Topas TP 400

3 Zyłki, haczyki, siatkę, podbierak, krzesełko :smile::smile: , zanęty, Pellety (razem około 15kg). podpórki, itp...

Teraz zostało tylko przygotowanie psychiczne :lol: po powrocie zdam relacje

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
JAXON CRYSTALIS FEEDER 3,3m 30-70G

Mimo że to Jaxon (niektórzy mają do Jaxona uprzedzenie :smile:) to fajny kijek, kumpel ma takiego i naprawdę mi się podoba.

18 Lipca wyjeżdzam na 10 dni na Mazury

Też tak chce... :mrgreen:

Napisano

Dostałem nowy dolnik do swojego nieszczęsnego Millenium Sea trout. Okazuje się że prawie wszystkie mają tak źle spasowany uchwyt kołowrotka i koledze zajęło sporo czasu wyszukanie dolnika z mniej więcej dobrze dopasowaną nakrętką. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu - koniec z Dragonem, koniec z chłamem.

Gość Holik
Napisano

No i ja dziś dokupiłem szpargałów żeby mieć wszystko nad morze. Poszło po kolei: 4 koszyki zanętowe , 6 ciężarków ołowianych , 2 rureczki anty. , 20 krętlików , 10 haków nr.1 , przyponówka dragona(0,18mm) , atraktor zapachowy-krew Traperka i 2 szpule żyłki Gladiator do testów. Jest to fajny patent ponieważ na szpuli mieści się 150m żyłki , za szpulę buli się 7 zeta a w całym opakowaniu jest kilka szpul i wszystkie są połączone żyłką(ciągła przez wszystkie szpule). Więc za 300 m żyłki zapłaciłem 14 zł . Zobaczymy co z tego będzie. W sobote jeszcze tylko robale , zanęta i wieczorkiem na 2 tygodnie laby :grin::grin::grin:

Napisano
35 zł.... :neutral: ......za co ?

Hmmm za 8 szt. przynęt tzw. kilerów na drapieżne :lol:

Średnia 4.40 (w zaokrągleniu) za sztukę, nie jest źle :twisted:

Napisano

ciągle coś kupuję.. :roll:

a to koszyczki bo się jakiś zerwał, a to zanętę bo się skończyła, a to rurkę antysplontaniową, a to nowe pinki, a to stopery gumowe bo się skończyły, ciągle coś się kończy i ciągle coś kupuję.. :roll:

Napisano

Przy okazji remontu wybraliśmy dzisiaj z żoną nowe stanowisko pod Haczykoprzeglądacz :mrgreen:

Przed chwilą go przywieźli i prezentuje się następująco :cool:

81b1d31ce994388fm.jpg

Napisano
Gratuluję gustu

Dzięki :wink: Obeszliśmy z żona blisko 10 sklepów w okolicy a na koniec - jak to zwykle bywa- poszliśmy po biurko, które wpadło nam w oko jako pierwsze :lol:

Napisano
Chyba trochę za mało miejsca na myszowanie myszą.

Ja mam takie biureczko prawie identyczne,

Moja ma od podstawki do klawiatury wysówaną podstawke na mysz :D :D :D

Przypuszczam, że Tomek1 też ma taki bajer :D

Super wygodna jest i nie zamienił bym na nic innego i polecam wszystkim. ;)

Przeszło pół roku mam takie biureczko na kompa + książki i zeszyty + płyty + WŚ :D

Krzyś

Pozdro :)

Napisano
Chyba trochę za mało miejsca na myszowanie myszą.

To było tak na szybko pstryknięte, świeżo po ustawieniu :wink: Teraz mysza jest na blacie i miejsca ma do oporu :wink::cool:

Napisano

A ja kupiłem sobie motorek Aprilia RX 50, i teraz niebedzie kiedy na rybki jeździć...

ale postaram się w sobote jechać :mrgreen:

rano wrzuce fotki maszyny ;-)

Napisano

zakupiłem wędzisko Jaxon Favourite Feeder 3,30m 20-80gr, rurki antysplątaniowe, koszyczki 10,15gr, żyłkę nie pamiętam nazwy :P wiem że jest bardzo dobra (12,90zł) chcę żeby starczyła na długo :D, haczyki Gamakatsu leszczowe i płociowe (7,8,10,12), zanęta Dragon Magnum Leszcz, Kopra-Melasa, Kołowrotek Jaxon jakiś tam :P też nie pamiętam :P jutro będe wszystko składał do kupy