Exorcist Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 Wiec: 18 Lipca wyjeżdzam na 10 dni na Mazury i nie wsiadłbym do samochodu bez uprzedniego przygotowania 1. JAXON CRYSTALIS FEEDER 3,3m 30-70G do tego kołowrotek Jaxon Topas TP 400 2 Konger VEGA TRAVEL 3,3m cw. do30gr i Jaxon Topas TP 400 3 Zyłki, haczyki, siatkę, podbierak, krzesełko , zanęty, Pellety (razem około 15kg). podpórki, itp... Teraz zostało tylko przygotowanie psychiczne po powrocie zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 JAXON CRYSTALIS FEEDER 3,3m 30-70G Mimo że to Jaxon (niektórzy mają do Jaxona uprzedzenie ) to fajny kijek, kumpel ma takiego i naprawdę mi się podoba. 18 Lipca wyjeżdzam na 10 dni na Mazury Też tak chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exorcist Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 W końcu trzeba odpocząć od zgiełku, coś nieprawdopodobnego codziennie na rybach bede siedział PS. Dzieki za poparcie Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 Dostałem nowy dolnik do swojego nieszczęsnego Millenium Sea trout. Okazuje się że prawie wszystkie mają tak źle spasowany uchwyt kołowrotka i koledze zajęło sporo czasu wyszukanie dolnika z mniej więcej dobrze dopasowaną nakrętką. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu - koniec z Dragonem, koniec z chłamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 No i ja dziś dokupiłem szpargałów żeby mieć wszystko nad morze. Poszło po kolei: 4 koszyki zanętowe , 6 ciężarków ołowianych , 2 rureczki anty. , 20 krętlików , 10 haków nr.1 , przyponówka dragona(0,18mm) , atraktor zapachowy-krew Traperka i 2 szpule żyłki Gladiator do testów. Jest to fajny patent ponieważ na szpuli mieści się 150m żyłki , za szpulę buli się 7 zeta a w całym opakowaniu jest kilka szpul i wszystkie są połączone żyłką(ciągła przez wszystkie szpule). Więc za 300 m żyłki zapłaciłem 14 zł . Zobaczymy co z tego będzie. W sobote jeszcze tylko robale , zanęta i wieczorkiem na 2 tygodnie laby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 2 woblerki .......2 malutkie wachadłowki ........4 obrotówki ........35 zł.... ......za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 35 zł.... ......za co ? Hmmm za 8 szt. przynęt tzw. kilerów na drapieżne Średnia 4.40 (w zaokrągleniu) za sztukę, nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 już masz pomysł na biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduro Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 ciągle coś kupuję.. a to koszyczki bo się jakiś zerwał, a to zanętę bo się skończyła, a to rurkę antysplontaniową, a to nowe pinki, a to stopery gumowe bo się skończyły, ciągle coś się kończy i ciągle coś kupuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta sowa Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 tak to juzj est w tym sporcie ja dzis jade " na nocke" to pewnie z 50 zeta w wedkarskim peknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Przy okazji remontu wybraliśmy dzisiaj z żoną nowe stanowisko pod Haczykoprzeglądacz Przed chwilą go przywieźli i prezentuje się następująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 stanowisko pod HaczykoprzeglądaczI nawet działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 I nawet działa. Trzeba było przetestować od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 nowe stanowisko pod Haczykoprzeglądacz No bardzo ładnie urządzone owe stanowisko Gratuluję gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Gratuluję gustu Dzięki Obeszliśmy z żona blisko 10 sklepów w okolicy a na koniec - jak to zwykle bywa- poszliśmy po biurko, które wpadło nam w oko jako pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduro Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 dzisiaj paczkę gumowych stoperów do ochrony węzła, 3 rurki anty, 2 koszyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 i prezentuje się następująco Chyba trochę za mało miejsca na myszowanie myszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Nowa plecionka Sufix do spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 A ja nabyłem nowe spodniobuty, zostało je tylko jeszcze przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Chyba trochę za mało miejsca na myszowanie myszą. Ja mam takie biureczko prawie identyczne, Moja ma od podstawki do klawiatury wysówaną podstawke na mysz :D Przypuszczam, że Tomek1 też ma taki bajer Super wygodna jest i nie zamienił bym na nic innego i polecam wszystkim. Przeszło pół roku mam takie biureczko na kompa + książki i zeszyty + płyty + WŚ Krzyś Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Ryobi Zauber 3000+BERKLEY CRYSTAL 0,10mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Chyba trochę za mało miejsca na myszowanie myszą. To było tak na szybko pstryknięte, świeżo po ustawieniu Teraz mysza jest na blacie i miejsca ma do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 A ja kupiłem sobie motorek Aprilia RX 50, i teraz niebedzie kiedy na rybki jeździć... ale postaram się w sobote jechać rano wrzuce fotki maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 zakupiłem wędzisko Jaxon Favourite Feeder 3,30m 20-80gr, rurki antysplątaniowe, koszyczki 10,15gr, żyłkę nie pamiętam nazwy wiem że jest bardzo dobra (12,90zł) chcę żeby starczyła na długo , haczyki Gamakatsu leszczowe i płociowe (7,8,10,12), zanęta Dragon Magnum Leszcz, Kopra-Melasa, Kołowrotek Jaxon jakiś tam też nie pamiętam jutro będe wszystko składał do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 To trzeba było dokupić jeszcze "rzepy"dragona do wędek skladanych ,cena 1szt 1-2pln a jak zycie upraszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi