Gość omen93 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Ponton Kolibri 280 CT -silnik Minn kota enduro 30 -echosonda Humminbird Piranha Max 220 I do tego : -akumulator do silnika Minn kota MK24DC 85ah,prostownik. -akumulator do echosondy 7ah + ładowarka. Teraz trzeba tylko oficjalnie zwodowac ponton Cały sprzęt kosztował ok.3500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Cały sprzęt kosztował ok.3500 zł Bogaty z Ciebie 14-to latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość omen93 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Nie no ja nie płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Nie no ja nie płaciłem A kto pompowal Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Nie lepiej było kupić plastikową łódkę?! Pontonik super, jednak wolał bym łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Łódź fajniejsza, ale pontonik w transporcie o wiele poręczniejszy:D cool pontonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 A ja dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Dragona Millenium Heavy Duty Pike 270/35. Milutki sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio81 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Glajchy,ninfy, chyba stramer wszystkiego x 5 na Alegro. Ładne lecz sie jeszce nie znam na ich dokładnym zastosowaniu co jak kiedy ,gdzie na jaką? Więc zapowiada śię ciekawie bardzo mnie to wciagneło. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Glajchy,ninfy, chyba stramer wszystkiego x 5 na Alegro. Ładne lecz sie jeszce nie znam na ich dokładnym zastosowaniu co jak kiedy ,gdzie na jaką? Więc zapowiada śię ciekawie bardzo mnie to wciagneło. Pozdrawiam wszystkich Poczekamy jak wejdziesz w etap kręcenia tych muszek samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio81 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 aseel :mrgreen Krece kręce mam filmik i na youtobe jest sporo ale jak popatrze co mi przysyłają ....... ....Mam doła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 dziś zakupy w sklepie wedkarskim we wrocławskim centrum na legnickiej (ps. miła obsługa, fachowe doradztwo, ale ciężko znaleść w gąszczu sklepów) i 83 zł pójdzie do wody!!! - ceny chyba trochę wyższe niż na tęczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość omen93 Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Pompuje sie ten ponton ok.10 min. heh wiem łódka lepsza ,ale nie mamy gdzie ją trzymac i ponton był (taki porządny)jedynym wyjsciem .Sam ponton koszt. 1650 zł wiec jeszcze przyzwoicie a co najważniejsze nie MADE IN CHINA .TYlko robią je na ukrainie. Ma również wyższą burte ,drewniąną podłoge , jest najszerszy i najdłuższy z tej serii firmy kolibri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Pompuje sie ten ponton ok.10 min. heh wiem łódka lepsza ,ale nie mamy gdzie ją trzymac i ponton był (taki porządny)jedynym wyjsciem .Sam ponton koszt. 1650 zł wiec jeszcze przyzwoicie a co najważniejsze nie MADE IN CHINA .TYlko robią je na ukrainie.Ma również wyższą burte ,drewniąną podłoge , jest najszerszy i najdłuższy z tej serii firmy kolibri. Nie wiem czy nie powinieneś się zaopatrzyć w jakąś matę którą będziesz rozwieszał na burte z zewnętrznej strony (z tej z której bedziesz łowił) a to po to zeby nie bylo sytuacji w której rybka puszcza przy samej łodzi a kotwica z zestawu pakuje ci sie w ponton..... No albo jak będziesz wyciagal tego 15 kilowego szczupca to tez możesz cos pociąć jego płetwami. Takie są moje spostrzeżenia i doświadczenia z łowienia na tego typu łodziach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 A ja dziś zakupiłem 6 szt błystek Mast. Wykupiłem cały zapas ze sklepu i z tego co wiem, już ich nie produkują. Miałem kiedyś taką jedną i się w niej zakochałem. Pstrągom smakowała. Niestety spoczywa w Sanie. Czy ktoś zna te blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio81 Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Nie kupiłem ja ale moja pani kupiła mi i dała na dzisiaj na nasze małe swięto. Wedkarstwo muchowe Adam Sikora. Czy jest moze fachowiec co widział, czytał te książkę.Zabieram się do czytania żebym nie narobił błędów jak tam są oczywiście.pozdro. Wspomóż forum człowiek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Zabieram się do czytania żebym nie narobił błędów jak tam są oczywiście Książki nie czytałem, ale nie przypuszczam żeby Sikora zrobił w niej błędy To szpec od muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Proca, stopery do kulek i atraktor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 2szt Mitchel Carp Passion 3,6m 3lbs 2szt Okuma Travertine TRB55 Żyłka karpiowa sygnalizator videotronic c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Mitchel Carp Passion 3,6m 3lbs Jakie wrazenia po zakupach tej wedki bo mam zamiar kupic sobie jeszcze jeden wlasnie kij do gruntu a ten jest w dobrej cenie i wyglada na porzadny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Z myślą o kropkach - polaryzatorki (robinson). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Dziś małe zakupy na allegro mały komplecik spławików i troszkę przyponów z myślą o majowych szczupaczkach I wreszcie opłaciłem kartę Jak pogoda dopisze to może w niedziele pierwszy wyjada w tym roku na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 A ile placiles za karte ;p wiek mamy podobny wiec kasa tez bedzie podobna mimo innych okregow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 84zł tak ja w tamtym roku Na stronce PZW powinien być cennik ja o ile pamiętam to tam patrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Mitchel Carp Passion 3,6m 3lbs Jakie wrazenia po zakupach tej wedki bo mam zamiar kupic sobie jeszcze jeden wlasnie kij do gruntu a ten jest w dobrej cenie i wyglada na porzadny Wędka dojdzie pewnie dopiero w piątek albo jutro. Jak przyjdzie to napiszę swoją ocenę. Miałem jednak okazję holować karpia 14kg tym wędziskiem i mim się ono spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Wracając do TEJ dyskusji i ja się pochwalę. Miesiąc temu nabyłem kamerkę. Wybór padł na soniaka DCR SR 290E. Sprzęt przeszedł pierwsze testy w górach, w warunkach dość trudnych dla obiektywu. Dużo światła i dużo białego tła co może mieć znaczenie dla ostrości obrazu i rzeczywistości oddania barw. Ale do rzeczy. Z braku czasu nie zrzucałem filmów na płytę ale odtwarzany w tv obraz (do tej pory kręciłem albo raczej nagrywałem tylko w najwyższej jakości) jest imponujący. Optyka obiektywu doskonale sobie radzi z ostrością, głębią ostrości, naświetleniem, a co najważniejsze dla operatora nowicjusza stabilizacją obrazu (w tym modelu jest optyczna stabilizacja). Oczywiście wszystkich opcji jeszcze nie sprawdziłem ale co zwraca uwagę podczas pierwszego zetknięcia ze sprzętem to rewelacyjnie funkcjonalne i wręcz intuicyjne menu (modele z literką E posiadają polski język w menu). Z tego względu do dzisiaj nie przeczytałem instrukcji, która notabene jest krótsza od tej którą dostałem do kuchenki mikrofalowej (to nie żart). Kamera robi doskonałe (przynajmniej na ekranie tv) zdjęcia. Być może zweryfikuję zdanie po tym jak wywołam coś z kamery jednak matryca 3,2 i do tego cmos daje nadzieję na dobre fotki. Jest też możliwość robienia zdjęć w trakcie nagrywania jednaj ich jakość już po pierwszym oglądzie jest znacznie gorsza i na pewno nie będą się nadawały do wywołania. Teraz czeka mnie zrzucenie wszystkiego do kompa i zmontowanie jakiejś płytki. Ale to w wolej chwili choć tych ostatnio jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi