Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

ja sobie zasponsorowałem podbierak muchowy bardzo leciutki zdrewna tekowego, siatka bez wenzełków więc ponoć nie rani ryby. firma brodin z costarici. i klips magnetyczny do przymocowania podbieraczka, jest bardzo bardzo mocny i bez problemu sam sie odnajduje na plecach fiirmy scierra.

post-3386-14544971501324_thumb.jpg

Gość wobler129
Napisano

hihi... :mrgreen: Już ją opanowałem i nie pali drewna :) Listwa jest w imadle więc będę ostrożny :wink:

Napisano

W końcu doszła zamówiona jakiś czas temu mapa Jeziora Goczałkowickiego :lol: Teraz już wiem gdzie wybiorę się w najbliższej przyszłości. :mrgreen:

Napisano

Dzisiaj przyszla do mnie Okuma Espina Ei-30

Pierwsze wrazenia, to "gladka" praca, ladnie nawija zylke, plynny i dokladny hamulec i niska waga. Wady to glosna "praca" i dosc waska szpulka. Ale nie zaluje jak narazie zakupu.

ca944edb7a1ba3bf.jpg

Gość wobler129
Napisano

Dziś sprzedałem tyczkę i szykują się małe zakupy do spinna :wink:

Gość wobler129
Napisano

Kończę karierę - pisałem chyba, że nie wyrabiałem z pieniążkami na każdą metodę i zostaję przy feederze i spinnie - zamówienie już złożone - kupiłem "trochę :mrgreen: " przynęt spinningowych :lol: Jak dojdą to wstawię foto

Napisano

No to w końcu doszedł ten mój Shimano Stradic 4000 FH Made in Japan.

Nic dodać nic ująć, czuć, że Japończyk :):)

Z zakupu jestem zadowolony :grin:

4c4ee7181c162ed0.jpg

43bd430a1a27eb3e.jpg

b899efcf01ff12c5.jpg

0f31db31e9ec37cd.jpg

Gość wobler129
Napisano

twister po prostu piękność :grin: Pewnie nie możesz się doczekać "chrztu" ? :mrgreen:

Napisano

no i wreszcie nadszedł ten dzień .. :) kupiłem dziś łódke .. nie duża bo 2.5 m ale dla mnie na spina w zupełności wystarczy i w transporcie na dachu nie bedzie "przeszkadzać" .. :) także zakupy powoli się rozkręcają .. :)

Napisano

Tomaszek ja mam 190cm wzrostu ja tylko patrzę na górna półkę:>:>, ale słyszałem ze oni podobno w Japonii przestali robić całkowicie ktoś chciał mnie wprowadzić w błąd

Gość wobler129
Napisano

twister to pozostaje go "rozgrzewać" na maj :lol:

Napisano

Dzisiaj małe zakupki :mrgreen:

4x podpórka pod wędke 50/90

1x szczypce zakrzywione 18cm

1x błystka obrotowa nr. 3 Jaxon

1x przypony stalowe 20cm (w paczce 3sztuki)

6x małe 7cm twisterki

3x rurka antysplątaniowa 18cm wygięta

I na teraz tyle :cool:

Napisano

a ja Dzisiaj otrzymałem maszynke spro red arc w rozmiarze 10300 a do tego w komplecie koło 70 twisterków i riperów od 3,5cm do 7cm.. :lol:

w niedziele był zakup spodni, bluzy ocieplanej i podkoszulki- wszystko w kolorze ciemnej zieleni...

jeszcze pozostał zakup butów na dniach ( są juz namierzone :wink: )