hexman Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 gdyż właściciel zakupił cała tablicę Rapali Ajj ja tez dzisiaj zostawiłem u Wacka całe kieszonkowe na zanęty na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 to ile tego kieszonkowego bylo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Mikado Lexus Sapphire 2,6m 13g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 też mi się wydaje, ze to może być podróbka szczególnie czytając, że " właściciel zakupił cała tablicę Rapali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Mikado Lexus Sapphire 2,6m 13g świetny wybór Endrju, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Tomek1988, czy tem kijek jest taki dobry szukam własnie czegos podobnego pod okonia i czasami na jazia i nie wiem co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Mam 1-7g i łowiłem nim i sandałki i parę większych szczupaków wyciągnął Moim zdaniem jak za te pieniążki jest ok. Ja jeszcze kupiłem go w starej cenie - 200zł. PS dziś powinien być u mnie mój trzeci Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Homegeon, wiem co kupiłem RAPALA SHALLOW SHAD RAP SSR05 P oryginalnie zapakowany ze znakami Rapali. Co do tablicy to właściciel sklepu raz albo dwa razy do roku kupuje całą tablicę Rapali przez co może zaoferować trochę niższe ceny Różnice w cenach widać najlepiej na modelach, które się sprzedały i zostały dokupione w późniejszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Dzisiaj w końcu przyszedł do mnie Cormoran Chronos 6 PiF 2500 mam nadzieje że jutro będzie padał deszcz i go wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 to ile tego kieszonkowego bylo??? całe 40 zł na 2kg zanęty, 2 duże pinki i gnojaczki W tym tygodniu jeszcze robactwo na zawody, a to też trochę szarpnie . Ale... zanęty-50zł, dodatki-20zł, stanąć na podium-BEZCENNE To ostatnie zawody w tym roku, wiec i pokazać się trzeba z jak najlepszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 No i kijek dziś do mnie doszedł Chyba będzie dobry. Ale to dopiero nad wodą - piątek, sobota i niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Kopyta 12-16cm, Kopyta 8cm, jigi, oraz wahadłówki Gnom w rozmiarach 2,3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 wystawiają jako Millenium zander a wędka nazywa się Hevy Duty Kogut Na moim blanku pisze Dragon Millenium Heavy Duty Zander Jerk O co tutaj chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 artech napisał/a: wystawiają jako Millenium zander a wędka nazywa się Hevy Duty Kogut Na moim blanku pisze Dragon Millenium Heavy Duty Zander Jerk O co tutaj chodzi? pewien chinczyk wypił za dużo sake i mu się nazwy pomyliły jak opisywał stertę leżących na warsztacie wędzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVok Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 nabyłem niedawno RT Spartan 12" Feeder.do 150gram chyba bo nie jest opisany ale tak stoi ponoć w katalogu.byłem dopiero raz na Wisłą ale nic nie złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 pewien chinczyk wypił za dużo sake i mu się nazwy pomyliły jak opisywał stertę leżących na warsztacie wędzisk A tak naprawdę? Bo mnie to ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Na moim blanku pisze Dragon Millenium Heavy Duty Zander Jerk Może skośnookie kitajce uważają że Zander = Fatso.. cholera wie, swoją drogą ciekawa sytuacja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 A wciągnął ktoś z tej promocji w f..marcie tego kijka: Millenium Kogut 1,90m 20-60g ? Zastanawia mnie oczywiście co przychodzi w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 A wciągnął ktoś z tej promocji w f..marcie tego kijka:Millenium Kogut 1,90m 20-60g ? Homegeon go ma. cholera wie, swoją drogą ciekawa sytuacja .. Nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Przyszedł Millenium Heavy Duty Kogut ale 25-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Panowie nie straszcie ja na kija czekam mam nadzieje ze bedzie ok tylko ja na daiwe czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Przyszedł Millenium Heavy Duty Kogut ale 25-60 Przeceny wzięły się ze złego opisania na blanku mam rozumieć? Bo na pewno nie są słabszej jakości, bo po co otwierać specjalnie nową linię produkcyjną z "chłapem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Z tego co pamietam to kiedys model dragon millenium ten do 40g nazywal sie kogut. W tym, albo rok wczesniej na rynek wszedl nowy model ten do 60g i dostal nazwe kogut, a ten do 40g zander. Co do sytuacji Artecha to w Fishing Marcie, gdzie wedke kupowal zapodali na stronce juz nowy opis tego modelu do 40g ( tj. zander) i z taka nazwa sprzedawali mimo ze w magazynie mieli jeszcze stary model opisany jako kogut. Ja tak to widze, ale byc moze jestem w bledzie. Co do wedki woblera to tego juz sobie logicznie nie potrafie wytlumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Przyszedł Millenium Heavy Duty Kogut ale 25-60 He he Dobre sobie:razz: a jak się ta wędeczka spisuje? Czy ta promocja "odzwierciedla" się jakoś kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 wędka naprawdę spoko, jedyne co bym zamienił to przelotki z SiC na Fuji bo PP 20lb bardzo szumi (na Fuji znacznie ciszej) Super się łowi gumami na główkach 30g szczególnie tak krótkim kijkiem. Za te 85pln WARTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi