Miro1956 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Ja kupilem namiot na dluzsze zasiadki TANDEM BAITR RESSIDENT, w Allegro za 400zl po jednym sezonie, rewelacja ma potrojne drzwi tz. moskitiere przejrzyste pcv i nylonowe zwykle do tego ma dosc duze okno w tylnej czsci, na gorace dni lub nocki i przede wszystkim jest bardzo duzy, i wysoki 170cm, ma tylko jedna wade nie ma odpinanej podlogi. polecam naprawde warty tych pieniedzy. A niedawno taki sam ktos sprzedal za 300zl na licytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 przede wszystkim jest bardzo duzy, i wysoki 170cmI dużo waży nie jest to problem jak możesz dojechać gorzej jak trza to targać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 to prawda nie jest za lekki. Mam tez drugi jedno osobowy firny DEKATHLON z podwieszana sypialnia, ciekawe rozwiazanie gdyz mozna uzywac samego tropiku. Specjalnie na Mietkow. Bardzo solidnie wykonanyi tylko 240zl. Jak by cie interesowa ten temat to moge ci na priva wyslac fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Zima idzie, więc o tańszy sprzęt łatwiej Dzisiejszy zakup: kombajn RIVE RX2: 2 szuflady, 2 kasety, skrzynka pod siedziskiem 60 z pokrywą, 2 uchwyty do tyczki (przesuwane) 3 fajki: fajka z siateczką 24x26cm, FAJKA 32cm, FAJKA 22cm z grzebieniem 2 Uchwyty na parasol Pas do noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 hexman przyszalałeś hmm ja jeszcze nie zauważyłem znaczącej obniżki ani cen wędek ani akcesoriów Ale za to są jesienne promocje, 8-10% od wartości całego zamówienia w sklepach int. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Lord Konrad I, kombajn kupiony używany w stanie idealnym, ponad 1000zł taniej niż nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 hexman, zakupy konkretne jak to mówią "sprzęt sam ryb nie łowi" ale Twoi konkurenci na przyszłorocznych zawodach już powinni się bać Powodzenia i przyjemnego korzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Powodzenia i przyjemnego korzystania w przyszłym sezonie powinno byc już łatwiej niz na poczatku tego. Co do przyjemnego korzystania: Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Kukurydza, 60 kg A ile dałem ? 10 zł tegoroczna, tak tanio bo od kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 A ile dałem ? 10 zTo ja też proszę tak z 100kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Hehe promocja się skończyła. A poważnie, to za przysługę taka cena. Teraz niech się leszcze boją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Kulki addera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Kulki addera Szkoda gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Szkoda gościa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 ??? żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 tomek1, podobają się kolczyki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 tomek1, podobają się kolczyki?? stylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Dla teściowej można jakiegoś "smierdziucha" zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Już kulki kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Koledzy potrzebuję Waszej pomocy. Poszukuję kółeczek łącznikowych koloru czarnego o średnicy 3mm. Najlepiej sprawdzonych. Jeżeli ktoś wie gdzie mogę takie cuda dostać będę zobowiązany. Najlepiej jakiś sklep internetowy. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 dawm84, polecam kółeczka KOSTAL- czarne, 3mm i całkiem dobre; całkiem bo przy mocniejszym rozszerzeniu troche sie rozginają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 te kostale są dobre, ale czasem można się natknąc na "kiepskawą" partię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czoczo Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Dostałem w prezencie książkę Adama Sikory - "Wędkarstwo muchowe". Jak dla mnie czyli osobę która chce zacząć przygodę z wędkarstwem muchowym jest wspaniała . Opisane są w niej podstawowe informacje na temat doboru sprzętu, techniki łowienia na sztuczne muchy zarówno na rzekach jak i na wodach stojących. Autor opisuje także o cyklu życia owadów, o rybach poławianych na sztuczną muchę, niemuchowych metodach połowu na muchę oraz o strategi nad wodą i etyce. Powiem wam że strasznie jestem z niej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Ja zrobiłem remanenty i stwierdziłem, że nic nie kupuję w przyszłym sezonie oprócz zanęt, przynęt i atraktorów. Wędki dochodzą do setki, kołowrotki też, haczyki w tysiącach(kilku ), ponad trzydzieści żyłek, prawie nówka czeka, nie nie nie, do niczego mnie nie namawiajcie. nawet quada mam nowego i mogę lepiej sprawować kontrole i.......jeździć tam gdzie nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Jarosław, też bym tak chciał nic nie kupować ale nadchodzący rok zapowiada się ze trochę kasy pójdzie na sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi