cinek1979 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 dzisiaj przysłali mi dragona infinity spinn 260 7-28..pierwsze wrażenie bardzo pozytywne wszystko dopracowane w najmniejszym detalu, uchwyt fuji ,przelotki też korek bez skazy,jedynie z red arc-kiem 10400 lekko leci na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 jedynie z red arc-kiem 10400 lekko leci na pysk lepiej na pysk niż odwrotnie, dolnik pod ramieniem trzymaj i będzie dobrze, zresztą większosć wędzisk po zmontowaniu z kręciołkami leci do przodu można doczepiać jakieś taśmy ołowiane, ale ja nie stosuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba91 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Dzis kupilem rekawiczki neopranowe i neopranowe skarpetki , poza tym kilkadziesiat gum - rippery, twistery, kopyta, glowki jigowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar80 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Długo szukałem kijka tzw. uniwersalnego i chyba znalazłem i kupiłem Mikado Archer 2,8 5-25 gr Nowość na 2009r. Machałem kilkunastoma kijkami i ten coś miał w sobie. chyba się sprawdzi........ A prawdę mówiąc to żona mi to sprezentowała na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Kuba91, i jak sie sprawdzają na sucho lub na polu?? Mam zamiar też taki komplecik niebawem zakupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba91 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Kuba91, i jak sie sprawdzają na sucho lub na polu?? Mam zamiar też taki komplecik niebawem zakupić . Sprawdzaja sie bardzo dobrze, napewno nie zmarzniesz - jak przystalo na neopran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 neopran neopren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tj73 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Witam po raz pierwszy na forum, o sobie napiszę w osobnym wątku, a teraz o zakupach. Mikado Diplodocus spin do 270/40g ma to być kij w miarę uniwersalny na rzekę pstrąg, może troć i na szczupaka. Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym kijem to bardzo proszę o opinię, nie mogę znaleźć nie internecie a kupiłem z radą sprzedawcy i zaprzyjaźnionego eksperta. Kij sprawia wrażenie bardzo solidnego ale, chętnie poznam opinię użytkowników. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym kijem to bardzo proszę o opinię zapraszam do właściwych działów, aby dyskutować o sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Kubek termiczny Termite koszt ok 35pln no i zastanawiam się nad latarka biwakowa Mac Tronika Sprzęt biwakowy jest też ważny dla wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 zastanawiam się nad latarka biwakowa Mac Tronika maniek, zainwestuj w latarkę MAG-LITE a nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 zainwestuj w latarkę MAG-LITE a nie pożałujeszA widziałeś gdzieś ,taką biwakową koniecznie z pilotem ?Lampa biwakowa z pilotemhttp://www.nokaut.pl/oferta/lampka-campingowa-akumulatorowa-z-pilotem.html W/w oferta nie aktualna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 a poco ten pilot wam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 a poco ten pilot wam ???Bo na pilota świetnie biorą sumy ,żartuje sobie oczywiście ,pilot do lampki ,nie świecisz non-stop tylko w czasie holu ryby ,a nie stać mnie jeszcze na lampkę Foxa gdzie sygnalizator w czasie brania zapala powiadomienie i lampkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 posiadam tą lampke na pilota już 2 sezon i niezawiodła mnie nigdy jescze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Ostatnie zakupy w tym sezonie Kaseta RIVE 30mm z drabinkami 26x2,4cm i kit komplet (z drabinkami 38cm x 2,6cm). Taki oto prezent pod choinkę dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanakara Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 W/w oferta nie aktualna . Taka lampke dostaniesz w castoramie lub obi ale niestety nie wiem jaka cena ale pewnie zblizona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Pilot do latarki . Brewerie te ludziska wymyślaja (tak skomentowala moja tesciowa). Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Taka lampke dostaniesz w castoramie lub obi ale niestety nie wiem jaka cena ale pewnie zblizonaMasz racje ,tyle tylko że nie bede podróżował po Polsce za lampką Brewerie te ludziska wymyślaja Edziu Pożyjom uwidzim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Książke Wędkarstwo gruntowe cz.1 dostałem od kumpla z klasy na wiosne się biore za grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Dzisiaj kupiłem kilkadziesiąt paproszków i trochę jigów na zimowego okonia będzie jak znalazł chyba, że starorzecze Wisły zamarznie Pod choinkę jak dobrze pójdzie to Mikołaj przyniesie kijka Team Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 witam ja dzisiaj stałem sie posiadaczem tyczki samoróbki o długosci 9metrów z topem do kubka i 1 szczytówką wymienną na inny zestaw wspólnymi siłami z panem z wędkarskiego zrobiliśmy z batów york race jaxon adventure i takich tam podobnych i tak oto powstała tyczka nawet fajna tylko strasznie ciężka bo z włókna szklanego zobaczymy ile pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 jarek 307h, masz foto tego "cuda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 nie bo niesposiadam cyfrowego aparatu a do komy nie mam usb tak że przykro mi ale idzie takie coś zrobić właśnie przed chwilą z resztek zrobiłem 2 tyczke ta ma 4metry i 67cm a tak z zakupów to właśnie dostałem prezent od siostry spławik stały do bata dragon haczyki sraxona 6 na leszcza guma bardzo warda nie znam firmy bo nie była w foli taka z oczkami 3d obrotówkę dragona nr 1 i gume predator 3 żóltą z czarnym grzbietem jak chcesz to pokombinuj albo prześlij matki to ci zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Dzisiaj kupiłem kilkadziesiąt paproszków i trochę jigów na zimowego okonia będzie jak znalazł chyba, że starorzecze Wisły zamarznie Pod choinkę jak dobrze pójdzie to Mikołaj przyniesie kijka Team Dragona mozna wiedziec jaki model ? ja mysle o 2,75/3-12g a co do ostatniego zakupu to był kij shimano nexave match 390FA 5-20g calkiem przyzwoita maczowka no i kosztowala mnie dosc niewiele testow jescze niebylo i raczej do marca nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi