madi Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 No i mam obiecane funkiel nówki nie śmigane Sygnalizatory Videotronic Nova VRC sztuki 2 Oczywiście po mega super cenie, ojciec ze mną był i jak usłyszał odpowiedź "po ile" to o mało zawału nie dostał bo ma takie same Poza tym cała reszta robactwa, zanęt, dodatków i innych niezbędnych pierdół madi, ja juz praktycznie wszystko mam Mirku Tyś to praktycznie już dawno chyba wszystko miał, a teraz szalejesz jade do wedkarskiego bo kolezka robi urodzinki w Otmuchowie,wynajol dwa cempingi i zaprosil to trza mu cosik kupic Bedzie wedkowanie polaczone z grylkiem i deczko kropelek Życz koledze ode mnie wszystkiego NAJ, bawcie się dobrze chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 No i mam obiecane funkiel nówki nie śmigane Sygnalizatory Videotronic Nova VRC sztuki 2 Oczywiście po mega super cenie, ojciec ze mną był i jak usłyszał odpowiedź "po ile" to o mało zawału nie dostał bo ma takie same :lol: madi, przypadkiem nie zabieraj ojca do sklepu, gdy w przyszłości będziesz się chciała przesiąść na Videotronic XRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Dzięki Unises za radę Trochę mi się głupio zrobiło, że tanio je wyrwałam, a ojciec bidny przy tym był. No ale cóż ojcu brakuje kobiecych wdzięków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 No ale cóż ojcu brakuje kobiecych wdzięków :lol: niestety wszystko z czasem przemija ale już teraz możesz pracować nad skuteczną hipnozą aadin...dwa...tri...daj 50% rabaciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 niestety wszystko z czasem przemija ale już teraz możesz pracować nad skuteczną hipnozą Unises nie przeginaj bo dostaniesz w ucho, ja jeszcze młoda D jestem Ale tak gwoli ścisłości na za jakiś tam czas skorzystam z hipnozy, dobrze radzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek33 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 niestety wszystko z czasem przemija ale już teraz możesz pracować nad skuteczną hipnozą Unises nie przeginaj bo dostaniesz w ucho, ja jeszcze młoda D jestem Ale tak gwoli ścisłości na za jakiś tam czas skorzystam z hipnozy, dobrze radzisz skoro młoda D z ciebie to może pomoczymy razem kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandalf Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Jak ostatnio kupiłem sprzęt z firmy jaxon wędkę Jaxon accord feeder 360/100 kołowrotek Jaxon AMADO AXL 500 żyłke feeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 moje najnowsze zakupy ;] Super Shad Rap (Długość: 14cm ; Waga: 45g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Robal, a paragon to na jakiego drapieżnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Ja właśnie zamówiłem sobie coś dla zdrowia i wygody : http://sklep.lexpo.pl/go/_info/?user_id=41〈=pl . Po testach opisze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi81 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Kombinezonik http://www.bass-sklep.pl/p/pl/4681/kombinezon+plywajacy+seafox+standard+2cz-.html Przetestowany wczoraj nad Bałtykiem falka sporawa kombinezon rewelka polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Holik, bardzo ciekawy jestem opini bo cena ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi81 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Dzisiaj dragon rock heavy duty, zobaczymy jak sie sprawdzi na dorszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Ja właśnie zamówiłem sobie coś dla zdrowia i wygody : http://sklep.lexpo.pl/go/...r_id=41〈=pl . Po testach opisze wrażenia Rozniosłem dwie pary tych butów, fajne bo lekkie ...i tyle, potem to juz same wady ,zle wyprofilowane wewnątrz stopa cały czas zsuwa się do przodu, po paru kilometrach bolą palce (kolega też tak miał) , co ja się nakombinowałem, oryginalny ocieplacz poszedł out, i zakładałem skarpetę neoprenową , mniejszy poślizg i trochę to pomogło, buty mało wytrzymałe, jak ktoś chodzi do lasu musi uważać na konary. Obecnie mam trochę cięższe i droższe Demar Caribou, http://www.kalosze.com/p298,kalosze-caribou-3806.html i jestem z nich 3 razy bardziej zadowolony, myślę że gdybym doinwestował i kupił je od razu miałbym nadal jedną ta sama parę butów. Jedyne do czego mogę się przyczepić to prastary niemal klasyczny protektor niestety nie jest on samoczyszczący, trzeba nieźle się nadłubać podczas mycia przed odstawką do szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 koguciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Widze Wojcieszku, że żadko coś na forum napiszesz, ale tematu o zakupach nie omijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 a co się mam chwalić a z tymi zakupami to już choroba zakrawająca o kolekcjonerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 dorwałem dwa takie to ogromne cudeńka obrotówy 65 i 45 g ( dla porównania wielkości paczka tictac'ów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Zakupiłem sobie trochę koszyczków zanętowych kwadratowych z dnem 10szt-150g 10szt-120g 5szt-100g 5szt-80g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Namiot JRC STI Twin Skin plus trzecia warstwa,tzw.extended wrap, Pudełko na akcesoria Fox F-Box Double Large Complete,Fox Bivvy Table,całoroczny śpiwór Badger Big Bag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 6 mikro-wahadłówek Goldfish (2,2 cm i 3 cm): srebrne, miedziane (na których najbardziej zależy) i złote. 4 meppsy miedziane, aglie 0 i 1 oraz TW mino 0, 1. 7 cykad produkcji SS - 2,5g (wszystkie barwy), 5g (czarna) i 12,5g (czarna). Co ciekawe w paczce był bonus, jeszcze jedna cykadka 5g. (: Mam nadzieję, że to ostatnie, większe zakupy w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boruta Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Zakupiem feedr browning ambition power feeder 80 gr. Bardzo fajna wędeczka, po rozpakowaniu przesyłki kurierskiej nie byłem może zbyt zadowolony, bo wyglądowo wędka jest taka sobie, ale po dwóch 7 godzinnych testach na Wiśle jestem zachwycony że za taką kasę można kupić przyzwoity sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 w końcu paczka doszła, Ron Thompson Method Feeder, długość 3,9, cw około 150g, na sucho ok, teraz tylko kręcioł i na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 wojtt ciekawy patyk, widzę że też na trójstopkowych przelotkach i tak przy okazji zapytam, ile waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi