wojtt Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 tak przy okazji zapytam, ile waży? Damian21, dokładnie będe mogł powiedzieć jak go zważe macajac w sklepie jego waga mi pasowała i pasuje, jest na pewno lżejszy od kongera aviatora 3.9 150cw. Tak na marginesie to RT zainteresował mnie m.in. przez Twoj test Speicmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Bardzo podoba mi się ten spartański hełm, klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Nie uwieżycie jaką okazję wytropiłem Dziś sprzedałem pare drobiazgów, 200 zł wirtualnie w kieszeni. Otwieram Allegro, chciałem zobaczyć ile dokładnie muszę dozbierać do mojego wymażonego feedera, którego zakup zaplanowałem na grudzień. Patrzę, ceny od 280 do 320 a tu raptem 195 zł :shock: . Otwieram, Team Dragon MaXima Feeder 4.20m 20-80g za 195 zł nowy od SS z 9500 pkt! Czytam opis, wędka nowa, gwarancja, nie wieżę, jeszcze raz czytam a jednak prawda i szybko kupiłem. Jest jescze jedna LINK Ludzie, cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Ludzie, cud Chwal się jak będziesz miał w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 warszawa_24, fajny, pewnie przeceniają bo długość dość niestandardowa - schodzą raczej krótsze kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Możliwe, sprawdziłem też na stronie sprzedawcy - Fishing Mart i tylko 4,2M ma promocję. Ale mi taka długość nie przeszkadza, taki rzeczny feederek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 A ja dziś kijek do spina na sandałka Colmic 2,7m 20-60g, jutro test bojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Za 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Mystery Camou Spinn 2.70m 10-35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Feeder Shimano Alivio 3,9 m do 110 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Maaaasa kopyt, świsterów i trochę nowych gumek Dragona do tego porządna dawka główek jigowych i mam co rwać do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimijons Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Robinson Diaflex Classic 2,70 5-20 gr za 210 zł NOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Zbrojenie przed sezonem lekko przyśpieszone ---> anaconda zrobiła mi miła niespodzianke, 25% rabatu : ) Efekt to wszystko do zestawów koncowych od lead cora po klipsy, podzik i stiff rig wallet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Kotwice i i ołów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Kotwice i i ołów .Na szarpaka sie przerzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Tripod karpiowy Amiaud CARP’O INOX TOURNANT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 maniek, przecie trzeba zapasów na święta narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Kotwice i i ołów .Na szarpaka sie przerzucasz w okresie jesienno-zimowym podobnież hurtownie pustoszeją z tego typu zapasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiel Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Ja kupiłem trochę nowych gum Dragona- Fatty i Lunatic. Rewelacja. Łowię nimi od kilku tygodni i nie żebym złowił bóg wie co- największy szczupak 75 cm i 2.7kg na Lunatica 12.5cm - ale na dobrze mi znanych dwóch łowiskach na inne przynęty - ulubione wahadłówki, Slidera, obrotówki Blue Fox, Mannsy i Relaxy - nie mogę złowić prawie nic. Polecam na szczupaka i sandacza. Kilka tygodni temu poleciłbym Lunatica 15 i 12.5cm, teraz - 10cm. Umieszczę zdjęcie sprzed dwóch dni a potem usunę, bo szkoda zaśmiecać fotosika takimi ledwowymiarowymi, ale chcę pokazać, że jakieś zainteresowanie nimi nawet w najgorszą bryndzę jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Mystery Camou Spinn 2.70m 10-35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiel Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Mystery Camou Spinn 2.70m 10-35g Artone, byłeś już nad wodą z tą wędką, możesz o niej coś powiedzieć? Pytam, bo mam znajomego, młodego chłopaka, który prosi mnie, bym polecił mu jakiś kij w zbliżonej cenie, a ja nie mam bladego pojęcia, który mu polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Wiel, to napisz w odpowiednim temacie do czego to ma być, ja bym młodego nie zniechęcał od razu tak ciężkim kijem jak mystery, zobacz chociażby kongera tiger cross max seria ma sporo modeli więc coś wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 artone Twój avatar rządzi Gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Ja kupiłem trochę nowych gum Dragona- Fatty i Lunatic. Rewelacja. Łowię nimi od kilku tygodni i nie żebym złowił bóg wie co- największy szczupak 75 cm i 2.7kg na Lunatica 12.5cm - ale na dobrze mi znanych dwóch łowiskach na inne przynęty - ulubione wahadłówki, Slidera, obrotówki Blue Fox, Mannsy i Relaxy - nie mogę złowić prawie nic. Polecam na szczupaka i sandacza. Kilka tygodni temu poleciłbym Lunatica 15 i 12.5cm, teraz - 10cm.Umieszczę zdjęcie sprzed dwóch dni a potem usunę, bo szkoda zaśmiecać fotosika takimi ledwowymiarowymi, ale chcę pokazać, że jakieś zainteresowanie nimi nawet w najgorszą bryndzę jest: ja tez kupilem nowe gumy fatte i Lunatic i powiem ze sa swietnie glownie 10 cm 8.5 cm w 4 kolorach. Dzisiaj lowilem nimi 30 minut i mialem 1 branie szczupaka i 1 zacialem 59 cm na 8.5 cm + zacieta ploc 35 cm o kregosłup ;(. Ogolnie swietne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Na koniec sezonu na drapiezniki sprawilem sobie prezent w postaci spinningu Shimano Beast Master BX 270MH 14-40 oraz kolowrotka tej samej firmy Twin Power 4000. Mam nadzieje, ze bedzie to moj szczesliwy zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi