Larry_blanka Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Zestaw obrotówek Lukcy John, m.in. takie model TRIAN BLADE 9 g #2 (5 różnych kolorów): oraz dwustronnie malowane Lucky John Bonnie Blade (też parę wersji kolorystycznych) rozmiar #3 #4: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aalbatross Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Ja z aliexpress kupiłem to co na zdjęciu poniżej z czystej ciekawości. Oby nie była to ch%#&a przynęta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Więcej jak pewne że Ch.... A na to zlapiesz 😉😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Mam przekonanie, że postępuję słusznie. Czasami udało się ładnie zagiąć zadzior, czasami gorzej. Tym razem oryginalne bezzadziory zostaną podpięte pod nowe smużaki, a część zastąpi najbardziej wysłużone w innych przynętach. Ze strony dostawcy miły dodatek w postaci gratisu, jakieś klipsy, gotowe przypony, gumki, obrotówka, jig. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Cannibale. Ponoć bardzo skuteczne, chwalone w Internecie przynęty. Kupiłem 3 na próbę, 10cm w moich ulubionych, tygrysich kolorach. Wczoraj 17:30-20:30 brodziłem wzdłuż trzcin w poszukiwaniu szczupaka. Wynik zerowy, nie licząc kilku okoni na spore obrotówki. ...ale to pewnie dlatego, że nie miałem tych super skutecznych przynęt 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Są skuteczne, cannibalami lowie już kilka lat, prawie na każdej wyprawie na której lowie na gumy to lowie też na nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Jutro rano kolejne podejście do casta , kupiłem grubszą plecionkę , może będzie się mniej plątać ? ps. w końcu się kurna nauczę 🤔👿 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 To i ja cosiko wrzucę , kupiłem jakiś czas temu ale dopiero w maju testowane . Ten z 1 maja właśnie wziął na drugiego od góry , prócz tego było jeszcze kilka brań ale nie zaciętych . Jutro następny wyjazd i zobaczymy co to będzie Dla porównania położyłem na jednej z nich zapalniczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 I następne moje zachcianki , ciekawe czy inwestycja przyniesie rogala na gębie Teraz małe co nie co do nich w postaci dozbrojek i nad wodę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Szukałem większych ale lekkich obrotówek na płytkie i często zarośnięte wody. Znalazłem takie. Wyglądają ok ale zobaczymy czy jak się kręcą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Kilka obrotówek w rozmiarach 000 i 0000 od Eluska Lures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Wyścig zbrojeń trwa dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Czerwca 2020 Share Napisano 6 Czerwca 2020 Kolejno: 40 g, 28 g, 30 g, 39 g, 17 g, 13 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 11 Czerwca 2020 Share Napisano 11 Czerwca 2020 Następna dostawa 11 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 Następne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 18 godzin temu, zajac222 napisał: Następna dostawa 11 cm Kogo to gumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Rekodzielnictwo pewnego kolegi, niestety trzeba się ustawić w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 No tom i ja przepadł. Taka oto przesyłka dziś do mnie dotarła. Nie wiem czy dobrze robię aledo tego przymierzalem się już od kilku lat i bum i jest😄 . Teraz nauka i do boju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 No i następne odebrane dzisiejszego dnia , tym razem 16cie cm . Nie wiem ale chyba już przestanę kupować bo to zaczyna się robić jakaś choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 25 Czerwca 2020 Share Napisano 25 Czerwca 2020 O 28.05.2020 o 15:20, ESSOX napisał: Wyścig zbrojeń trwa dalej Dozbrajam się nadal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 Ciąg dalszy nastąpilł , mimo braku czasu co jakiś czas cosiko następne zakupy , 10 cm i 12cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Września 2020 Share Napisano 16 Września 2020 Po naszym ostatnim nocnym spotkaniu mój zasób przynęt dał mi wiele do myślenia , więcej postanowił się trochę dozbroić , od czegoś trzeba zacząć 😜 jutro jeszcze wizyta w Krokodylu i jak czas pozwoli to w sobotę w nocy testy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 na razie starczy 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGregor Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Zestaw przynęt na sezon letnio-jesienny oraz kołowrotek, plecionka i fluorocarbon Gamakatsu:) Jak się bawić to się bawić na całego:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Jesień idzie a wraz z nim zaopatrzenie. 13 cm Widać już w dłoni że będą pięknie zamiatać ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi