ESSOX Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 23 godziny temu, Marienty napisał: Jerkami łowię w 99% na stojącej wodzie. Tak właśnie myślałem, że posiadasz takie jerki. Napisałeś o ich pracy a efekty jakieś miałeś? Nie miałem nawet brania na ten typ. Ale jakoś szczególnie nimi nie łowiłem. W tym roku żaden jerk u mnie nie dostał szansy łowienia Doszło trochę maleństw do kolekcji bo to bardziej mnie kręci niż duże przynęty Malutkie agrafki do najmniejszych przynęt, ale chyba będzie z tym problem bo pomimo tego że nie mam jakiś grubych paluchów to otwarcie i zamknięcie agrafki zajęło mi z 5 minut Te większe tanty są 35 mm mniejsze 25 mm te już typowo pod białoryb jak i reszta tych małych silikonków. Te żółte z silnym aromatem kukurydzianym . Mormyszki 0.25g , koraliki wolframowe 4mm do zrobienia główek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi