bboobb Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Moje dzisiejsze zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 bboobb, pojawily sie w polskich wodach Rdzawce czy wybierasz sie do IRE .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 widzę bboobb, ze troczek pójdzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Moje dzisiejsze zakupy Fajne z jedną uwagą- brakuje ci najłowniejszego koloru (i to nie tylko na okonia) czyli zielonego czy seledynowego z brokatem. Każdy nazwie inaczej. Dla przykładu- w tym linku to jest model Index: T-3/4-18 http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5&assortment=21&producer=32&kind=141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 brakuje ci najłowniejszego koloru (i to nie tylko na okonia) czyli zielonego czy seledynowego z brokatem Tomek wiem o tym, we wspomnianym kolorze, kupiłem już wcześniej. Dziesiejsze zakupy robiłem w małym sklepiku. Twisterki to mieszanka pakowana w jeden woreczek, wziąłem je ze względu na śmieszną cenę, a poza tym jeszcze takich kolorków nie mam. Konkrety kupię w Fishing Marcie, ale to dopiero po niedzieli. Jak już gdzieś wspomniałem nie chcę nadwyrężać domowego budżetu i niepotrzebnie wdawać się w dyskusje i tłumaczenia , więc małymi kroczkami alee systematycznie do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Tomek wiem o tym, we wspomnianym kolorze, kupiłem już wcześniej. Tak też myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 W zwiazku z tym ze dosyc czesto wybieram sie na nocki zawsze z soba zabieram namiot , jednak nie po to zeby spac tylko zeby sie miec gdzie schronic przed deszczem , a jak juz zacznie padac i zacznie sie namiot rozkladac to zanim sie go rozlozy czlowiek jest juz calkiem mokry , w zwiazku z tym kuoilem taki sprytny namiocik A tu instrukcja rozkladania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 wow..bajera, serio. Drogi sprzęcik? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 dokladnie 239 zl , wiec nie taki drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Super namiot podasz jego dokladna nazwe?? Moze sklep w ktorym kupiles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 sprżet quechuy jest dostępny w hipermarkecie sportowym Decathlon ( choćby w Krakowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Michcio, fajna sprawa, Trzeba będzie zacząć o czymś takim myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Super namiot podasz jego dokladna nazwe?? Moze sklep w ktorym kupiles?? Kupilem model Quechua 2seconds tent , dostepne w sklepach Decathlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Ja mam pytanko, namiot przytwierdza sie do ziemi, czy jak mocniej dmuchnie trzeba za nim latac pozatym to wyglada za...jefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 ilu osobowy jest ten namiot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Namiot jest dwuosobowy, ale 3 osoby powinny spokojnie sie zmiescic Przymocowuje sie go do ziemi tak jak "normalny" namiot , czyli w uchwyty znajdujace sie u podstawy namiotu wbija sie sledzie + 4 linki do naciagniecia namiotu. Linki sa nawet widoczne na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 sek w tym żeby wyjechać gdzieś pod namiot to wraz z plecakiem mieści sie jedna osoba. widziałeś może większe namioty tego typu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Najwiekszy jest chyba 3 osobowy http://allegro.pl/item290837561_namiot_quechua_3_seconds_3_osobowy.html Tu sa modele namiotow produkowane przez ta firme: Strona firmy : http://seconds.quechua.com/EN/main.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Kurcze kupiłbym takie coś, tylko żeby można było rozłożyć go na kładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 1. Koszyk metalowy okrągły 2 (Długość: 32mm ; Dociążenie: 10g) / 132 - sztuk: 1 - kwota: 2.6 zł. 2. CARINA srebrny/srebrny holo nr 3 czerwony (7g) / 22-04-003 - sztuk: 1 - kwota: 4.8 zł. 3. Cormoran Podbierak 2 częściowy 60x60cm ; 180cm (Wielkość: 60x60cm ; Długość transportowa: 70cm ; długość całkowita: 180cm) / 62-00182 - sztuk: 1 - kwota: 26 zł. 4. Melasa Leszcz (Opakowanie na 3-6kg zanęty ; Opakowanie: 500ml) / MT-500 - sztuk: 1 - kwota: 6 zł. 5. HB Box RH-113 (Wymiary (cm): 10x8x4 ; Pudełko owalne, dwustronne) / RH-113 - sztuk: 1 - kwota: 7 zł. 6. Impact Hi-Attract liqudm food liver (Wielkość: 250ml ; Smak: liqud food liver ; Nasz absolutny lider w tej grupie. Jest płynnym źródłem pokarmu pozyskiwanym z świeżej wątroby, bardzo bogaty w aminokwasy i witaminy.) / 11635 - sztuk: 1 - kwota: 16.5 zł. 7. Przypon Boilie Rig 4 (Wielkość: 4) / 05256 - sztuk: 1 - kwota: 5 zł. 8. Konopie Prażone (Niezbędny dodatek przy połowie płoci, stosować do 20%.) / DT-KP400 - sztuk: 1 - kwota: 7.6 zł. 9. Krętlik standardowy Nr 20 (Ilość: 10 sztuk; wytrzymałość: 5kg) / 3540-CZ-20 - sztuk: 1 - kwota: 3.1 zł. 10. Ciężarek karpiowy typu Long 1 (Ciężar: 70g ; Ilość: 1szt.) / CP-1335070 - sztuk: 1 - kwota: 2.4 zł. 11. Katalog Jaxon 2008 (Zawiera ofertę sprzętu wędkarskiego obejmującą wędziska, kołowrotki, żyłki, plecionki, przynęty spinningowe, haczyki, spławiki, podbieraki i tysiące różnych akcesoriów wędkarskich. ) / KATALOG-JAXON - sztuk: 1 - kwota: 0.01 zł. 12. Proca Jaxon 3Popularna proca. (Zasięg: 5-25 m) / AC-4656 - sztuk: 1 - kwota: 4.5 zł. Zamowienie zlozone czekam na przesylke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 a ja dzisiaj kolejne zakupki wykonałem koles sprzedawał po 20 zł sztuke to wziąłem. a wsklepie po 32 - 35 zł hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Waga kuchenna=produkcja kulek rozpoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Ja sobie dzisiaj karte opłaciłem i moge juz atakowac wode A tak poza tym to małe zakupy, jakby zima miała ochote jeszcze wrocic i grubszy lod Teraz tylko czekam co pogoda pokaze i na wolny czas, juz nie moge sie doczekac kiedy rozpoczne sezonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Ja sobie dzisiaj karte opłaciłem Ja tez wczoraj opłaciłem sobie składki dodatkowo jeszcze na okręg bielski-zobaczymy czy było warto kilka metrów drutu, i żywicę ( produkcja wobków rusza pełną parą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Dzisiaj wizyta w Castoramie. Musiałem zakupić nowe farbki (stare niestety wyszły ) i można rozpocząć dalsze tworzenie wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi