Pieter_81 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Nareszcie zaopatrzyłęm sie w dłuuugo oczekiwaną łódkę... W końcu będę mógł popróbować swoich sił w wielu, dotychczas niedostępnych dla mnie miejscach! Oprócz tego ostatnimi czasy wpadło mi w ręce nieco woblerków (niebawem postaram sie wrzucić jakieś fotki). Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Dzisiaj wybrałem się po szkole do Wacka i kupiłem kilka drobiazgów m.in. siatkę 170cm, obręcz do podbieraka, oraz pokrowiec na te wszystkie duperele W najblizszym czasie czeka mnie jeszcze kupno pokrowca na wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 No to dam foto moich przynęt - nie wszystkie teraz zamówione, ale właśnie dziś część przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 No Maciek, niezły arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Dziś dotarł do mnie kręciol Daiwa Exceler 3500 (wersja amerykańska). Teraz czas na przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Paprochy Larusa pakowane po 50szt. (trochę duża ilość ale za to ceny hurtowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 ja dzisiaj karte oplacilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 wobler129, byłem pewien że będziesz miał tego Executora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Executora On już od dawna leży w skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Dziś przyszła przesyłka z tym oto hakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Ja zakupiłem właśnie Mikado golden bay feeder 360 cw do 140g żyłkę Mistrall feeder 0,18mm,oraz 4 koszyki 2 x 30g,2 x 40g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Ja zakupiłem właśnie Mikado golden bay feeder 360 cw do 140g Jakie pierwsze wrazenia ? Straszna pala ? Jak sadzisz Czy zakladajac ta naj delikatniesza szczutowke da sie wzglednie dobrze polawiac bialoryb na jeziorze ? SRY za offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Dzisiaj kolejna porcja zakupów: wiadro zanętowe, oraz pokrowiec na wedki. Wydatki zwiazane ze sprzętem chylą sie już ku końcowi (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Ja zakupiłem właśnie Mikado golden bay feeder 360 cw do 140g Itu mam do ciebie prosbe oceń ten kij na sucho i opisz jego wykonanie,mam na oku ten kij ale nigdzie w sklepie go nie moge ;pomacać; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 No na pierwszy żut oka wygląda fajnie ,ale po dokładniejszym obejrzeniu zauważałem zgrubienie na jednej części(tej środkowej)w miejscu które wchodzi w część szczytową no i jest jeszcze malutka wada że moim zdaniem szcztóweczki za głęboko wchodzę do dolniczka ale ja sobie tym zrobię.Nie wiem czy wszystkie mają takie wady,czy tylko moja.Ale moim zdaniem wędka za tą kasę jest w porządku,za 155 zł nie można od wędki niewiadomo czego oczekiwać.Zobaczymy jak feeder spisze sie w boju,pewnie już w weekend? Jakie pierwsze wrazenia ? Straszna pala ? Jak sadzisz Czy zakladajac ta naj delikatniesza szczutowke da sie wzglednie dobrze polawiac bialoryb na jeziorze ? no właśnie też myślałem że bedzie pałowata ale mój pierwszy feeder do 90g jest twardszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Dzisiaj doszła do mnie plecionka Power Pro 10lb (0,15) w kolorze zielonym Bardzo dobrze nawija sie na moim kolowrotku (Catana 2500 RA) Dodaje zdjecie pudełka i przy okazji możecie mi powiedziec do czego słuzy ten biały pasek co tez jest na zdjeciu? Bo był on w zestaie z plecionką. I dadaje tez zdjecie jak wygląda na szpuli kołowrotka Bez zadnego podkladu, idealnie weszła No ale zastanawialem sie nad minimalnym podlkadem i chyba go dam P.S Kupiłem ją nie poprzez Allegro, tylko napisałem na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 za dużo jej nawinąłeś na szpule, może Ci sie plątac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 za dużo jej nawinąłeś na szpule, może Ci sie plątac Na tym zdjeciu to nawinąłem równiutko całą szpule plecionki a teraz jeszcze zrobilem maluteńki podkładzikpodklad Ale moze nic sie nie bedzie dzialo, a jak tak to mam drugą szpule to szybko moge usunąc podklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Plecionki jest idealnie - jeśli się nie plącze przy rzutach to ok. Jeśli się plącze, to daj trochę mniej i koniecznie zdejmij ten dodany podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Ja również zdjął bym podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Jutro sie wszystko okaze nad wodą. Jak by sie (odpukac) plątało to od razu usówam podkłąd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Podkład ściągnij od razu z miejsca - jeśli foto było robione przed nałożeniem podkładu, to nie wyobrażam sobie z podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Plecionki nie nawija sie na maxa bo plecionka chłonie wodę podczas łowienia i "puchnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Plecionki nie nawija sie na maxa bo plecionka chłonie wodę podczas łowienia i "puchnie" A dzisiaj byłem posprawdzac jak sie łowi i w ogóle i powiem ze nawet dobrze mi sie lowi plecionką, ale rzutów za bardzo nie mogłem sprawdzic bo straszny wiatr No ale rzuty nie takie złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Plecionka jest ok ale nie jest to najnowszy wynalazek . Znalazłem na strychu u szefa w domu wędki jego pra dziadka, szef twierdził że to jeszcze z przed wojny z lat 1925-1930. Kołowrotki multipikatory i na nich nawinięta nić bardzo podobna do plecionki. Wszystko to z braku w domu miejsca oddałem do sklepu wędkarskiego w Łodzi na Nawrot. A było w MAISON LAFFITTE nad Sekwaną. Kije bambusy sie rozleciały ja zachowałem tylko mosiężne skówki bogato zdobione grawerem. DO ZOBACZENIA NAD WODĄ Edmund. Przepraszam że nie w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi