bboobb Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem zezwolenia do połowu na nowy sezon, na Jeziorze Goczałkowickim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 na Jeziorze Goczałkowickim Dziś czytałem w starym piśmie wędkarskim o tym jeziorze - ponoć najlepsze łowisko sandała na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Dziś czytałem w starym piśmie wędkarskim o tym jeziorze - ponoć najlepsze łowisko sandała na południu To musiało być baaardzo stare pismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Witam! Dzisiaj przyszedł do mnie nowy kijek Shimano Alivio BX Feeder 3,96m C.W 110g - wrażenia bardzo pozytywne stąd: TakaRyba.com Polecam ten sklep, paczka została wysłana tego samego dnia zaraz po potwierdzeniu zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Do mnie dziś również przyszła paczka Cieszyłam się jak głupia Spin Schimano Hyperloop i młynek Alivio 2500RB Spokojnie mogę nawinąć żyłkę, odłożyć wędkę w kąt i patrzeć na śnieg za oknem Jako, że było to moje pierwsze zamówienie sprzętu wędkarskiego on line, jednym słowem: jestem baaardzo zadowolona z obsługi w FM, jak również z realizacji zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Spokojnie mogę nawinąć żyłkę, odłożyć wędkę w kąt i patrzeć na śnieg za oknem a to niby dlaczego?? Na pstrągi pora całkiem dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendoza84 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 hejka a ja dzis kupilem fajna karpiuweczke shimano alivio taka mi polecili do ceny 250 zł wedeczka jest zarąbiście lekka i robi niesamowite wrażenie i do tego koło shimano catanka 4000fa tez jest swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 a dziś dzien wędkarza Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Spokojnie mogę nawinąć żyłkę, odłożyć wędkę w kąt i patrzeć na śnieg za oknem a to niby dlaczego?? Na pstrągi pora całkiem dobra Bo zimno i świata nie widać tak ten śniegowy puch sypie. Do tego wstrętne wiatrzysko Jeszcze mnie wygwiździ, a nie mam zamiaru znowu się pochorować, dopiero co wyzdrowiałam a dziś dzien wędkarza Nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Znów mam parę nowych przynęt 19cm: 13,5cm: 12cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 wobler129, to teraz będziesz ciągną szczupaka w każdym żucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 keri te wobki będą wisiały nad biurkiem i zdobiły pokój albo będę nimi karmił bobry - jeszcze się nie zdecydowałem A tak na serio to nie wiem po co mi ten 19cm - ale nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać - lepiej mieć niż nie mieć i potem żałować Chociaż z drugiej strony to taka 70-tka powinna bez trudu go łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Dziś kupiłem trochę paproszków mikado i relaxa. Herbaty, śliwki, brązy, motory, perełki. I do tego trochę główek mustada - micro. Wykonanie i przyjemnośc wędkowania ma sie nijak do niskiej ceny.Kongery tak mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Herbaty, śliwkiHehe u mnie standardowo z większym jednak rozmachem: chleb, mleko, jaja, majonez, mąka, proszek do pieczenia......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 W końcu święta idą. Lodówka i pudełko muszą być pełne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 madi proszek do prania to jakie ciasto bedziemy jedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Shimano Super X 4000 GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 super kręcioł, made in japan ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 super kręcioł, made in japan ile dałeś?Made in Japan, używany w bdb stanie, tylko za 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 madi proszek do prania to jakie ciasto bedziemy jedli Bomboladę z polewą czekoladową Jutro końcowe zakupy: żyłka i główki jigowe. Reszta obrządków przedświątecznych i sru nad wodę testować nowy sprzęcik P.S. Może drogę odśnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Bomboladę z polewą czekoladową ?????????????????????????????????? prosze jasniej bo nie wiem czy lubie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Bomboladę z polewą czekoladową?????????????????????????????????? prosze jasniej bo nie wiem czy lubie:P Bardzo bombowe ciacho, w konsystencji podobne do czekolady z bąbelkami, wersje mogą być różne naturalne, kokosowe, czekoladowe z polewą według uznania Przepisu nie podam, ponieważ to tajemnica rodzinna Wracamy do tematu, kupił dzisiaj ktoś coś ze sprzętu lub akcesoriów wędkarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 kupił dzisiaj ktoś coś ze sprzętu lub akcesoriów wędkarskich? Sito do zanęty i 10 drabinek na zestawy To juz koniec zakupów na zawody teraz juz tylko troche pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 To juz koniec zakupów na zawody teraz juz tylko troche pracy Będziesz startował w zawodach koła Czechowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 tomek1, tak a Ty bedziesz startował? Pierwsze zawody 27 kwiecień więc czasu trochę jeszcze jest ale przygotować się trzeba dobrze . Tylko żeby nie sypał śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi