andi64 Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 może skusi się na żyłeczkę. taaaa wiem, tylko wydaje mi się że takie gabaryty Go nie interesują ale te bryle mógłbyś sobie darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 ale te bryle mógłbyś sobie darować Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 chodzi mi o tą emotę z brylami, Ty masz chyba inne może odczucia związane z tą emotą każdy ma takie jakie ma ale mnie się kojarzy z przymrużeniem oka, lub z fajańsiostwem, czy też z ignorancją, albo w najgorszym przypadku ze szpanerstwem kurna, ale stary pierdyk się że mnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 = cool (czytaj kul) czyli dobrze, super itp. i to właśnie miałem na myśli. Ostatnio dochodzę do wniosku że Okuma ma bardzo dobre kołowrotki w przystępnych cenach i nie wiem czy zamiast Spro nie skuszę się na jakąś Okumkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 artech kup sobie vs super kręcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 = cool (czytaj kul) tak po napisie wiadomo co w trawie piszczy, ale ja jestem bardzo spontaniczny widzę gościa spoglądającego na mnie w brylach, i się ze mną wita, to już dla mnie jest to taki zwany brak szacunku, czego tobie nie zarzucam, jak z kimś się witam w zimie to zawsze zdejmuję rękawiczkę, a jak jadę samochodem i zatrzymuje mnie policja to zawsze bryle ściągam z oczów, cóż takie wychowanie, dlatego mam takie skojarzenia zamiast Spro nie skuszę się na jakąś Okumkę. oglądałem "SPRO" w tych samych rozmiarach, kręciły sie jakby miały zatarte łożyska, babka mi mówiła że jest to wina szczotek że tak hamują, ale "OKUMY" także posiadają te same szczoty i w nich wszystko gra to tak na przyszłość artech, jakbyś miał jakiś problem z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 artech kup sobie vs super kręcioł może i super ale cena też super........ wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 ESSOX, nie wiem dlaczego tak na mnie najechałeś, ja tylko się wyrazilem na temat twoich zakupów. Ja na Ciebie najechałem ????? Gdzie ???? Kiedy ????? Jak bym na Ciebie najechał to przez 2 tygodnie na forum byś nie zaglądnął z wrażenia Spiningista jest spoko ......wyluzuj ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Andi 64,zyleczka jest super .Sprawdzona w ekstremalnych warunkach ,jedynie nie nadaje się na dno z muszlami ,ale wszystkiego wymagać od żyłki nie można.Bardzo dobrze tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Spiningista jest spoko ......wyluzuj ...... Luzuje, luzuje hehe. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacenty1991 Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 dzisiaj kupiłem sobie wodery. niestety w sklepie wędkarskim powiedziano mi że już nie sprowadzają gumowych więc kupiłem je w sklepie BHP. wyglądają na wytrzymałe i kosztowały nie dużo bo tylko 67 zł. i są z czarnej gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Gacenty wykasuj to prędko .........zaraz Ci powiedzą ,że wodery to beeee ..........teraz bez neoprenów to tylko w nocy się pokazuj nad wodą ..............jeszcze ze sklepu BHP a nie z wędkarskiego ........lipa po całości ...............napisz chociaż , że kosztowały ze 20 stówek to może obciach będzie mniejszy .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 17 Maja 2007 Autor Share Napisano 17 Maja 2007 No, bo nie sa trendy....czarna guma odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 gacenty1991, hehe to cię posumowali!! W sobote się pochwalisz, jak bedziesz wchodził do wody z podpierakiem po łopate!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacenty1991 Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 lepsze takie niż wcale. kupiłbym tez materiału ale kolega je ma i miał je na nogach kilka razy i na sklejeniach puściły a w wędkarskim powiedział mi sprzedawca że już nie będzie gumowych tylko te z materiału(lipne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 17 Maja 2007 Autor Share Napisano 17 Maja 2007 Nie wyczules gacenty1991 ironii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Andi 64,zyleczka jest super dzięki maniek za opinię u mnie małże są, ale daleko im do talerzy tak wiec myślę że żyła się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 ja na nowy sezon zakupiłem wędzisko Mystery Live Bait - New 2007! 4,20m 80-150g Obrazek Czy możesz napisać coś więcej o tym wędzisku? Głównie interesuje mnie akcja i ugięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 dzisiaj kupiłem sobie wodery. niestety w sklepie wędkarskim powiedziano mi że już nie sprowadzają gumowych więc kupiłem je w sklepie BHP. wyglądają na wytrzymałe i kosztowały nie dużo bo tylko 67 zł. i są z czarnej gumy najlepsze wodery jakie dostępne są na rynku (Stomil, prawda?) mam takie od 2 sezonów, nie mam im nic do zarzucenia, dokup sobie tylko skarpety neoprenowe będzie Tobie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacenty1991 Napisano 18 Maja 2007 Share Napisano 18 Maja 2007 no chociaż jeden mnie nie potępił. tak Stomil a o wkładkach też pomyślałem i dokupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Maja 2007 Share Napisano 18 Maja 2007 a o wkładkach też pomyślałem i dokupiłem wkładki nie bardzo zdają egzamin, skarpety neoprenowe są dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 23 Maja 2007 Autor Share Napisano 23 Maja 2007 Koniec miesiaca kasy nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Dzisiaj kupiłem nowe okulary 200 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pandros Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 w zwiazku z planowanym wyjazdem w weekend , glownie z feederem i w przerwach pospiningowac zakupilem dzis: kilkanascie koszyczkow, rurek, haczyki mustada, zylke przyponowa, kilka wahadlowek i gum, przypony wolframowe, mieso na haczyk kupilem rowniez aromat w plynie do zanet i przynet o zapachu ochotki, przetestuje ten wynalazek. Niby podstawowe rzeczy a stowka poszla ale te emocje na rybach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Ja za tydzień-dwa kupuję multika Abu Potem wędkę do tego Multika prawdopodobnie Jaxona - nie lubię firmy ale mi tak poradzono, zawodowcy mówią że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi