trini Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Dokładnie tak a ile dostałam miłych privów kochani ale miło, że takie listy do mnie piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 miło mi Cię widzieć keri Czemy to zawdzięczam. Miło mi Cię słyszeć trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Aha w Ciebie tez milo widziec Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Aha w Ciebie tez milo widziec Trini Czemy to zawdzięczam. każdy widzi swój nick w moim podpisie jest mi po prostu bardzo miło widzieć Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 każdy widzi swój nick w moim podpisie Co mnie obchodzi każdy. Ja widzę siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 a ile dostałam miłych privów Ale Was wypuściła Mnie zreszta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Ale Was wypuściła Mnie zreszta też Tak to jest jak się babę na forum wpuści każdy widzi swój nick w moim podpisie Co mnie obchodzi każdy. Ja widzę siebie każda pliszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Wzajemnie trini, Tak naprawdę mnie zobaczysz jak dodam fotkę do niku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 no to zapraszam moją mordkę już każdy widział, ja też Was chcę zobaczyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 a ile dostałam miłych privów Ale Was wypuściła Mnie zreszta też Ciekawe kto z kwiatami wyskoczył pierwszy :diabelek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 a ile dostałam miłych privów Ale Was wypuściła Mnie zreszta też Ciekawe kto z kwiatami wyskoczył pierwszy :diabelek: nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 takie fajne zjawisko zauważyłem wczoraj na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 fajne - często widzę to z okna u siebie w domu przypuszczam, że to wiatr tak układa chmury, ale ja zawsze mam wrażenie, że to deszcz padający na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Witam. Zdecydowanie to drugie , tak też wygląda oberwanie chmury . Pozdrawiam Edek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Wiesław, fajna fotka, superrrrrrrr. A woda u Was tak juz zakwitła Czy mam coś z oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 to i ja sie może pochwalę zeszłoroczną miejscówką , gdzie mój chłop usiłował łowić bellony Dźwirzyno - plaża o zachodzie słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 Wiesław, fajna fotka, superrrrrrrr. A woda u Was tak juz zakwitła Czy mam coś z oczami Z oczami masz wszystko ok taki jest teraz kolor wody i ona kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 Wiesławek a uciekłes przed ta burza. Niezła chmurka w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 moje ulubione łowisko tylko szkoda że tak zachmurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 i jeszcze jedno myślę że wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 Boguś udało mi się przed nią uciec ale to nie była jedna z drugiej strony jeziora szła druga. andimoje gratulacje teraz to już pestka umieszczanie zdjeć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Lipca 2006 Share Napisano 20 Lipca 2006 A jak umieścić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 20 Lipca 2006 Share Napisano 20 Lipca 2006 cysiu17poczytaj tutaj http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=546&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wigor Napisano 22 Lipca 2006 Share Napisano 22 Lipca 2006 Fotka z ostatniej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Wigorładna fotka tylko brakuje do szczęścia ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi