wiesławek Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 Jezioro Bełdany budzi się dożycia po długiej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msparki Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 Bardzo ładne rybki gratulacje.Pozdrowienia z Elbląga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemar Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Witaj Wiesławek - Ładna woda i ładne zdjęcia (coraz lepsze ! ) - zwłaszcza dla wędkarzy, którzy już widzą siebie na tym brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 GEMAR dzięki To zasługa twoich wskazówek i mam nadzieje że jeszcze będą lepsze jak zaczne jeździć na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemar Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 Z całą pewnością będą coraz lepsze Fotografia to piękna przygoda, równie wciągająca jak wędkarstwo. Mobilizuje do poznawania świata i poprzez wrażliwość fotograficznego widzenia, które przychodzi w miarę zaprzyjaźniania się z nią, pozwala dostrzec wiele rzeczy, których inni nie zauważają. Sprawia wiele radości. Czasem satysfakcji. Fotograficzny świat jest o wiele bogatszy i piękniejszy, od "zwykłego". Jestem pewny że wszystko to, będzie także Twoim udziałem, bo chyba nie odłożysz aparatu na półkę... Może kiedyś zorganizujemy jakieś wędkarsko-fotograficzne spotkanie. U mnie na południu, albo u Ciebie, gdzieś nad "wielką wodą". A może tu i tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 Kilka fotek z ostatniej wyprawy na rybki. Łowisko to Rzeszowska żwirownia Gość na łowisku Największa ryba wyprawy linek 26 cm Zachód słońca nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 W oczekiwaniu na wielką rybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 Wiesio który to ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 Andi ten co operuje przy kotwicy i go nie widać bo to straszny brzydal :lol:i lubi sobie zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Wiesławek ty to masz życie niewyobrażam sobie mojej żony z kijem w reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Wiesławek ty to masz życie niewyobrażam sobie mojej żony z kijem w reku Boguś moja żona do decyzji o wędkowaniu dojrzewała dość długo wcześniej pływała ze mną ja łowiłem a ona czytała rozwiązywała krzyżówki i nie było jej w głowie łowienie ryb jednak któregoś razu będąc ze mną na łódce spróbowała i już połkneła bakcyla a teraz nie wyobraża sobie życia bez wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 a cóż w tym dziwnego :> Każda kobita której nie w głowie obcasy czy jakieś tam inne fibzdrygałki typu najnowsza kolekcja sznurków zmiast majtek w końcu powinna połknąć Bakcyla wędkarskiego oczywiście... jak nie połknie no to hmm... pewnie ma inne zalety... ...ukryte, bądź nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 zdjecie zrobione w czasie spływania z ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 Wiesławek ty to masz klimaty . ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 boguśprzecież to MAZURY najpiękniejsze miejsce w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 A właśnie, ze nie ... na Poraju ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 co Wy.... :> Najpiękniej to w Warszawie a na poważnie to Bieszczady są na pierwszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Wracając do tematu ... kwiatek, taki na tapetę, pstrykniety w niedzielę ... wędkarski kwiatek ma sie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 z wędkarską pscółką cy co to za tałatajstwo... ale ładny kwiatek z ładnym Guciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Ja kocham cały nasz kraj i jest on dlamnie najpiekniejszy. Może nowy temacik tam sie bedziemy przekomarzac żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 shogun_zag, Bardzo ładna fotka. Domyślam się że robiona w opcji makro. Czasami dobrze na rybkach rozejrzeć się wokół siebie a nie patrzeć tylko na wodę. Szkoda, że Gucio nie chciał zapozować i tyłek wypią. Już go sobie wyobrażam obróconego przodem z wielkimi oczami w których widać chęć do zaatakowania fotografa. Wspaniale udało Ci się złapać kropelki rosy które ożywiają widok. No i całe szczęście że nie zasłoniłeś światła bo dzięki temu widać nawet strukturę płatków przez co zdjęcie jest bardziej szczegółowe a tym samym ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Trini ale masz fajny podpis pod postami Dopiero teraz zobaczyłem Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Łoooo, rzeczywiście Trini, a to czemu zawdzięczam :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 To jest automat. Wpisuje imię oglądającego- żebyś nie myślał, że masz specjalne względy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi