rafaloo Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 nie wiem jak na moście długim ale na cegielince większość budek podmytych przez wode...poziom się strasznie podniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 hehe, nie martw sie Kocur jeszcze odbijesz sobie rafaloo dobra uwaga na temat poziomu wody-czyli z białorybem może być gorzej teraz, ale nie łamcie sie panowie na nastepny wekend zapowiadaja słonce i 5 na plusie Supersobi a gdzie te sandałki wyhaczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Przy ostatnim przyborze wody miałem bardzo dobre wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Supersobi a gdzie te sandałki wyhaczyłeś W centrum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Panowie co tam na Regalicy słychać??? poziom wody spadł??? jak z białorybem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 panowie co jest mowe Wam odjeło, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 mroźno, wietrzno, wszyscy w domach przed kompami siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 mroźno, wietrzno, wszyscy w domach przed kompami siedzą Nie wszyscy ,nie wszyscy Maniek się nie poddaje i właśnie rusza na nocne łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 hehe, Supersobi trafna uwaga, chyba wszyscy czekaja na sygnal do ataku , Kocur melduj co na Cegielinku słychać woda spadła czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Nie byłem i nie wiem czy w tym roku wyskoczę jeszcze Przyszły tydzień spędzam na poj. drawskim i biję się z myslami czy chociaż spina nie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 czy chociaż spina nie zabrać nooo Kocur nareszcie gadasz po ludzku ileż można pierdzieć w stołek, nieee?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Jako że to temat o Regalicy to odpowiadam że tam nie pierdzę w stołek bo łowiąc odległościówką raczej na siedząco nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 bylem dziś na regalicy i nic ani na gumę ni na grunt przy nas nie wyciągnął same jazgarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Witam, co na Regalicy słychać? Kocur co na Cegielince, pytam bo w Kamieniu jest totalna kicha i chyba nam została w tym roku tylko Regalica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Witam, co na Regalicy słychać? Jako że zakaz spinningowania w centrum od 1go grudnia proponowałbym wyskoczyć na sandałka z filetem... Po kilku dniach "dania mu spokoju" przez kłusowników i spinningistów, powinien dobrze przygryźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Supersobi a jak z tematem białorybu jesli chodzi o kłusoli to nie wypowiadam sie bo odrazu ciśnienie mi rośnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Byłem na poligonie więc wiadomo nie dało rady ale jak jechałem dzisiaj mostem to widać było że coś tam taszczą na spławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Supersobi a jak z tematem białorybu Jest dużo płoci leszcza i rozpióra.. często zdarza się że zaatakują gumę.. częściej że zatnie je jakiś szarpak za grzbiet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 czesc!! jak to jest do kiedy i na co można łowić na cegielince:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 rafaloo z przykroscia musze to powiedziec ale lapiemy na Cegielince tylko do konca roku, bo jakis madrala wymyslil ze to ostoja ryb i wprowadzil zakaz wedkowania od 1stycznia do 15 maja- to jest chore . A byles moze teraz tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Witam wszystkich, na Regalicy jest totalna kicha, bierze płotka w przedziale 10-15cm , byłem dzisiaj i sprawdziłem, gdzie ta ryba sie podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 No właśnie nic się nie dzieje jakby ryba na zimę jeszcze nie weszła, ja ostatnio w Podjuchach na Regalicy byłem i też Kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 rafaloo z przykroscia musze to powiedziec ale lapiemy na Cegielince tylko do konca roku, bo jakis madrala wymyslil ze to ostoja ryb i wprowadzil zakaz wedkowania od 1stycznia do 15 maja- to jest chore Z jednej strony szkoda, a z drugiej to dobrze bo to bardzo rybne miejsce i faktycznie rybska muszą mieć trochę czasu na tarło i oddech przed sezonem Wczoraj byłem tam i jest totalna kicha, na łowienie w przedziale od 6.45 do 15.30 4 chimeryczne brania i żeby nie dyżurne okonki i jazgarze to nic by się nie działo kompletnie Potwierdza się tylko że płoć jeszcze krąży po zalewie i nie ma zamiaru wchodzić do rzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 A co to, czyżby każdy szczeciński łowca poddał się presji zimna i sporych mrozów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 A gdzieżby tam Mróz tylko nas podkręca, więc nie tracimy czasu na siedzenie przed kompami i spędzamy cały dzionek na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi