Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 241
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Wiem o czym piszesz :cry: - Ja w sobotę zgubiłem nóż Benchmade Dejavoo będąc nad wodą, a wczoraj urwałem ok. 25m plecionki Momoi Takumi Jig Line - nowa szpulka - pierwszy raz nawinięta :mad: .

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano
dzisiaj straciłem blaszkę i gumę na sanie. ale też zyskałem znalazłem pokrowiec z dwiema wędkami

Wydaje mi się że bardziej chwalisz się znaleziskiem niż martwisz strata gumki i blaszki za łącznie ~ 10zł :neutral:

Napisano

Dzisiaj na rybach straciłem.... ciastka :cry:

Podeszło kilku gimnazjalistów zaczęli coś gadać dwóch się spytało czy mogą ciastko to dałem im po jednym, a trzeci sobie podszedł zabrał całą paczkę i idzie przed siebie. Powiedziałem do niego że coś mu się chyba pomyliło, a ten zawrócił i wyciągnął kosę :shock: Odpuściłem bo nie było co sobie robić problemów o kilka ciastek :evil:

Napisano
Dzisiaj na rybach straciłem.... ciastka :cry:

Podeszło kilku gimnazjalistów zaczęli coś gadać dwóch się spytało czy mogą ciastko to dałem im po jednym, a trzeci sobie podszedł zabrał całą paczkę i idzie przed siebie. Powiedziałem do niego że coś mu się chyba pomyliło, a ten zawrócił i wyciągnął kosę :shock: Odpuściłem bo nie było co sobie robić problemów o kilka ciastek :evil:

Co za gnoje, trza było wziąść kija i łapy poprzetrącać

Napisano

Wczoraj złamałem Dragona infiniti 5-25g 290. Pekła część szczytowa przy trzeciej przelotce.

Co ciekawe kij złamał się przy holu szczupaczka 46 cm.Jestem bardzo zły :evil: Kij na gwarancji oddaję w piątek do reklamacji, zobaczymy co powie servis. :roll:

[/fade]

• 1 month later...
Napisano

Jak tak zliczyć, to nad wodą zostawiłem 3 podpórki, krzesełko, oraz ostatni segment szczytówki od feedera (Team Drgon silver edition 360/120) co mnie bardzo boli do dzisiaj. Wczoraj straciłem 4 koszyczki (uroki wędkowania w rzece po dużej wodzie) oraz z 50 metrów żyłki.

Napisano
zobaczymy co powie servis

uznają jeśli powiesz że przy rzucie się złamał...bo jakość dragona jest wyceniana na kilogramy blanków chińskich.A przyszłościowo zainwestuj w coś z wyższej półki(made in USA).Ja uzywam dwóch modeli st.croix i jestem happy :mrgreen::mrgreen::mrgreen: zero stresu

a trzymając sie tematu urwałem ostatnio black fury nr.2 mojego kilera okoniowego

Napisano

Najbardziej bolesne to podbierak i dwa duże woblery Rapali, o takich detalach jak złamana szczytówka, po urwane blachy i pogubione szczypczyki do wypinania nie chce mi się nawet wspominać

Napisano

O koszyczkach, blachach, woblerach, spławikach etc chyba nie musze wspominać :) z drogiego sprzętu na szczęście nic i oby tak zostało. Kilka razy widełki, ale co tam zawsze się znajdzie inne :) z miesiąc temu zapomniałem karty, ze łzami w oczach musiałem wracać 60km ;/ z racji nietypowych łowisk na naszym terenie tj odcinek rzeki między dwoma jeziorami, gdzie poziom wody waha się w granicach +/- 1.5 metra w zależności czy z jeziora spuszczają wodę czy nie, to udało mi się znaleść od groma przynęt, większość w dobrym stanie, innym wymieniłem kotwiczki/głowki :) kilka lat temu nazbierałem dosłownie całe wiadro przynęt spiningowych gdy woda "zeszła" do takiego poziomu, że można było bez problemu przejść po kolana na drugi brzeg :) to się lepiej zbiera niż grzyby większa radocha :twisted:

• 2 weeks later...
Napisano

Dzisiaj na noce poza zerwanymi koszyczkami rano okazało się że brakuje radiów i głośników a przy okazji koło zapasowe,trójkąt i gaśnice takie straty wędkarskie nie koniecznie z wędkarskich akcesoriów.

• 3 months later...
Napisano

W TYM ROKU

zgubione - siekiera fiskars

znalezione - wędka + kołowrotek + żyłka, zwinięta leżała na boku słabej klasy.

podpórki x 2. spławik na żywca,

to tak tyle co mi się przypomniało :)