kasko43 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 A cóż się stało? Zamknął ci się kabłąk podczas rzutu? Czy na zaczepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Wiem o czym piszesz - Ja w sobotę zgubiłem nóż Benchmade Dejavoo będąc nad wodą, a wczoraj urwałem ok. 25m plecionki Momoi Takumi Jig Line - nowa szpulka - pierwszy raz nawinięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi559 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Dzisiaj złamała mi się wędka przy dużym karpiu karpia nie wyłowiłem ale wędke naprawiłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek9020 Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 dzisiaj straciłem blaszkę i gumę na sanie. ale też zyskałem znalazłem pokrowiec z dwiema wędkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 dzisiaj straciłem blaszkę i gumę na sanie. ale też zyskałem znalazłem pokrowiec z dwiema wędkami Wydaje mi się że bardziej chwalisz się znaleziskiem niż martwisz strata gumki i blaszki za łącznie ~ 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 ostatnio urwalem salmo Pike:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Dzisiaj na rybach straciłem.... ciastka Podeszło kilku gimnazjalistów zaczęli coś gadać dwóch się spytało czy mogą ciastko to dałem im po jednym, a trzeci sobie podszedł zabrał całą paczkę i idzie przed siebie. Powiedziałem do niego że coś mu się chyba pomyliło, a ten zawrócił i wyciągnął kosę Odpuściłem bo nie było co sobie robić problemów o kilka ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 W niedzielę zgubiłem podczas zawodow spinningowych siatkę z rybami Po prostu mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Dzisiaj na rybach straciłem.... ciastka Podeszło kilku gimnazjalistów zaczęli coś gadać dwóch się spytało czy mogą ciastko to dałem im po jednym, a trzeci sobie podszedł zabrał całą paczkę i idzie przed siebie. Powiedziałem do niego że coś mu się chyba pomyliło, a ten zawrócił i wyciągnął kosę Odpuściłem bo nie było co sobie robić problemów o kilka ciastek Co za gnoje, trza było wziąść kija i łapy poprzetrącać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_mar Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 szkoda kija na takich, potem do strat wędkarskich oprócz ciastek wpisałby wędke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekp Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Wczoraj złamałem Dragona infiniti 5-25g 290. Pekła część szczytowa przy trzeciej przelotce. Co ciekawe kij złamał się przy holu szczupaczka 46 cm.Jestem bardzo zły Kij na gwarancji oddaję w piątek do reklamacji, zobaczymy co powie servis. [/fade] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensas Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Jak tak zliczyć, to nad wodą zostawiłem 3 podpórki, krzesełko, oraz ostatni segment szczytówki od feedera (Team Drgon silver edition 360/120) co mnie bardzo boli do dzisiaj. Wczoraj straciłem 4 koszyczki (uroki wędkowania w rzece po dużej wodzie) oraz z 50 metrów żyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 zobaczymy co powie servis uznają jeśli powiesz że przy rzucie się złamał...bo jakość dragona jest wyceniana na kilogramy blanków chińskich.A przyszłościowo zainwestuj w coś z wyższej półki(made in USA).Ja uzywam dwóch modeli st.croix i jestem happy zero stresu a trzymając sie tematu urwałem ostatnio black fury nr.2 mojego kilera okoniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Najbardziej bolesne to podbierak i dwa duże woblery Rapali, o takich detalach jak złamana szczytówka, po urwane blachy i pogubione szczypczyki do wypinania nie chce mi się nawet wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 O koszyczkach, blachach, woblerach, spławikach etc chyba nie musze wspominać z drogiego sprzętu na szczęście nic i oby tak zostało. Kilka razy widełki, ale co tam zawsze się znajdzie inne z miesiąc temu zapomniałem karty, ze łzami w oczach musiałem wracać 60km ;/ z racji nietypowych łowisk na naszym terenie tj odcinek rzeki między dwoma jeziorami, gdzie poziom wody waha się w granicach +/- 1.5 metra w zależności czy z jeziora spuszczają wodę czy nie, to udało mi się znaleść od groma przynęt, większość w dobrym stanie, innym wymieniłem kotwiczki/głowki kilka lat temu nazbierałem dosłownie całe wiadro przynęt spiningowych gdy woda "zeszła" do takiego poziomu, że można było bez problemu przejść po kolana na drugi brzeg to się lepiej zbiera niż grzyby większa radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Dzisiaj na noce poza zerwanymi koszyczkami rano okazało się że brakuje radiów i głośników a przy okazji koło zapasowe,trójkąt i gaśnice takie straty wędkarskie nie koniecznie z wędkarskich akcesoriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 W TYM ROKU zgubione - siekiera fiskars znalezione - wędka + kołowrotek + żyłka, zwinięta leżała na boku słabej klasy. podpórki x 2. spławik na żywca, to tak tyle co mi się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi