Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
przed blokiem nie chcieli Cię widzieć koledzy bo gadasz cały czas o pedalskich płaszczykach :mrgreen:

sęk w tym że za blokiem są ławeczki i murki (dla większej ekipy) :mrgreen:

..ale wiem Kocurku że dla Ciebie to nie robi róznicy.. w myśl zasady "..mam swoje krzesełko i siadam gdzie chce.." :lol::mrgreen:

• 2 months later...
Napisano

Powiem krótko ....Kilka browarów na nocnej zasiadce to BALSAM.A jeszcze jak to będzie PIAST lub DĘBOWE MOCNE to...raj na ziemi.Po łowieniu puszeczki należy grzecznie pognieść i umieścić w woreczku na śmieci , który ma już swoje miejsce w bagażniku naszego autka.W końcu wędkarz to nie świnia srająca pod siebie...Prawda?

Napisano

Też jestem smakoszem piwa i pozdrawiam takowych . :grin:

Tylko Panowie nad wodą z umiarem a zwłaszcza gdy trzeba

wracać do domu swoim środkiem lokomocji i to nie chodzi

tylko o samochód . Często widywałem „wędkarzy” którzy dość

ostro sobie pozwalali . :cry:

Napisano

Grzegorz_Mik, dokladnie, nawet za jazde na rowerze po jednym piwie mozna odpowiadac tak samo jak w przypadku samochodu, takze lepiej zalatwic sobie szofera lub w przypadku rowera - kozystac z polnych drog, unikac tych uczeszczanych.

choc kontrola na rowerze zadko sie zdaza, tymbardziej po piwie-dwoch, niemniej zawsze moze byc ten pierwszy raz - a mozna sobie za to posiedzieć.

• 2 weeks later...
Napisano
PIAST lub DĘBOWE MOCNE to...raj na ziemi

Masz rację, Dębowe Mocne to raj na ziemi na nocnej zasiadce, ewentualnie Okocim Mocne... Byle nie za dużo tego balsamu, Ty już wiesz Jacuś o czym mówię... :wink:

Napisano
najlepszym piwem polskim jest LOMZA EKSPORT a najlepszym piwem zagranicznym jest PERONI

Ostatnio piłem Łomżę jakieś 1,5 roku temu i jak dla mnie porażka. Może wraz z nową kampanią reklamową dopracowali także smak muszę sprawdzić skoro tak zachwalasz.

Peroni bardzo dobre na upalne dni, przyjemny ożeźwiający smak. Jedno z moich ulubionych.

Poza tym jedne z najlepszych (moim zdaniem): Lwowskie 1715, Grolsch, Brackie.

• 1 month later...
  • 3 months later...
Napisano

oo co do piwa to lubię bardzo napić sie ,popić,naje... się.

Dawniej koneser żubra jak miałem 18 i troszke więcej ,teraz to lech grubo pęka u mnie standardowo ,czasami po 3 dni lubię sobie odizolować się od wszystkiego i zasiąść do świata

Browarolandi !!!

Napisano

Śmiało mogę powiedzieć,że lubię i zawsze lubiłem piwo:)

Juz jako dzieciak w podstawówce dostawałem ok. 1/4 szklaneczki tego trunku do obiadu(często bywając w Czechach zauważyłem,iż tam to coś normalnego).

Odwiedzając jakiś kraj staram się zawsze spróbować tamtejszego piwka.Fajnie tak je porównać.Jedne smakują lepiej zaś inne- wiadomo...:)

Nie podchodzi mi natomiast Carlsberg i wszelkiego rodzaju piwa owocowe.To oczywiście kwestia gustu.

Na rybach często mam piwo przy sobie(jakoś tak innaczej smakuje a z odrobiną adrenaliny to niepowtarzalny mix).Piję tylko wtedy gdy kolega prowadzi zaś innym razem to ja prowadzę - i tak na zmianę.

Z naszych browarków lubię: Żubr,Okocim,Lech (dawniej piłem Magnata i był extra).

Z lanych zdecydowanie Guinness(góra dwie pinty):)

.Przykładowo: bardzo smakował mi Amstel(lany i butelka),Tuborg(zdecydowanie lany) i Zagorka(mmniam)

Napisano

Jeszcze taka ciekawostka-Bedąc niedawno na koncercie szwedzkiej grupy Sabaton co jakiś czas słychać było churalne: "JESZCZE JEDNO PIWO". Na to wokalista -Joakim brał kufel i... do dna :grin: To był udany koncert.