wedkarzyk Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Piwo jest,bylo i bedzie bo taki jest sens zycia jestem z wlkp.wiec na pierwszym miejscu jest LECH a i Zywcem nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 przed blokiem nie chcieli Cię widzieć koledzy bo gadasz cały czas o pedalskich płaszczykach sęk w tym że za blokiem są ławeczki i murki (dla większej ekipy) ..ale wiem Kocurku że dla Ciebie to nie robi róznicy.. w myśl zasady "..mam swoje krzesełko i siadam gdzie chce.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Oj przyjdziesz jeszcze nad wodą posiedzieć na tym krzesełku z piwem w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sochon Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Porter^^ hehe specyficzny smak, poza tym warka strong. Zasadniczo nie pije, ale okazjonalnie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Powiem krótko ....Kilka browarów na nocnej zasiadce to BALSAM.A jeszcze jak to będzie PIAST lub DĘBOWE MOCNE to...raj na ziemi.Po łowieniu puszeczki należy grzecznie pognieść i umieścić w woreczku na śmieci , który ma już swoje miejsce w bagażniku naszego autka.W końcu wędkarz to nie świnia srająca pod siebie...Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz_Mik Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Też jestem smakoszem piwa i pozdrawiam takowych . Tylko Panowie nad wodą z umiarem a zwłaszcza gdy trzeba wracać do domu swoim środkiem lokomocji i to nie chodzi tylko o samochód . Często widywałem „wędkarzy” którzy dość ostro sobie pozwalali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekwst Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Najlepsze piwo jakie piłem to "Żywe" Browar Koreb !! Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smerw4 Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Piwko nad wodą z wędeczką to jest to cisza spokój i mało ludzi człowiek może sobie odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Grzegorz_Mik, dokladnie, nawet za jazde na rowerze po jednym piwie mozna odpowiadac tak samo jak w przypadku samochodu, takze lepiej zalatwic sobie szofera lub w przypadku rowera - kozystac z polnych drog, unikac tych uczeszczanych. choc kontrola na rowerze zadko sie zdaza, tymbardziej po piwie-dwoch, niemniej zawsze moze byc ten pierwszy raz - a mozna sobie za to posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Prosze Panstwa, najlepszym piwem polskim jest LOMZA EKSPORT a najlepszym piwem zagranicznym jest PERONI Dla mnie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Dla mnie najlepszym piwem jest żubr i harnaś i Calsberg a nie lubie Hainekena taki siki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 PIAST lub DĘBOWE MOCNE to...raj na ziemi Masz rację, Dębowe Mocne to raj na ziemi na nocnej zasiadce, ewentualnie Okocim Mocne... Byle nie za dużo tego balsamu, Ty już wiesz Jacuś o czym mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 najlepszym piwem polskim jest LOMZA EKSPORT a najlepszym piwem zagranicznym jest PERONI Ostatnio piłem Łomżę jakieś 1,5 roku temu i jak dla mnie porażka. Może wraz z nową kampanią reklamową dopracowali także smak muszę sprawdzić skoro tak zachwalasz. Peroni bardzo dobre na upalne dni, przyjemny ożeźwiający smak. Jedno z moich ulubionych. Poza tym jedne z najlepszych (moim zdaniem): Lwowskie 1715, Grolsch, Brackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 najlepszym piwem jest żubr i harnaś Pij Harnasie a Widzew wzbogaci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Ostatnio zasmakowałem w Bosmanie niepasteryzowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kroku Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 oo co do piwa to lubię bardzo napić sie ,popić,naje... się. Dawniej koneser żubra jak miałem 18 i troszke więcej ,teraz to lech grubo pęka u mnie standardowo ,czasami po 3 dni lubię sobie odizolować się od wszystkiego i zasiąść do świata Browarolandi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Śmiało mogę powiedzieć,że lubię i zawsze lubiłem piwo:) Juz jako dzieciak w podstawówce dostawałem ok. 1/4 szklaneczki tego trunku do obiadu(często bywając w Czechach zauważyłem,iż tam to coś normalnego). Odwiedzając jakiś kraj staram się zawsze spróbować tamtejszego piwka.Fajnie tak je porównać.Jedne smakują lepiej zaś inne- wiadomo... Nie podchodzi mi natomiast Carlsberg i wszelkiego rodzaju piwa owocowe.To oczywiście kwestia gustu. Na rybach często mam piwo przy sobie(jakoś tak innaczej smakuje a z odrobiną adrenaliny to niepowtarzalny mix).Piję tylko wtedy gdy kolega prowadzi zaś innym razem to ja prowadzę - i tak na zmianę. Z naszych browarków lubię: Żubr,Okocim,Lech (dawniej piłem Magnata i był extra). Z lanych zdecydowanie Guinness(góra dwie pinty) .Przykładowo: bardzo smakował mi Amstel(lany i butelka),Tuborg(zdecydowanie lany) i Zagorka(mmniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Jeszcze taka ciekawostka-Bedąc niedawno na koncercie szwedzkiej grupy Sabaton co jakiś czas słychać było churalne: "JESZCZE JEDNO PIWO". Na to wokalista -Joakim brał kufel i... do dna To był udany koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Unises, oplułem monitor przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 kocur, wytrzyj monitor, i zacznij trenować technikę i tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Unises - ten filmik jest za......! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Teks potrenuję bo piwo też tak potrafię wypić, no może bez bufania fajką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Ja tylko Żywic i Kasztelan Ale tak na prawdę to wolę SETE , zwłaszcza w chłodniejsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Na alledrogo są do kupienia zestawy do robienia piwa w domu [MINI BROWAR] http://www.allegro.pl/item747095060_piwo_zestaw_browar_do_wyrobu_piwa_prezent_w_wa.html ciekaw jestem czy ktoś z was robił piwo w domu ?czy to w ogóle smakuje jak normalne piwo??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi