ja Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 No właśnie się nam kolega wyłamał ze zlotu Z tego co kojarzę to są wolne miejsca w domkach, więc kolego Mańku.... Nie namawiamy ale...
maniek Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Z tego co kojarzę to są wolne miejsca w domkach, więc kolego Mańku..Kto wie ,kto wie ,wszystko może się zdarzyć
trini Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Maniuś ja bym chciała, żebyś był, bo mam propozycję nie do odrzucenia, do zrealizowania przełom września i października, i będziemy ją z Łukaszem szerzej właśnie na zlocie prezentować . Myślę, że Ci się pomysł spodoba
trini Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 A co do Perełki, to mniamuśna jest i basta Ale dla robiących fochy zabieram beczkę Heinekena i jeszcze jakieś niemieckie piwko też w beczułce dowiozę
maniek Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Maniuś ja bym chciała, żebyś był,Ja też ,tylko nic nie wiadomona razie.Ale dla robiących fochy zabieram beczkę Heinekena i jeszcze jakieś niemieckie piwko też w beczułce dowiozę _________________ A co do piwka to cudze chalicie a swgo nie znacie.?
trini Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 A co do piwka to cudze chalicie a swgo nie znacie.? ja akurat będę z niemców i czech wracać, a tam tańsze Ja też ,tylko nic nie wiadomona razie. to trzymam kciuki
madi Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 A co do piwka to cudze chalicie a swgo nie znacie.? ja akurat będę z niemców i czech wracać, a tam tańsze Ja też ,tylko nic nie wiadomona razie. to trzymam kciuki Co do piwka to mi to, że tak powiem lotto Może też coś załatwię A co do mańka, słońce Ty moje czytaj teraz - wyciągam rower z piwnicy i jadę po Ciebie innej opcji nie widzę
trini Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 wyciągam rower z piwnicy i jadę po Ciebie innej opcji nie widzę na bagażniku przywieziesz?
madi Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 wyciągam rower z piwnicy i jadę po Ciebie innej opcji nie widzę na bagażniku przywieziesz? Nie mam bagażnika w rowerze, mańka na ramę posadzę, a ja będę pedałowała ile sił będę miała
maniek Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 na bagażniku przywieziesz? Nie mam bagażnika w rowerzeO w "mordeczkę"strach się bać ,
pio Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 mańka na ramę posadzę, a ja będę pedałowała ile sił będę miała ale jaja.. no teraz maniek, to nie wiem jak sie "wymigasz"
maniek Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 no teraz maniek, to nie wiem jak sie "wymigaszNo co powiem że mam MIGRENE
trini Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 No co powiem że mam MIGRENE Migrene to podobno królowa angielska miewa...
Lary Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Kto wie ,kto wie ,wszystko może się zdarzyć Maniek będzie taką wisieńką na torcie jak się zjawi:mrgreen:
tomik Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Tomik jak możesz to przywieź mi koszulkę na zlot. Przywiozę. Tomik ale liczę na to że na zlot zabierzesz perełkę lubelska?Bo Ci muszę powiedzieć że niby w tym Wrocławiu w Auchan na obrzeżach miasta można ją kupić ale to nie to Tej "Wroclawskiej" brakuje charakteru Zabiorę. ja napisał/a: Tej "Wroclawskiej" brakuje charakteru Powiem nawet więcej jakaś dla mnie cieniutka ta Perła podchodzi mi pod czeskiego Bazanta -no myśle ze teraz czeka mnie ban Jest i mocna. Tak, więc jak chcesz posmakować musisz przyjechać
trini Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 ja tez bardzo chetnie sie dolacze do zlotu namiot w garść i przyjeżdżaj
pio Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 ja tez bardzo chetnie sie dolacze do zlotu no i powiększa sie skład.. i dobrze )
Kagiva Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Jeszcze ze trzy tygodnie i dzieciaki z koloni we Fregacie przegonimy z domków.
trini Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Jeszcze ze trzy tygodnie i dzieciaki z koloni we Fregacie przegonimy z domków. A co, robimy AŻ taką balangę?
Lary Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 ja tez bardzo chetnie sie dolacze do zlotuNie ma sprawy, jak byś jeszcze w profilu dodał wiek
Kagiva Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 A co, robimy AŻ taką balangę? Niewiadomo co się wydarzy. Andi zacznie od żołądków miętowych. Niewiadomo co reszta dostarczy.
roman gawlas Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 No i już mogę spokojne spać, dogadałem się z Magdą i zaraz robię przelew tak że już na 100% nie ma wolnych domków tylko namiot pozostaje chętnym, zeszło ze mnie ciśnienie i cieszę sie że tak się zakończyła cała batalia teraz czekam na spotkanie z Wami.
madi Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 No i już mogę spokojne spać, dogadałem się z Magdą Prawda, choc teraz ja chyba spać spokojnie nie będę mogła, trudno co ja poradzę, że się doczekać nie mogę. Panie Romanie bardzo dziękuję A co, robimy AŻ taką balangę? Niewiadomo co się wydarzy. Andi zacznie od żołądków miętowych. Niewiadomo co reszta dostarczy. Balanga integracyjna musi być, nie ma innej opcji Więc do zobaczenia
Lary Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Balanga integracyjna musi być, nie ma innej opcji Zróbcie ją w piątek. plis, plis, plis
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.